Tuva 5 år

2011-06-30 23:37:45 Kategori: Foton
(2) Kommentarer

Ännu ett år har gått och som alla andra år kan jag inte fatta hur fort det har gått. Min lilla  tjej håller på att bli stor <3
Tuva på 1 årsdagen

Tuva på 2 års dagen

Tuva på 3 årsdagen

Tuva på 4 årsdagen

Tuva idag på 5 årsdagen


I helgen blir det fullt kalasande så räkna med bildregn ;D


Kvällsdoppsmys

2011-06-30 22:50:50 Kategori: Foton
(0) Kommentarer

Efter jobbet packade jag med lilla familjen och tog ett undebart kvällsdopp i Mickans stuga. I LÖÖÖÖÖV IT!!








Spräckt bakschema

2011-06-27 22:29:51 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tyyyypiskt! Jag som planerat så bra hr jag ska hinna med att baka inför Tuvas 5 års kalas och så vägrade barnen att somna ikväll. Hur ska jag nu hinna med? Att dom inte bara kan sova som de ska...

Tuvisen fyller 5 år på torsdag. 5 ÅR!!! VA?!?!!! Hur kan det vara möjligt? Jag kan aldrig ha blivit 5 år äldre redan...
Hon önskar sig som vanligt ingenting eftersom hon inte tycker om paket. Men jag har iaf köpt lite nya klänningar till henne. Så har hon att ha på kalasen. Sen får det räcka med de leksaker hon får av alla andra. Hon kommer förmodligen inte ens att öppna paketen, det blir nog jag eller nåt annat barn som gör det :D

3 dagars jobb till sen ska jag vara ledig i 1 och ½ vecka. Då ska jag hinna med att träffa lite kompisar. Och förhoppningsvis hinna sola och bada lite :)

Midsommarafton bildregn

2011-06-27 22:24:40 Kategori: Foton
(1) Kommentarer

Lite glass innan dans runt midsommarstången

Tuva var snäll och bjöd syrran

Niklas tog en stödvila

Picknik myys

Min snygging

Min brorsa som iofs också är en snygging

Snellie och jag är ju ganska snygga vi också

Vissa latade sig på filtarna

medans andra dansade

Gullungar 

Sötisarna dansar

Tittut!

Med bus i blicken

Bus med pappa

Tillbaka i stugan fick jag äntligen en bild på Tuva, men inte frivilligt

Fredrik visar sitt sanna jag

Blomsterflicka?

DÄR har ni en blomsterflicka

Midsommaraftonslunch

Kärlek

Morsans nya bil (läs moppe)

Barnen ville knappt göra nåt annat än att leka i den


SunWing hotell

2011-06-23 21:53:06 Kategori: allmänt
(3) Kommentarer
NU har vi bokat ännu en resa. I Augusti drar vi till Mallis, Alcudia :) Får se om vi tycker lika bra om det som vi gjorde om Kreta, Makrigialos förra året.

Jag kan starkt rekomendera alla som reser med barn att åka till Vings stora Sunwing hotell! Vi har aldrig haft så mycket semester själva som när vi varit på de hotellen. Allting är anpassat för barnen vilket gör det enklare för föräldrarna. Barnklubben är alltid toppen med en massa aktiviteter så som skattjakt och prinsess/prins dag och kalas för Lollo och Bernie. Lollo och Bernie sen är ett genialiskt drag, som barnen älskar. En giraff och en björn som skuttar runt och underhåller barnen vid poolerna, på after beach party och minidisco på kvällen.
Tuva var även med på ett uppträdande (ministars) sista kvällen där hon mimade till Lollo och Bernie sången =)

Hotellen har dessutom en superbra barnbuffé med bara sån mat som barnen vill ha. Makaroner och krov, chickenbits och ris, hamburgare och pommes mm. Detta är dessutom gratos för alla barn så man behöver endast betala för oss vuxna. Vi har bokat maten i förväg och då är det så fiffigt att man får frukost och lunch alla dagar och sen middag 5 kvällar. Så  har man möjlighet att gå ut och käka på restaurang 2 kvällar. Det var så himla könt att ha maten på samma ställe och inte behöva springa runt och leta restaurang med trötta barn varje kväll.

Vi har även varit på Rhodos och Aiya Napa men hitills föredrar jag det hotellet på Kreta :D


Lollo, Ingela och Tuvisen på Kreta förra året


Hello Blondie

2011-06-21 22:54:37 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer


Dags för sommarfrippen att träda fram
Märk väl hårbottens rosa ton (läs brännskador)


Furuvik med Ingela

2011-06-19 09:51:31 Kategori: Foton
(1) Kommentarer





























Anti-Frizz

2011-06-16 20:49:55 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Nu har vi fått en ny organisk keratin behandling på jobbet. För alla som inte vill platta håret varje dag. Den tar bort frissighet och burr och reducerar lockar. Eftersom jag bara gjort den en gång så kan jag inte säga hur mycket men enligt anvisningarna kan den ta bort vågiga lockar 100%, men riktigt hårda lockar kan behöva 2 behandlingar för att bli av med helt och hållet.
Det ska hålla upp till 20 veckor.
Behandlingen kan göras på alla hår men funkar allra bäst på  slitna och behandlade hår. De blir blankare och mjukare.
Gjorde en behandling på min chefs fru idag. Det tog ca 1,5 timmar. Och på bilderna har jag endast torkat håret med hårfön och fingrarna. Vilken skillnad va. Jag tror på att den här behandlingen kommer att göra succé!

