Den sista prästkragen

2010-10-31 21:00:00 Kategori: Foton
(1) Kommentarer


Nykär

2010-10-31 19:54:10 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Visst är det fantastiskt att man efter 8,5 år helt plötsligt kan känna sig nykär. Fredrik och jag är inne i en riktigt härlig funk nu. Vi myser och  gosar som om vi träffades för en månad sen. Idag har han tagit hand om barnen när jag jobbat. Han hade dessutom städat hela huset och sen har jag fått suttit och latat mig medans han lagt tjejerna. Han är så himla toppen min kille!

Uppbokad

2010-10-31 19:03:20 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Fullt ös medvetslös. Sen jag startade upp salongen här hemma har jag precis ingen tid över. Såklart. Eftersom jag tar åt mig kunder på de enda tider som jag inte har nåt annat inbokat. Vilket betyder att jag måste boka in besök hos kompisar och andra umgängesaktiviteter långt i förväg om de ska bli av. Nästa vecka ska jag iaf få komma hem till Sofie och träffa Ella för första gången. Åååhh va mysigt och roligt!

Blää

2010-10-31 17:18:18 Kategori: Foton
(1) Kommentarer


Lipa betyder kärlekspipa!


Ett år senare

2010-10-29 13:51:59 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Nu är det ett år sedan jag blev sjukskriven för foglossningarna. Gud så fort tiden går. Usch vilken hemsk höst/vinter jag hade då. Tur att jag inte visste det för ett år sedan för då har jag blivit dödsdeprimerad. Stackars alla som har sjukdomar som gör att de har så där ont hela tiden och som adldrig får se fram emot den dagen då det går över så som jag kunde göra. Det går ju an när man vet att det är tidsbegränsat.Att leva med smärta är inte lätt. Usch och fy!

Tidsbrist

2010-10-28 19:56:22 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Som ni kanske har märkt så hinner jag inte blogga lika mycket nu när jag tittar på serier och farmar.
Den här veckan har iaf varit supernajs. Igår var vi på babysång med Linnea och Nils, Madde och Isac. Det var jättemysigt mewd gitarrspel, lite trummande och sång. En massa små bebisar och sen en drös med mammor som sjöng falsk. Det ska vi absolut göra om nästa gång.

Idag Gick jag på stan med Madde och köpte mig tillskott i garderoben. Det var så himla roligt! Tjejen som jobbade inne på Vila hämtade en massa plagg till mig så jag sod bara i provhytten och testade. Det slutade med 2 nya jeans, 4 tröjor, 1 linne och en mössa. Det roliga var att det var bara en utav tröjorna som jag skulle ha kollat på om jag tittat själv. Den som jag gillade mest såg ut som en städtantrock på galgen men jag fullständigt älskar den! Hade tänk att jag skulle lägga ut lite bilder, men det finns ingen tid. Måste skörda mina druvor nu innan jag fortsätter med True blood som slutade hur spännande som helst igår innan jag fick tvinga mig själv att stänga av vid 02.30.

Mr pumpkin head

2010-10-27 21:02:47 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Idag har Tuva och jag gjort en halloween lykta. Egentligen gillar jag varken halloween eller alla hjärtans dag eller högtider som känns som att det bara går ut på att affärerna ska sälja saker. Men mamma gjorde alltid en halloween lykta när jag bodde hemma och jag har alltid tyckt att det var så mysigt. Tuva verkade hålla med mig
:)




Öppna förskolan

2010-10-26 13:37:16 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Idag har vi varit på öppna förskolan med Madde och Isac, Emma och Alma, Linnea, Nils och Lisa. Och ca 33 andra barn under ett år. Jag har aldrig förut varit på en öppen förskola där det varit så många små barn. Det var inte ett enda kid som var över två år där. Det satt och låg små bebisar överallt på golvet. De klämde och kände på varandra, tjyvnyptes och slogs om leksaker. Rösterna från alla 35 mammor var öronbedövande. Sångstunden var supermysig och fikat var gott. Det är precis så här man ska spendera sin tid när man är mammaledig tycker jag =)
Imorgon blir det babysång i Bomhus bibliotek. Och förhoppningsvis fika. Det är ju det vi småbarnsmammor är bäst på...

