Semester

2014-03-29 12:46:45 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Igår gick jag, mamma och Tuva och såg Grease. Det var Andreas som spelade Danny. Föreställningen var grym och Tuva satt som förstaplats hela showen. Hon klappade med till musiken under varje låt, i helt fel takt. Supercharmigt tyckte mamma och jag :) 

Igår var sista dagen som jag hade inbokat på jobbet, men förhoppningsvis behöver de mågon vikarie snart igen. Annars kommer jag sakna gobitarna! För lönen som jag jobbat ihop bestämde vi oss för att boka en semester. Det blev Turkiet, som vi inte alls ha de tänkt oss. Men vi hittade en superbillig all-inclusive vecka så det var bara att slå till. De hade 4 träningspass om dagen på hotellet och barnklubb alla dagar så det kommer att passa oss allihopa. Resesällskap välkomnas! 13000kr för 2 vuxna och 2 barn. Nästan gratis med andra ord :) 

På måndag börjar vi en ny kurs. Dramatik. Inget jag längtar efter direkt. Den kursen vi hade nu var jätteintressant och läraren var grym. Nu ska vi ha den sämsta läraren i världshistorien, igen. SuckJobb jobb

2014-03-26 07:20:21 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Jag är fortfarande kvar på skolan och jobbar. Det blev hela tre veckor i sträck för mig. Nu börjar jag undra hur sjutton jag ska klara mig utan dessa underbara elever?!!? Nästa vecka måste jag plugga så då kan jag verkligen inte jobba. Jag kommer att sakna dem. Och dagarna kommer inte att vara lika berikade av hjärtliga skratt. Men jag hoppas såklart på att få komma tillbaka snart.

Vi har fått hem fwm middagar från Linas matkasse i måndags. Barnkassen tog vi. Igår när jag kom hem bjöd Fredrik på den första rätten. Dillpanerad Kolja med potatis, yougurtkräm med äppelbitar i(currysmak) och soyabönor och kokta morätter till. Det var riktigt gott faktiskt. Tro det eller ej. Till och med jag tyckte det. Det kändes spännande med liten nya smaker. Det blir så lätt samma smak på allt som vi lagar. Nu ser vi med spänning fram emot resten av rätterna.

På fredag är det dags att lämna in tentan. Jag fick betyg i förra kursen för en vecka sedan. A. Tack för den. Tyvärr fick jag inga tips om vad jag kunde förbättre eftersom det tydligen inte behövdes förbättras. Bullshit. Allt kan förbättras. Nu börjar jag undra om min utveckling blir lidande för att de andra i klassen inte hänger med på samma nivå? Det är ju inte direkt mitt fel. Men det ska bli exra spännande att se hur den hr läraren bedömer våra arbeten. Det känns som att hon är mycket hårdare och att det kan vara svårt att få ett A i betyg den här gången. Även om jag känner mig riktigt nöjd med tentan.

4 års kalas

2014-03-16 19:31:02 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Älskade lilla unge! Hon blev så nöjd med alla presenter som hon fick idag. Tack alla som kom och firade våran gullis!
 

Livet är fullt av härligheter

2014-03-12 19:21:30 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Idag fyller älskade lilla Nellie 4 år! Hon är så stolt :) Imorse väckte vi henne med sång. Hon fick ett eget skrivbord med tillhörande stol av oss. En klänning och ett halsband blev det också. Sedan firas hon av resten av släkten på söndag. 

I helgen beställde vi ny soffa, nytt soffbord och en ny tv bänk. Och så har jag målat om våra väggar i vardagsrummet så att de är riktigt vita. De var så himla skitiga. 

Den här veckan och nästa vikarierar jag på polhemsskolan i deras särskoleklass. Det är hur roligt som helst och det känns som jag har hittat hem. Men det blir inte många sekunder över till annat när man jobbar heltid, pluggar heltid oj bakar och fejar för ett kalas. Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen men jag har haft fullt upp hela tiden. Men det är inte synd om mig. Kag njuter och har det bra. Allt är så roligt :D
Baby Nellie


RSS 2.0