Tröttis

2011-10-30 11:23:03 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Fredrik jobbade på 50cent i fredags och gasklockorna i lördags. Då sov jag och tjejerna i stugan på fredagen och ute i Bönan på lördagen. En riktigt mysig familjehelg! <3 nellie däckade på morfars vardagsrumsgolv, totalt utmattad!


Breaking bad

2011-10-29 17:34:48 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Ny serie, nytt beroende. Breaking bad. Sjukt bra! Har sträck kollat på första säsongen. 4 säsonger kvar, är inte det total lycka så säg...


Resor

2011-10-26 18:28:11 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Idag gjorde Fredrik och jag nya pass till oss. Vilket innebär att vi haft de gamla i 10 år, snart...Man måste ha ett pass som är giltigt 6 månader efter det att man kommer hem från Egypten. Ganska idiotiskt kan jag tycka. Vi gjorde iaf de gamla passen tillsammans när vi åkte på våran första resa. Strax efter att vi träffades åkte vi till Turkiet. Sen har vi hunnit med många resor. För att inte tala om hur beresta våra barn är. Eftersom jag inte hade bilder på datatan från alla Fredriks om mina resor (det är ju så länge sedan så då lade jag nog inte ens in dem på datan) så tänkte jag visa hur beresta tjejerna är.

Tuva

I brasilien. 6 månader gammal

Thailand. 1,5 år

Miami/Karibien 2,5 år

Bulgarien 3 år

Kreta 4 år

Egypten 4,5 år
 
Mallorca 5årNellie

Kreta 4 mån

Egypten 11 mån

Mallorca 1,5 år


Julklappar

2011-10-24 19:22:44 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Idag blev vi färdiga med Tuvas och Nellies julklappar. Jag kommer att få så lite pengar i nov så vi köper allt nu. Ganska skönt faktiskt. Tuva ska få ett litet Nintendo DS lite. Och eftersom jag är som jag är så har vi köpt ett begagnat på blocket. Med 35 spel till. Om det är nånting det överkonsumeras med så är det väl tv-spel. I stort sett alla tröttnar ju på sina och säljer iväg dem. Så det är lika bra att köpa ett begagnat tycker jag. Nu fick vi spelkonsollen och alla spelen för mindre än bara konsollen skulle ha kostat ny. Sen ska hon få lite kläder, barbie dockor och kläder till dem. Lite rit och skriv grejor. Sen får det räcka från oss. Hon får så himla mycket av alla andra. Nellie har vi köpt lite smått och gott i leksaksväg åt. Hon får ju såklart också barbiedockor, så hoppas vi minska bråken lite. Även om de förmodligen kommer slåss om varandras dockor...

Ikea

2011-10-24 14:28:38 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

På Ikea med familjen. Lämnade Tuva i Leklandet och passar på att gotta oss medans hon inte är med. Lilltrollet har sprungit som en galning inne på hela varuhuset och charmat varenda gubbe där inne. Nu äter vi glass.


Klackarna i taket

2011-10-21 15:21:12 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Min sambo är en sån där kille som helst bara vill vara hemma och mysa med mig. Jättehärligt! Men jag tycker själv att det är så viktigt att komma iväg med mina kompisar, utan karl och barn. Jag tror innerst inne att det även vore bäst för våran realtion om även han kom ut lite oftare. Ofta tycker jag inte att man behöver göra så himla mycket. Te.x i onsdags åkte jag hem till en jobbarkompis och så satt vi och snackade skit hela kvällen. Jättehärligt.
Men så idag ska han äntligen ut på grönbete, min karl. Jag hoppas innerligt att han blir stupfull och så där rolig som bara han blir då. Ännu bättre är att jag och tjejerna åker ut till stugan hela helgen så han kan ligga och vara bakis hela dagen utan att ungarna hoppar på honom och tjatar att han ska gå upp.

Själv tar jag med mig kameran och ska försöka utnyttja det fantastiska hörtljuset. Peace out

Handen i handsken

2011-10-20 14:55:16 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

När vi skulle boka våran Egypten resa så kom vi överens om att vi inte skulle handla en massa onödiga saker som vi egentligen inte behöver. Och att vi skulle ge varandra resan i Julklapp och att barnen skulle få lite mindre julklappar från oss.

Och så bestämde vi oss idag för att ta en sväng till Owes i Valbo och sen köpis. Gissa om det fanns mycket smått och gott som jag jättegärna ville ha men egentligen inte behövde. Framför allt på Owes. Massor av söta köksredskap, ljusstakar och annat prydnadskrimskrams.