Hej då hösten, nu kommer vintern

2010-10-23 20:29:29 Kategori: Foton
(0) Kommentarer






















Det var så himla roligt att få gå loss med kameran igen. Det var allt för länge sedan sist. Dumma sjukdom! Men jag håller på att bli vansinnig på att det ska vara så himla svårt stt fota månen. Det här var nog mitt sjutioelvte försök och hur jag än ställer in så ser den bara ut som en glödlampa. Nu som det var en så perfekt fullmåne också. Rackarns. Jaja, övning ger väl färdighet hoppas jag ;)


Härligt

2010-10-23 19:47:15 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Det var ett härligt dygn ute i stugan. Inte så mycket vila som jag kanske hoppats på. Nellie kunde nämligen inte sova alls på natten. Den flickan är så ruggigt nyfiken. Hon kunde inte alls slappna av. Så då fick ju jag inte heller sova. Typiskt. Det bästa med det här dygnet har varit att Tuva har lekt med Nellie nästan hela tiden. Och så har hon varit riktigt gullig, både med Nellie och oss. Inte alls så bråkig och envis som hon brukar vara nu för tiden. Jätteskönt!!


Gräsbäcken

2010-10-22 11:52:02 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Idag drar vi ut till stugan i Gräsbäcken. Äntligen! Gud va länge sen sist! Vi har inte sovit där ute på hur länge sen som helst känns det. Mamma har gjort i ordning en massa nam nam mat som jag ser fram emot.
När vi är där ute så är vi utomhus i stort sett hela dagarna, det ska bli så skönt. Och framförallt ser jag fram emot att ha lite tid på mig att leka lite med kameran :) Jiippiiiieee!

Spelberoende

2010-10-21 21:40:12 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
När man ger utrymme för ett beroende så kommer de andra sakta smygandes tillbaka. Nu är det inte bara serierna jag ska hinna med, jag har även tagit upp min farm på Farmville. Himla roligt. Men väldigt tidskrävande. Aja, är man beroende så är man.

Klädångest

2010-10-21 09:20:48 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Ett riktigt I-lands problem som kommer med den här rackarns kylan är hur man ska klä på ungarna. Idag hade typ alla andra ungar på dagis overall medans jag bara hade med mig Tuvas överdragsbyxor. Typiskt. Men förra vintern gnällde fröknarna hela tiden på att hon var så varmt klädd att hon blev svettig. Vad är egentligen lagom?

Le rocker

2010-10-20 20:22:26 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer


We will we will rock you!


Minskning

2010-10-20 16:48:37 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Utan att jag egentligen märkte det försvann mitt habegär. Jag tror att det var i samband med att vi bokade egypten resan. Jag står gärna över fina kläder bara jag får åka till solen och värmen och njuta en vecka. Då kan jag vara slusk. Jag hoppas att Cissi ska förbarma sig över min frisyr istället så kanske jag inte ser lika schabbers ut.

För övrigt blev jag sämre idag. Har fått tillbaka blod i urinen och så känns det som att jag har fått tillbaka febern. Hoppas inte jag behöver gå tillbaka till nån doktor igen...

Mickans hus

2010-10-18 10:35:50 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Igår övertalade jag familjen att vi skulle åka och titta på Mickan och Jims nya hus. De ska bli Bomhusbor de också. Fast långt ifrån oss. De ska bo i sikvik, precis längst bort i gamla Bomhus.
Det kommer att bli superfint där! Jag blir alltid så imponerad av människor som är så himla händiga. Jim verkar kunna allt! Han hade rivit väggar och satt upp nya och igår när vi kom höll han på med nya köket. Snacka om att man kan spara pengar på det. Vi som inte kan typ nåt. På granntomten höll en kille på att riva ner träd så att de skulle kunna börja bygga sitt hus där. Imponerande!

Beroende

2010-10-17 19:52:17 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Jag älskar serier. Alltså då menar jag inte att jag gillar att se på serier, utan jag menar att jag älskar serier. Serier är min drog! Sen jag fick Nellie har jag inte hunnit titta så mycket på serier. Men nu....

När jag låg på sjukhuset började jag titta på Cougar Town som jag har haft på datan sen jag var sjukskriven med foglossningar. Jag satte på första avsnittet när sorktanten sov och det var ett misstag eftersom jag absolut inte kan se ett helt avsnitt utan att skratta högt.

