På väg

2012-03-31 17:59:09 Kategori: familj
(1) Kommentarer

På väg på 30 års fest. Skoj! Fredrik och jag har inte varit på fest så här på ett och ett halvt år tillsammans. Vi jobbar ju jämt om varandra. Dessutom är ju inte jag så förtjust i varken alkohol eller människor fyllda med alkohol, så det kanske har varit ett lagom långt break :)


Myntarmen

2012-03-30 14:24:13 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Slutet gott, allting gott. Armen knycktes i led under skrik och gråt. HC tyckte att akuten skulle röntga efter myntet men akuten höll inte med. Så vi får vänta på ett Kling i toan eller att den kanske redan har klingat ut.


Älska!

2012-03-30 14:22:01 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Frugan är bäst! Utan protest! Idag bjuder hon på gotta på jobbet! Hjärta!!


Ont stuga

2012-03-30 09:54:11 Kategori: familj
(1) Kommentarer

Tuva gjorde illa armen igår på dagis. Det har hänt flera gånger tidigare att hon hafts varit så här. Armen bara hänger där som en gammal slapp pommes. Läbbigt. Hon har vaknat inatt och varit ledsen för att det gjort så ont. Stackars skruttan. Dessutom svalde hon en enkrona häromdagen. Jag hade intalat mig själv att det inte var nån fara. Men en av mina kunder igår som är barnläkare tyckte annat.

Så idag står jag på jobbet helt smackat fullbokad och kommer ändå behöva oroa mig för hur det går för min stortjej hos doktorn.

Har armen hoppat ur led igen eller kan det vara ännu värre? Kanske en spricka? Behövs det röntgas? Har kronan kommit ut? Ingen har hört nåt Kling i toaletten men den kan ju ha varit inbäddad? Behöver det röntgas? Och om den nu är fast där inne vad gör man då? Opererar? Nä fy, hemska tanke!
Det är bara att hoppas att stressen på jobbet blir övermäktig så jag inte hinner oroa mig så mycket!


Ångest

2012-03-29 15:29:10 Kategori: familj
(1) Kommentarer

Hade lite ångest för att gå till jobbet idag efter 2 veckors härlig ledighet. Men det är det lilla som piggar upp ;)


Vädret

2012-03-28 18:46:19 Kategori: familj
(1) Kommentarer

Morgonen bjöd på spöregn i Gävle. Vi packade på oss stövlar och regnjackor och sprang under paraplyer till bilen. Men optimistiskt packade vi med vårjackor och skor.

Det började bra i Stockholm. Vi promenerade från Djurgården in till plattan i helt ok väder. Men hela vägen tillbaka spöregnade det. Vi var helt genomblöta när vi kom till bilen.

Nu har mitt hår torkat i hårda små krulliga lockar av all gammal spray som blev uppluckrad av regnet. Men vad gör väl det när vi lämnade regnet bakom oss och solen mötte oss strax innan Gävle? :)


Kärt återseende

2012-03-28 18:40:05 Kategori: familj
(2) Kommentarer

Jobbigt med blogg appen att den lägger ut dubbla bilder. Sorry för det.

Blev glatt överraskad idag då en av mina bäst kompisar från unga dagar mötte upp oss i Stockholm. Ingela hade träffat på honom förra veckan och de hade bestämt att han skulle dyka upp och träffa oss.

Så jättekul! Bästa Simon och hans urgulliga dotter Rio, 3 månader.
När vi var yngre var Ingela, jag och Simon en riktig radar trio :)

Så roligt med gamla vänner att när man väl ses igen, trots att det var flera år sen sist, så hamnar man i gamla banor direkt igen. Kändes inte alls som det var länge sedan sist :) verkligen jätte härligt att få träffa Simon!


Junibacken

2012-03-28 12:44:42 Kategori: familj
(0) Kommentarer


Nytt beroende

2012-03-26 14:20:06 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Som sagt. Nytt beroende....förvååånad?!!? Nä jag förstod väl det!

Snälla spela Rumble med mig! Jag heter tezzanjanson. Det är asakul och sjukt beroendeframkallande. Dessa appar.... =PVänta...det kommer mera!

White Collar. Ny serie. SJUKT snygg kille. *Dregglar* Om inte för annat så bara måste man se den för att han är så djävulskt snygg! Första säsongen var kanske ingen säsong man ska sträckkolla på då avsnitten liknar varandra ganska mycket. Karaktärerna är dock mycket intressanta och gjorde därför att jag fortsatte. Åh hur glad är inte jag för det nu då?!? Säong 2 rockar fett! Alla är snygga och helt enkelt grymma. SE DEN!

Secret Cirkle.
Jag har inte riktigt tagit mig igenom första säsongen av den här än då den är 27 avsnitt lång. WOW! Men det kan nog behövas med alla mystiska saker som är i görningen. Det här är en serie som man fastnar i från första minutrarna. Verkar ha potential tycker jag!

Gräsbäcksmys i solen

2012-03-26 00:00:03 Kategori: Foton
(1) Kommentareribland funkar mobilkamera toppen den också


Helgen i gungning

2012-03-23 17:00:57 Kategori: familj
(1) Kommentarer


Biggest looser

2012-03-22 21:16:45 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Förra året råkade jag ratta in rätt kanal för att se biggest looser finalen. Jag grät som en hungrig bebis. Det var helt fenomenalt vad de hade åstadkommit! De gick ner hela människor i vikt.