Bilderna är tagna med min mobil så de är kanske inte de bästa :)
Imorgon ska jag göra en sån här på Catrin. Roligt :D


Blixtar och dunder

2011-06-12 21:20:38 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Innan den stora Åskan och spöregnet kom, och innan jag åkte till jobbet, var det fullt ös här hemma. Tuva och grannflickan Felicia lekte i deras lilla pool. De hoppade och plaskade ner både Nellie, mig och kameran. Men det var det värt för att se dem ha så roligt!







Grillkoma

2011-06-11 22:16:46 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Men aaaaaaaaaaahhh vad jag älsar sommaren! Så här i början kan inte ens myggen förstöra den ljuva känslan. Efter jobbet idag drog vi hem till Adde och Madde, grillade och fikade ute på altanen. I shorts och t-tröja, utan att ens frysa det minsta. SOM jag har längtat!

Högtryck

2011-06-09 19:37:15 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Vu kan vi snacka högtryck på jobbet. Det är typ hur mycket som helst att göra. SÅ jag hinne rinte med huset, barnen, killen och tydligen inte bloggen heller. Fast nu börjar det kännas värst med huset, det är verkligen katastrof! Tack gode gud för att städerskan kommer imorgon! Jag ska skärpa mig med blogg uppdateringen när den här superruschen är över. Skönt väder är det ju iaf :D

Sjukstuga

2011-06-05 23:06:27 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tänk att det kan bli så himla tokigt mitt i heldagsplaneringen. Nellie vaknade imorse alldeles rödprickig på ryggen. Det har dykt upp några fler plitor under dagen men inte så himla många. Det ser inte ut som Tuvas vattkoppor såg ut, men vad kan det annars vara? Det går ju vattkoppor över hela stan nu så nog borde det vara det?

Vi missade iaf Nils ett års kalas. Tuva och jag åkte dit med presenten men jag vågade inte stanna där med rädsla för en arg hoper mammor som skulle jaga ut mig med kvatsar av rädlsa för att deras barn skulle bli vattkoppssmittade. Så himla tråkigt eftersom det såg precis hur trevligt ut som helst där inne med alla barn som lekte och hade roligt, och tårtor som stog uppdukade. *SUCK* Fast det var nog värst för Tuva som inte fattade varför inte hon fick stanna. "Men mamma....JAG är faktiskt frisk..."

Vi drog vidare till Leons dop. Hade tänkt att vi bara skulle vara med i kyrkan för att minimera smittrisken. Men sen var vi utomhus och allt var så trevligt så vi kunde inte slita oss. Förlåt alla arga mammor (som förhoppningsvis var ovetande om hur bacilliga vi var där mitt i myset)
Dopgudstjänsten var jättefin. Ingela var där och sjöng 2 låtar, inte ett öga torrt som vanligt. Själv kan jag stoltsera med att mina var torra. Jag hade ställt in mig stenhårt på att filma åt dopfamiljen (eftersom jag önskar att nån gjort det åt mig när vi har haft dop)
Chocken kom senare när det visade sig att Johanna skulle upp och läsa en dikt som hon skrivit (typ världens bästa, hur kan man ens komma på nåt så finurligt och fint med ord) Jag fick upp kameran och gömde mig bakom den medans jag filmade (missade tyvärr första meningen då jag var helt ovetandes om att diktuppläsning stod på schemat) Jag fick verkligen hålla mig mitt hårdaste för att inte böla högljutt med snoriga snörvel.
Och som pricken över i:et...huvudpersonen i fråga. VILKET CHARMTROLL! Han bara skrattar och skrattar den ungen. Man kan inte annat än att smälta.

Tuvisen skickades sen hem till mormor för övernattning så snart jag insåg att Nellie behövde ALL min uppmärksamhet (Fredrik jobbar) Så nu har hon grinat i timmar och jag vill gärna grina nån timme jag också. AJ AJ AJ i mammahjärtat  ;(

Leons dop

2011-06-05 22:47:27 Kategori: Foton
(2) Kommentarer







Tack för ett fantastiskt fint dop familjen Dahlén / Alvén!
Leon måste vara den charmigaste ungen i världshistorien :D


Snabb, snabbare, Therese

2011-06-04 19:38:43 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Efter att ha hoppat in på nian och jobbat några dagar ser det ut som jag kommer jobba där inne mer och mer. De insåg att jag är rena rama guldgruvan där inne som är så pass snabb att klippa. Jag klagar inte. Det är hur kul som helst att ha så här mycket att göra. Det är helt sjukt mycket kunder inne på den där salongen hela tiden. Och jag är ju så jäkla grym... ;P

Imorgon har jag äntligen en ledig dag, har en till innan midsommar sen. Men den är fullsmockad, med en massa skoj så det är ju bara roligt. Det blir både 1års kalas för Nils och dop för Leon. Ni får nog ta del av lite bilder senare. Ingela ska sjunga på dopet i Böna kapell. Jag kommer såklart gråta lilleskutt tårar. Blir tårögd bara av att tänka på det. Kanske är bäst att jag sitter lååångt bak...så jag inte stör dopgudstjäntsen med mitt bröööl :D


GRATTIS älsklingen!!

2011-06-02 22:22:08 Kategori: Foton
(2) Kommentarer


Min fina älskling fyller 32 år idag! HIPP HURRA!
Vi invigde nya altanen på framsidan med grillning och fika tillsammans med hans päron och brorsor (med familj)
Innan det hade vi varit ut till Vinnersjös handelsträdgård och handlat blommor. Så nu har jag hela altanen fullproppad. Och som den tant jag börjar bli, blir jag lycklig i själen av lite blomster =)









RSS 2.0