Efter det har jag hunnit kolla ikapp på Greys Anatomy, The vampire diaries, House, Gossip girl. Nu ska jag ge mig på True blood, NCIS, Private Practice och Merlin härnäst. Fattar ni hur underbart det är att ha så många avsnitt att se i rad?!!! När man har en hel säsong som ligger och väntar. Flera timmar av missbruk. Aaaahhh....


Pappa

2010-10-16 11:47:31 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
När jag kom hem igår påstod Fredrik att Nellie kan säga pappa. Säkert sa jag. Bebisar brukar börja med att säga ma-ma-ma och pa-pa-pa. Inte för att det är ett ord utan för att de testar. Men han fortsatte envisas och tjatatde envist på Nellie att hon skulle säga pappa. Hon bara flinade. Men så inatt. Mitt i natten. Hör jag hur det ropar från spjälsängen. Paaaapppaaaaa!!!! Efter en stund när hon inte fått nån respons kom det igen, paaaaaappppaaaaaa!!! Men hallå! Är hon inte lite för liten för att prata? 7 månader gammal som hon är. Och visst är det väl orättvist? Han var hemma med henne i några dagar och då lärde hon sig säga pappa, jag ha varit hemma med henne mest men mamma kan hon då inte säga. Orättvist är vad det är!


Skitunge!


Skillnad

2010-10-16 11:43:34 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Skillnaden mellan att ligga helt stilla i en sjukhussäng där man kan ringa på en knapp när man vill ha mer vatten eller få en ren tröja är ganska stor mot för att vara hemma igen. Det är såklart skönt att vara hemma och jag har saknat familjen så mycket. Men oj va de suger musten ur mig. Ljudvolymen här hemma gör att mitt huvud håller på att sprängas och barnens flängade fram och tillbaka, upp och ner, fram och tillbaka gör mig snurrig och illamående. Mamma titta på mig, mamma kolla, mamma hjälp mig, mamma hit och mamma dit.
Nu har familjen åkt ner på stan så nu ska jag viiiiila.

Missat

2010-10-15 19:59:34 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Jag blev så ledsen för att jag missade en fototräff med Anso och Ida som jag hade bestämt. Vi skulle knäppa så fina bilder i höstlöven. Jag har haft så fin utsikt från mitt sjukhus fönster där jag kunnat spana ut i en park på alla fina löven och ju piggare jag blev dessto mer orolig blev jag för att jag inte kommer att hinna med det nu innan de försvinner, eller tappar sin fina färg.

Jag blev däremot så himla glad av att komma hem och upptäcka att Tuva är snäll mot Nellie!! Jag sitter här och ser på hur de leker med varandra. Leker!! Tuva som knappt har tålt att vara i samma rum som Nellie innan. Åh va det värmer mitt mammahjärta!! :thumbup:


I´m back

2010-10-15 19:34:47 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Nu har jag genomlevt 3 nätter och 4 dagar på infektionsavdelningen på sjukhuset. Jag tänker inte ens gå in på hur dåligt jag mått eftersom det förmodligen är svårt att beskriva med ord.

Sköterskorna på avdelningen har var helt fantastiska! Eftersom jag inte har legat på sjukhus sen jag var liten så har jag inte haft nån uppfattning om det fungerar egentligen. Man har ju hört om hur sköterskorna klagar på sina löner. Nu förstår jag varför. De gör ju allt!!! De ska ha minst lika bra betalt som läkarna tycker jag. Om inte mer.
Sen ska jag klaga på sjukhus labet! I måndags när jag sökte till Hc så åkte Fredrik och lämnade in Tuvas urinprov på barnkliniken. Vi var helt säkra på att även hon hade fått urinvägsinfektion, igen. Medans jag fick min antibiotika redan då på måndagen ville de kolla hennes lite lägre och skulle höra av sig på morgonen efter.
På morgonen efter fick vi höra att de tappat bort Tuvas prov. Och eftersom Fredrik skjutsade runt mig mellan HC och akuten och allt var ett ända kaos så skulle hon lämna nytt prov på onsdagen. Natten till onsdage blev hon supersjuk och började kräkas och bete sig precis som jag hade gjort nån dag tidigare så Fredrik blev måttligt orolig. Nu har hon iaf också fått antibiotika och mår mycket bättre. Men när jag skulle åka hem från sjukhuset berättade de för mig att mitt röd,grumliga urinprov som jag lämnat på akuten också hade kommit bort. De som hade sett mindes det väl eftersom det inte direkt såg ut som kiss, så alla visste att det var taget, men sen var det bara borta. De bad om ursäkt.....Men ingen kunde nu säga exakt vad för bakterier jag hade haft eller så. Bra jobbat...eller inte! :thumbdown:

Och så har vi Fredrik. Min Fredrik! Han har varit så himla duktig och kämpat på med sömnlösa nätter, en sjuk 4 åring, en snorig 7 månaders bebis och ett hus att hålla ordning på. Då får man ha överseende med att Tuva hade troll hår med dreads och att Nellies naglar hade växt ut och blivit klor. Han är duktig min kille! :love:

Svamp

2010-10-11 21:28:24 Kategori: Foton
(0) Kommentarer







Nära döden upplevelse

2010-10-11 16:09:30 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Det visade sig att det inte alls var den gamle ovännen "Mr foglossning" som spökade.

Hela helgen har jag kännt mig febrig och haft ont i "foglossningen". På söndagen tänkte jag att äsch, några alvedon på det här så kan jag gå och plocka svamp. Under svampplockningsturen fick jag ännu ondare och började må illa som tusan. När vi väl kom hem kastade jag upp hela maginnehållet och började fffrrrryyyyyssssaaaa! nån timme senare hade jag 39,6 i feber och ont i kroppen OJOJ va ont i kroppen. Under natten låg jag och kastade mig av och an i sängen för att jag hade så ont så jag inte kunde ligga stilla. Alvedon hjälpte inte ett smack. Det enda som hände när jag tog sånna var att febern gick ner lite men då fick jag ännu ondare i kroppen, speciellt i "fogarna"

När jag idag har varit hos farbror doktorn så visade det sig att "fogarna" snarare var njurarna. Jag har tydligen gått runt med en urinvägsinfektion som gått upp i njurarna, så nu kissar jag även blod. Mycket trevligt*ironisk* Tyvärr hjälper inte antibiotikan föränn om nån dag så det verkar som jag får stå ut. Men tack och lov tipsade farbror doktorn om en tablett kombination som hjälper. 1 Ipren och 2 alevdon från tablettasken så är jag blöt av svett men jag kan åtminstonde sitta upp. Nu hoppas jag bara att illamåendet också ska försvinna så jag åtminstonde kan få i mig lite vatten.

Bloglovin

2010-10-10 12:44:41 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Jag registrerade mig på bloglivin för någon vecka sedan för att jag skulle kunna hålla koll på alla bloggar som jag följer lite lättare. Det blev inte det minsta lättare utan snarare svårare. Jag har nu upptäckt att jag har missat X antal inlägg på flera olika bloggar. Nej nu tar jag och går tillbaka till favoriter menyn och kör det gamla goda racet i stället!

Jävla skitnatt!

2010-10-09 09:10:00 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer

Jag förstod redan när Nellie sovit i 2 timmar att den här natten kunde bli jobbig. Men så här jobbig hade jag inte trott.

Nellie vaknade minst 4 ggr i timmen av att hela hennes huvud vr fyllt av tjockt slem som letade sig ut både genom näsan och munnen. Hon hostade tills hon kräktes upp slem och hon nös så det flög slem i hela sängen. Jag var helt säker runt 3 snåret att hon skulle kvävas i sitt eget slem.

Ungefär runt 2 snåret började jag dessutom att få ont i den gamla ovännen mr foglossning. Det blev värre och värre och efter en timme hade jag så ont att det var omöjligt för mig att somna in de korta sunderna mellan Nellies attacker. Man kan förmodligen inte kalla det foglossningn när man inte längre är gravid men det känns lika. Den måste ha uppstått pga den lilla 5 min stunden på hästryggen och sedan allt springande upp och ner för trappen för att titta till Nellie innan jag själv gick och lade mig. Jag hade iaf glömt hur ont det gjorde. Tur att man glömmer fort säger jag! FYYY i hela helvete så ont det gör. Och folk gnäller på ynka förlossningssmärtor. Pff, säg till när ni har haft foglossning. Då kan vi börja prata smärta!

När Nellie skulle få sin grötfrukost gick det absolut inte eftersom hon då blev ännu grötigare i halsen och kräktes då direkt. Varken välling eller ersättning gick heller. Får se hur länge hon klarar sig med vatten...


