Jobb jobb

Jag är fortfarande kvar på skolan och jobbar. Det blev hela tre veckor i sträck för mig. Nu börjar jag undra hur sjutton jag ska klara mig utan dessa underbara elever?!!? Nästa vecka måste jag plugga så då kan jag verkligen inte jobba. Jag kommer att sakna dem. Och dagarna kommer inte att vara lika berikade av hjärtliga skratt. Men jag hoppas såklart på att få komma tillbaka snart.

Vi har fått hem fwm middagar från Linas matkasse i måndags. Barnkassen tog vi. Igår när jag kom hem bjöd Fredrik på den första rätten. Dillpanerad Kolja med potatis, yougurtkräm med äppelbitar i(currysmak) och soyabönor och kokta morätter till. Det var riktigt gott faktiskt. Tro det eller ej. Till och med jag tyckte det. Det kändes spännande med liten nya smaker. Det blir så lätt samma smak på allt som vi lagar. Nu ser vi med spänning fram emot resten av rätterna.

På fredag är det dags att lämna in tentan. Jag fick betyg i förra kursen för en vecka sedan. A. Tack för den. Tyvärr fick jag inga tips om vad jag kunde förbättre eftersom det tydligen inte behövdes förbättras. Bullshit. Allt kan förbättras. Nu börjar jag undra om min utveckling blir lidande för att de andra i klassen inte hänger med på samma nivå? Det är ju inte direkt mitt fel. Men det ska bli exra spännande att se hur den hr läraren bedömer våra arbeten. Det känns som att hon är mycket hårdare och att det kan vara svårt att få ett A i betyg den här gången. Även om jag känner mig riktigt nöjd med tentan.

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0