Väl inne på köpis köpte vi en ny gå på stan jacka till Tuva och ett par täckbyxor. Och så....TADAAAA...där var de...mina drömskor! Var självklart tvungen att prova också...korkskalle...jag kommer aldrig att glömma hur ljuvt de satt om högerfoten och glänste av lycka och välmående. Efter en nedlåtande blick av Fredrik lade jag ifrån mig dem i vetskapen att jag aldrig kommer att glömma de där skorna som var tillverkade endast för mig just då jag absolut inte behövde dem...


Rumpnisse

2011-10-18 23:31:59 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Nellie är hur go som helst nu och har börjat prata riktigt mycket.
"är du en trollunge?" frågar jag
"NEJ" svarar hon
"Är du en rumpnisse?" frågar jag
"Neeeeej" svarar hon.

Vad tror ni? Visst är hon en lögnare?

 


Lilla Ellie

2011-10-13 20:55:37 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Idag har vi fått träffa lilla Ellie Hägg. Vilken liten gobit! Hennes storebror Knutte är ju dessutom min favorit kille! Honom fick jag träna på innan jag fick barn själv. Han är den första riktiga bebisen som jag stått nära. Och nu är han 6 år och storebror. Vart tar åren vägen?


Ingela dag

2011-10-11 15:06:38 Kategori: Foton
(1) Kommentarer
Idag har vi haft en lekdag med Ingela. Som vanligt var hela familjen överlyckliga över det! Vi drog till Hemlingby och grillade korv. Ingela fick mest agera lekfarbror :D

Ottan

2011-10-11 09:21:55 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Mina barn har börjat med en ny trend. Egentligen är det nog Tuva som börjat men som med allt annat hakar Nellie gärna på. De vaknar runt den tiden på dygnet då den digitala klockan fortfarande står på 04. Är detta ok?

Då somnar hon sen medans hon fortfarande sitter upp och tittar på barnprogram.


Hello kitty familjen

2011-10-07 13:38:22 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Efter att Fredrik och Tuva varit på Citygross och handlat har vi alla i familjen fått ett Hello Kitty märke att ha på tröjan som vi absolut inte får ta av för Tuva. Tack snälla dotter!


Semester

2011-10-06 12:15:07 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Då var vinterns resa bokad och klar. Vi drar till Egypten den 21/1 och stannar i 2 veckor. Pappa och Helena kommer ner och är med oss den andra veckan. Ska bli såååå skönt! Synd bara att vi inte fick sällskap båda veckorna. Men man kan ju inte få allt här i livet :) Den här gången åker vi till Hurgada och om jag fattade hur man lade ut en länk nu så skulle jag ha gjort det på hotellet. Men eftersom blogg.se har gjort om och gjort sämre så fattar jag inte längre hur man gör. Töntigt! Det är visst inte bara facebook som förstör med sina uppdateringar!

Lejonkungen

2011-10-04 18:12:25 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Satte mig precis och kollade på Lejonkungen. Världens bästa disneyfilm! Har sett den med engelsk tal nu. Det gjorde man ju inte förr. Det måste vara den enda filmen i världshistorien som ät bättre med svensk tal. De svenska rösterna i Lejonkungen är klockrena, dessutom gör sig skämten bättre på svenska också. Det trodde jag aldrig jag skulle säga om en film :) nostalgi på hög nivå. Tänker framförallt på Anso och Ingela när jag tittar på den här. Vi såg den nog tusen gånger :D


Leon 1 år =)

2011-10-03 10:25:42 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Jag är ledsen man jag fattar inte hur man lägge rut fler bilder...de har ju ändrat här... Men se sicken sockersöt 1 åring

Tuva story

2011-10-01 22:18:26 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Tuva och jag var och handlade här om dagen. När vi satte oss i bilen följde en intressant konversation.... Tuva: Mamma glömde du inte att köpa sånna där som hänger? Jag: Vad då som hänger? Tuva: *viskar* men maaaaammma (tyckte tydligen att jag var pinsamt korkad som inte förstod) Jag: Men Tuva du måste förklara vad du menar? Vad är det som hänger? Tuva: *suckar* Men mamma...! Sånna där snoppar som hänger som man stoppar in i pullan Jag: öööööhhhhh......vad?!? Tuva: Jaaa....sånna som du har när du kissar..... Jag: Tamponger? Tuva: Jaaa tanlonger (supernöjd över att ha kommit på det) Jag: Neee sånna skulle vi inte ha Efter en stunds tystnad...(och hon uppenbarligen glömt ordet tampong) Tuva: Mamma...det var nog pappa som sa att du behövde snoppar ....OK! Tack för att du inte sa det när vi stod i kö i kassan inne på citygross älskade dotter!

RSS 2.0