En dag med hästarna

2010-10-08 22:07:47 Kategori: Foton
(4) Kommentarer

Orkar ni med ett helt inlägg fullt av bilder? Här får ni det iaf, vare sig ni vill eller inte.


Vi blev välkomnade av Addis som ville buffa lite på Tuva och Ida

Sniff sniff. Aaahh va ni luktar gott tycker Addis

Gos gos. En väldigt glad och pigg häst det där.

Idolbild: Addis

Snellie var också med. Hon satt snällt i vagnen hela tiden :)

Se upp! Här kommer en hord galloperande hästar!

Idolbild: Vlam

Äkta kärlek!

Ida värmer upp Vlam

Titta så fina!

Tuva kom nu är det din tur *ropar*

Tuva älskade att sitta på Vlam. Det var när han rörde sig som det inte var lika roligt :S

TADAAA! I´m on the horse. Jag tyckte inte heller så mycket om när han rörde sig...

Jag fick honom att gå hela vägen till stallet. Han styrde.

Tuva och Ida tar med Vlam tillbaka till hagen.

Hej då Vlam!


Allt för min syster

2010-10-08 19:54:44 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Min barnlediga kväll som skulle spederas mysandes i soffan med godis, film och Idol. Och här sitter jag och gråter. Jag hade läst boken som den här filmen är gjord från så jag visste precis hur sorglig den skulle vara. Men fy! SNÄLLA gode allsmäktige låt mina barn få leva friska, långa, lyckliga liv! Jag skulle göra vad som helst för det!!

Fredagsmys

2010-10-08 15:52:25 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Några timmar i stallet idag gjorde gott för själen. Jag mår alltid lika bra av att vara med Ida! Hon är en sån härlig tjej och bra kompis. Allt är bara lätt när man är med Ida :) Mocka skit, kamma man och svans, kratcha hovar och på med sadeln. Sen red hon runt där och såg ståtlig ut. Hästen Vlam var så himla fin. Åååhh vilken goding! Det slutade med att jag hoppade upp på hästryggen och hade halvpanik första stegen i snigeltakt. Men efter en stund kunde jag slappna av och kände att kanske jag skulle lära mig att rida ;) Vlam styrde stegen dit han ville och körde över mig som en ångvält. Haha. Bilder kommer senare. Nu ska jag lämna Tuviluvi hos moffen.


Sätta i halsen

2010-10-08 09:01:17 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

När Tuva var liten var inte hon en sån bebis som stoppade allt i munnen. Hon revi inte heller ner saker, så vi behövde inte rensa bort ljusstakar och dylikt. Nellie har redan nu börjat riva ner saker så det känns som att vi måste rensa här hemma snart. Det svåraste är att hålla golvet tomt från sånna saker som hon kan sätta i halsen. Tuva bygger ju pärlplattor hela tiden te.x. Och visst dammsuger jag efter, men jag är livrädd att nån ska bli kvar så att Nellie kvävs av den senare. Igår började hon hosta och harkla sig då hade hon världens största pappersbit i munnen och jag har ingen aning om vart den kom ifrån. Snacka om att jag måste skaffa ögon i nacken nul.


Stalltjänst

2010-10-07 16:52:46 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Har precis bestämt med Ida att jag och tjejerna ska följa med henne till stallet imorgon förmiddag. Mysigt. Det är alltid så himla roligt! Synd bara att vi tar oss för att göra det allt för sällan. Jag gillar hästar, tycker att de 'r superfina och mäktiga. Men jag är lite smårädd för dem. Lite hatkärlek på nåt vis. Kamerna får nog följa med iaf =) Efter det får Tuvisen åka hem till morfar och Helena för att sova över. Då ska jag köpa godis...

Babyfoton

2010-10-07 16:49:32 Kategori: Foton
(0) Kommentarer

Idag har jag varit hem till Madde och lekt fotograf. 2 av Maddes kompisar kom dit med sina bebisar, Arve och Alma, som är lika gamla som Nellie och Isac. De var så himla söta allihopa. Det blev hur mycket fina kort som helst! Så nu har jag en hel del att göra med bilderna. Fixade i ordning några så vi kan få se på sötnosarna.












