Sportlov

2015-02-24 11:39:59 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tuva har varit trött och stingslig innan lovet så vi såg alla fram emot lite ledighet. Idag visade hon exakt hur trött hon är och sov från 21-11.30. Jag hade inte hjärta att väcka henne heller. Stackars Tuvisen var värd ett lov nu.

Vi ska åka till Ida och pantomin idag så Tuva får ha lite stalltjänst och förhoppningsvis rida lite. Snacka om att vi har tur som får komma dit ibland. Tuva älskar det.

Den andra lillisen vill som vanligt helst vara inne och mysa runt i prinsesskläder och leka mamma, pappa och barn. Hon ser fram emot sitt stundande femårskalas och var måttligt stolt igår när hon fick gå runt och lämna inbjudningskort till sina kompisar.

Själv pluggar jag 150% just nu och jobbar extra som vikarie drygt 75% så jag har att göra. Jag försöker hinna med att njuta lite av ledigheten med familjen men som tur är så är Fredrik ledig också. I påsk ska vi däremot dra upp till Långå och ladda batterierna. Jag får se fram emot det istället.

Fotoalbum

2015-02-03 22:05:14 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tjejerna plockade fram alla fotoalbum här på kvällskvisten. Gud så härligt det är med alla gamla bilder. Jag har varit så otroligt duktig på att sätta in i album. Men nu ligger jag ca 2 år efter. Stackars Nellie undrade om jag inte hade knäppt några bilder på henne när hon är stor. De frågade som vanligt vart jag är också, eftersom Fredrik är fullkompligt oduglig på att knäppa kort så får jag i stort sett aldrig vara med på bild. Som tur är har Tuva blivit duktig på att knäppa så nu händer det att jag är med någon enstaka gång så familjen vet att jag också hör ihop med dem. Jag bestämde mig iaf för att det är dags att framkalla och ta tag i de år som ajg ligger efter med. Inget lätt jobb när man knäpper så mycket bilder som mig. Det roliga var att Fredriks jobbarkompis häromdagen lade ut en bild på instagram på en strand. Jag skrev att det såg precis ut som på Koh mak där vi varit. Och mycket riktigt var det där de var. Nu när jag skulle sätta igång att välja ut bilder att framkalla så var det just därifrån bilderna var som jag skulle börja med. Ååååh va sugen jag blir på att åka utomlands igen!!
 
 
Koh mak November 2012
 
Underbara ungar <3
 

RSS 2.0