Musikal feber

2013-01-29 22:10:07 Kategori:
(0) Kommentarer

I lördags var jag och såg Les Miserables. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Stundtals var den magisk. Skådisarna var fantastiska. Anne hathaway var grym, vem visste att hon kunde sjunga så? När sen gladiatorn himself tog ton blev jag ännu mer förvånad, och kluven. Skulle inte han vara och slåss mot lejon istället för att sjunga genom näsan? När sen wolverine dök upp med den gamle, slitne slavens (huvudkaraktären genom filmen) huvud, blev det svårt att fokusera. Den benige, utmärglade slaven som såg nästan död ut, fick helt plötslig en kropp som även den skulle passat på en gladiator, men hade samma utmärglade ansikte. Han sjöng dessutom töntig falsett varenda ord där ett tag, det blev pinsamt. Barnen i filmen var bäst, sen ungdomarna, eller vad de nu ska kallas. Jag vet dessutom inte vad jag tyckte om att de sjöng vartenda ord istället för att bara ha några sånger lite då och då. Stundtals var det spännande med nåt nytt, nåt annat. Stundtals var det pinsamt. Filmen var dessutom deprimerande och tung. Lite för mycket sad och för lite happy för min smak. Jag tror dock att filmen inte varit det minsta bra om det inte var på bio. Så jag rekommenderar inte filmen till er, tror jag...konstig film, konstig känsla.

En film som jag däremot rekommenderar starkt är Rock of ages. En film med riktig Therese-feeling! Den hade allt! Bra musik, grym musik. Bra skådisar, snygga skådisar. Förvånande skådisar även här. Vem anade att Tom Cruise skulle spela en sån här roll?! Inte jag. Kärlek, missförstånd, lyckligt slut. Se den se den se den se den se den!!

Sen har jag nog glömt att berätta att vi har bokat biljetter till London i maj. Vi ska åka och se Mamma Mia i London med självaste Andreas på scenen. Kommer bli asgrymt!!


Long time no see

2013-01-29 14:17:25 Kategori:
(0) Kommentarer

Jag är ständigt utmattad och supermegatrött. Därav bloggar jag knappt längre. Idag och igår är jag hemma och vabbar med lilla prinsessan. Man kallar oftast sina döttrar för prinsessan, men på Nellie passar det verkligen in. Hon springer runt i sin prinsessklänning hela dagarna och berättar för mig vad prinsessor är duktiga på. Dvs ALLT! Hon har dessutom tvingat mig att locka hennes hår båda dagarna. Sötungen somnade sittandes i soffan igår i sin prinsessklänning.

Idag börjar våran helg. Fredriks lediga dagar startar idag. Jag testade ett nytt recept på en pastasåsmed räkor och kräftstjärtar till lunch som jag så länge varit sugen på. Den såg mycket godare ut än den var. Det blev en riktig besvikelse som jag nog inte kommer att göra igen. Jag har dessutom gjort en efterrätt på ett nytt recept som ser riktigt god ut. Mörk chokladkaka med knäcknötblandning. Hoppas inte den blir en besvikelse också så här på våran Lill lördag.


Ny

2013-01-17 23:09:27 Kategori:
(0) Kommentarer

Ny hårfärg till min extremt fula växa ut frisyr. Som Josefin så snällt påminde mig idag om att jag ser ut som skorpan lejonhjärta i. Men nu har jag iaf inte lika färg som skorpan längre...


Sjukstuga

2013-01-14 22:25:53 Kategori:
(0) Kommentarer

Här hemma har vi sjukstuga. Nellan och jag har feber och har legat på soffan hela dagen. Imorn ska jag försöka jobba med lite hjälp av Alvedon. Bit ihop eller bryt ihop. Jag måste få vila från sjuka ungar innan jag blir helt tvångströjjecrazy.

Lilla Nemo börjar bli riktigt tuff här hemma och springer runt och kollar in läget. Han har lärt sig att ta sig ut ur buren själv så nu är han lös hela tiden. Busig liten rackare är han också. Värsta gullisen!


Harry

2013-01-09 15:05:27 Kategori:
(0) Kommentarer

Idag har jag varit och träffat lilla Harry för första gången. Världens sötaste lilla grabb. Dessutom hade jag turen att även få träffa Linneas lilla Selma som låg på mattan och gjorde situps hela tiden. Gullunge!


Nemo

2013-01-08 22:06:08 Kategori:
(2) Kommentarer

Sjukhusdagarna har gått jättebra och Tuva klarade sig bättre än jag trott att hon skulle göra. Belöningen kom i form utav en efterlängtad kanin som fick namnet Nemo


Fullt upp

2013-01-04 18:02:24 Kategori:
(0) Kommentarer

På väg hem från jobbet, där det för övrigt var riktigt drag idag. Jag har inte ens tid att skriva blogg inlägg längre. Jag går ner i tid mer och mer på jobbet för varje månad som går men får mer och mer annat att göra så jag har ändå ingen mer tid att varken ta hand om huset eller hinna träffa mina vänner.

Vi har iaf ansökt om vårdbidrag så vi hoppas på att åtminstonde inte bli bankrutt på vägen. Men det tar ju tid med sånna saker så den som väntar får se.

Mina lediga dagar nästa vecka går åt till att på måndag spendera dagen på sjukhuset med Tuva som ska göra ett nytt EEG för att se om medicinerna hjälper. På tisdag ska vi dit igen och då ska hon göra en magnetröntgen på hjärnan. Tack och lov har de förstått att hon inte skulle palla det så hon ska sövas. Men det är ju så läskigt i sig bara det. Det blir en psykiskt tung vecka med andra ord. Den här veckan också för den delen, mycket oroande. Vi får hoppas på att det ger ett bra resultat!

Både Fredrik och jag är helt utmattade och sjukt trötta hela tiden. Trots att vi inte tycker att vi gjort nånting. Men allt det här tar nog mer på oss än vad vi själva förstår. Vi ser dock fram emot en helg i Sthlm bästa helg då vi ska på 30 års fest. Jätte jätte roligt ska det bli!


Gott nytt år

2013-01-01 16:42:37 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
God fortsättning och ett härligt 2013 önskar jag er. Vi ringer in det nya året och önskar oss ett härligt nytt år.
Vi spenderade vårat nyår ute i Gräsbäcken i myskläder och flottigt hår. Inga förväntningar och krav. Så härligt!
 
Vi sitter här och väntar på att höra ifrån min käraste kusin Anna som kämpar uppe på förlossningen för att få ut sin lille gosse. Ett tag var vi rädda att han skulle titta ut 2012 men vid 12slaget fick vi det glada beskedet att de då var på väg in till förlossningen. Tyvärr har vi inte än fått något lyckligt leveransbesked så här sitter jag och gnager av mina naglar och tycker att det tar alldeles för lång tid. Jag håller tummar och tår för att allting går bra däruppe!

God jul

2013-01-01 16:25:43 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Jul i Bomhus
Jul i Bönan
 
 
 
 
 

RSS 2.0