Vilka gofisar va =) Ni får inte se de bästa bilderna på dem för de ska jag spara till deras föräldrar ;)


Tuva fotar

2010-10-07 08:48:12 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Häromdagen när jag skulle ut och foto ville Tuva också hänga på. Hon hämtade sin digitalkamera och knäppte minst lika många kort som mig. Tänkte att ni skulle få se en som jag tyckte hon lyckades riktigt bra med =)
Vilken liten talang va =)


Drip, drop, drip, drop

2010-10-06 23:19:35 Kategori: Foton
(1) Kommentarer




Tillägg: Det är jag som knäppt de här bilderna även om det är många som trott att jag letat upp dem google. Det är vad man får för att man anstränger sig :)

Tårtigt

2010-10-06 11:45:56 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer


Funderar på om det nog är dags att ta upp det där med tårtbakadet igen.
Problemet med min Hello Kitty tårta var att överdraget var helt otroligt sliskigt och sött. Inte alls så gott. Men på alla bakbloggar jag förljer gör de tårtor på löpande band med sockerpasta och jag kan väl inte tänka mig att de skulle få så mycket beställningar bara för att de är fina, de borde ju vara goda också.
När jag gjorde min sockerpasta behövde jag mycket mer florsocker än vad som stod i receptet och ändå var den alladeles för kladdig. Nu har jag beställt färdig sockerpasta för att se om det bli bättre. Jag vill också kunna göra både fina och goda  tårtor...Jag kan, jag vill, jag ska!









Kvalitetstid

2010-10-06 07:57:01 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tuva har en jättejobbig period just nu där hon är superavundsjuk på Nellie. Det gör att hon gär extremt mycket hyss (som jag nämnt tidigare) och så har hon varit väldigt dum mot Nellie. Det är väl klart, det ä ju det som gör mig mest ledsen så då får hon mest reaktioner då. I början av denna period blev jag så himla arg på Tuva hela tiden men nu inser jag att det är ju henne det är synd om. Kan inte vara så lätt att först vara helt ensam och sen en dag kommer det hem en liten rival.

Jag gör vad jag kan för att hjälpa henne. Hon fick sova hos farmor och farfar i fredags och ska sova hos morfar och Helena nu på fredag. Så att hon får komma bort och få lite egen tid. Sen hade jag planerat att vi skulle åka och bad tillsammans hon och jag på sön. Men nu visade det sig att båda badhusen är stängda. Snacka om otur.

Flugsvamp?

2010-10-05 16:43:00 Kategori: Foton
(0) Kommentarer




NÄÄÄÄeeeee.......Det är ju bläcksvampar


Resfeber

2010-10-05 08:17:33 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Det började med att Fredrik fick total resefnatt för någon dag sen och började tjata om sol, bad och utlandssemester. Ganska snart hade han smittat av sig på mig. Så igår när han visade upp en relativt billig resa i Jan utropade jag "BOKA BOKA" och hoppade upp och ner som en liten bebis i en hoppgunga. Nu har vi en vecka på oss att bestämma oss, sen ska handpenningen betalas. Helst hade vi velat ha resesällskap. Vill du?

Hotellet

4 stjärnor och ett plus, all inclusive, 22 Jan. Komsikomsi *lockar

Skörden från dagens fotopromenad

2010-10-04 23:04:52 Kategori: Foton
(3) Kommentarer




























Börjar ni tröttna på alla mina bilder nu?


Massage

2010-10-04 18:10:33 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
I lördags kände jag av att jag hade ont i nacken på samma ställe som jag hade ont när jag blev sjukskriven för 2(?) år sen. Jag blev såklart livrädd och började jaga massagetid för att undvika ett "nackskott". En kund till mig (som från början är Sofies kund men som jag tar hand om nu när hon är hemma) ska förbarma sig över min nacke i morgon kväll. ÅH va det ska bli skönt! Det känns bättre i den nu, men säker kan man ju aldrig vara.
Jag hann ut på en skogsfotopromenad en timme idag. Kommer ett smakprov därifrån senare. Nu ska jag klippa en granne.

Påfyllning

2010-10-04 08:06:38 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Idag är det dags att fylla upp brödprovianten. Dinkelbullarna som jag bakade sist var inte bara goda, de räckte även superlänge. Ända tills nu. Tyvärr hade jag dem inne lite för länge så de blev lite för torra, men det ska jag ändra på den här gången. Hade tänkt ta en tur med kameran i skogen också men det verkar inte vara mycket solljus att hurra över. Synd.

Kvällsgäst

2010-10-03 20:18:17 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
När vi släppte ut Adde, Madde och Isac efter deras besök här ikväll fick vi in en annan hoppande gäst

Han tyckte inte om kamerablixten så han hoppade hem igen

Bejbimys

2010-10-03 18:56:41 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
I detta nu ligger de små bejbisarna(läs Isac och Nellie) och sover så sött här hemma i vardagsrummet. Som slocknade små stjärnor. Aaaahhhh

Min orkide

2010-10-03 11:29:45 Kategori: Foton
(3) Kommentarer

Min superfina orkide som jag fick av Cissi och Sofie när jag var sjukskriven med foglossningar. Jag får så mycket beröm för att den är så fin så jag tänkte försöka mig på att förmedla det i bilder.






Va tycks?


Ha begär

2010-10-03 11:16:42 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Jag har gått och skaffat mig ett alldeles nytt ha begär. Frasen som står på repeat i mitt huvud är "jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha" Jag vill ha en köksmaskin som jag kan snvända när jag bakar. Jag vill ha nya kläder i min garderob. Jag vill ha nya skor. Jag vill ha en ny stil. Jag vill ha en slank kropp. Jag vill ha nya badrum. Jag vill ha nya tapeter i hallen uppe. Jag vill ha nya kläder till Fredrik och barnen. Jag vill att Fredrik ska köpa en ny vinterjacka(eftersom den han har är 10 år gammal...) Jag vill ha en lyxresa att se fram emot. Jag vill ha massor av pengar!!!

Bääää

2010-10-02 23:42:27 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Då har man klivit in ivuxenvärlden på riktigt och provat lamm och pannacotta för första gången. Lammköttet var supermört och riktigt gott och pannakottan var ungefär hur god som helst. Förrätten var föressten hur god som helst den också. Vi har blivit bortskämda hemma hos Matte och Sara i sällskap av familjen Strömberg. Fantastisk kväll men jag kan tyvärr inte bjuda på några foton eftersom jag glömde kameran hemma =(

Idol 2010

2010-10-01 22:16:18 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Är det bara jag eller är deltagarna av Idol väldigt bra den här omgången? Jag brukar tycka att de så här tidigt i programet är relativt dåliga och undra hur det ska kunna bli nåt bra att se alls. Men idag tyckte jag att de flesta var bra. Sen är jag riktigt, riktigt trött så jag kan inte riktigt avgöra om det är det som påverkar mig. Jag gillar vargskan, gubben , tittarnas wild card och han med babyface.

Avsked för Anna och Jonas

2010-10-01 21:16:06 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

En glad resenär är Jonas

En glad Anna ville inte vara med på kort så då fick jag leka lite mer med kameran

Söta lilla Nils

Nils undrade vem den andre bebisen var...?

Så fick han mysa med mamsen istället för att sitta brevid en klämgalen Nellie


Fotokurs

2010-10-01 20:08:50 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Nu är jag inbokad på en fotokurs på Nikonschool den 14/11. Jippie! Jag ska gå med Michaela. En tjej som jag gått i paralellklass med i nio år och som nu jobbar med Fredrik och har på så vis hittat till mig f´ör att fixa sitt hår =) Och så visade det sig att hon köpt en lika kamera som mig i stort sett samtidigt. Världen är bra liten. Så nu drar vi på en liten introduktionskurs som ingår i kameraköpet.

För övrig så snurrar mitt huvud utav fotoideér precis hela dagarn och framförallt på kvällarna när jag ligger i sängen och ska sova. Nånting som jag har fått för mig ska bli fantastikskt roligt är ju att jag kan styla modeller (läs kompisar) och ta ut på äventyr i olika miljöer. Så står jag både för styling och foto. Mina närmsta projekt tror jag blir Nova (läs Anso, som har bytt namn) i höstskogen och sen såklart Mickan med mage och gärna lilla Wilmisen!

Farväl

2010-10-01 10:38:21 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Idag ska vi åka hem till Anna och Jonas och ta farväl för ett halvår. De ska åka jorden runt. Näää, jag är inge avis alls. JO, det är jag visst. När de kommer hem igen är Nellie ett år och kanske har Mickan, Jim och Wilma fått en till liten famijemedlem. Ett halvår gör så mycket på de små liven medans våra känns som de stod stilla under den tiden.

Lilla Ella hade kommit ut på bild på webbisar. Gud så SÖT!


RSS 2.0