Därför bestämde jag mig för att försöka följa det den här säsongen. Visst har jag missat nåt enstaka program men sett de flesta. Det är ruggigt taggande!! De är sanslöst duktiga! De gör saker som vi som säger 100kg mindre tycker är jobbigt. Nästa vecka är det final . Det ser jag fram emot med stor förväntan!


Toasitsen

2012-03-21 11:07:18 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Under en ganska lång period nu har det varit som ett lotteri att sätta sig på toaletten på våran nedre våning. Den har varit trasig så när man satt sig ner har man glidit åt höger och fått hålla i sig i handfatet för att inte fara i golvet. Och många gånger efter att tuva suttit där har man kunnat dra en lättnadens suck över att avfallet kommit i toan, andra inte.

Ganska nyligen gick den, inte helt oväntat, sönder med ett brak. Fredrik fick i uppgift att köpa en ny.

Självklart snålades det in och köptes den billigaste varianten. Vilket resulterar i ett riktigt vobblande fram och tillbaka innan man kan slappna av och släppa ut det som ska ut och känna sig säker att det träffar. Nu på morgonen nr jag borstade tänderna tänkte jag slå mig ner uppe på sitsen för att vila mina trötta ben en aning. Det var dumt... Att dömma av hur sitsen reagerade på det kommer nån att snart trilla igenom locket ner i toan.


Livsnjutare

2012-03-20 17:19:25 Kategori: familj
(0) Kommentarer


Brynäs match

2012-03-19 20:00:42 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Ännu en gång blev jag hockey änka. Jag som till och med är lite intresserad så här i slutspelstider. Därför lovade jag Tuva att hon och jag skulle kika på hockeyn och käka popcorn.

Jag konstaterar att Brynäs borde skärpa till sig och att jag får popcornen för mig själv och dessutom kan plocka fram bilarna.


Docksängen

2012-03-18 21:43:57 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Skrållan sover...eller det var visst Nellie


Make up kurs

2012-03-18 21:41:31 Kategori: familj
(2) Kommentarer

Lördagsnöjje i stugan. Tuva och Nellie sminkar mig och mamma. Snyggt


6 års trots

2012-03-17 12:05:54 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Tuva är i en riktigt trots period nu. Det ska bråkas om precis ALLT! Om vi försöker bra förutseende och erbjuda det vi vet att hon tycker bäst om vill hon absolut ha nåt annat. Och om hon väl har börjat kinka om det så går det lixom inte över. Oavsett om hon går det hon ville ha från början eller inte. Det kan handla om allt fån vilken tv kanal hon sk se på till vilken trmperatur det ska vara på badvattnet. 2 barn räcker mer än väl för mig tack!

Nu drar vi ut till Gräsbäcken. Har inte varit där på flera månader. Tidsbristen slår till på de mest oväntade saker.


Tandläkarbesök

2012-03-14 18:26:27 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Idag har jag varit till tandhygenisten. Förr har jag alltid haft samma men nu är hon barnledig. Skit också! Hon är så jädra bra. Jag har aldrig haft nåt hål och hon har alltid berömt mina tänder och mitt sätt att sköta dem. Därför har jag ju aldrig riktigt fått känna på den här tandläkarskräcken som alla pratar om.

Tjejen jag fick idag såg ut att vara typ 12 år. Väldigt trevlig var hon iaf så jag kände mig inte alls nervös. Förän hon började hugga mig med kroken i tanköttet. Hon sa att mina fickor var inflammerade och att av det kan man få tandlossning. Jag skämdes som en hund mellan varje blodspottning i den illa koppen. Hur lortig är jag i munnen egentligen?!!?

Efter det säger hon att jag har lite tandsten som måste tas bort. Jag informerar duktigt om hur jag alltid brukar ha mycket tandsten och att jag tvärtemot alla andra brukar tycka att det är skönt att ta bort den. Du har inte så mycket den här gången sa hon. Sent skulle jag glömma att jag sagt att jag tyckte det brukar vara skönt!

Först tog hon fram en bandsåg som hon sågade ut hälften av käkarna med. Eller njae...men det var så det kändes. Det sprutade vatten blandat med blod och bitar från tandstenen i hela ansiktet på mig. Hon plågade mig med den hemska maskinen i vad som kändes som en veckas tid.

När det äntligen är klart säger hon att hon bara ska ta lite med kroken. Sen började hon hacka och hugga som att hon ville ta ut varenda tand ur munnen på mig. Koppen blev rödfärgad som att det var grisslacktning på gång. Jag hade såmycket blodstänk i ansiktet att jag knappt kände igen mig själv.

Efter 65 minuters tortyr förstår jag lite bättre varför man ska vara rädd för tandläkare!


Manne

2012-03-14 15:39:56 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Hunden Mannen är iförd säkerhetsbälte varje bilresa nu för tiden :)


Bilder 2 års kalas

2012-03-13 21:43:12 Kategori: Foton
(1) Kommentarer
Nellie 2 år

2012-03-12 10:43:29 Kategori: familj
(1) Kommentarer


2 åringen

2012-03-11 10:41:15 Kategori: familj
(0) Kommentarer

Idag ska vi ha kalas för mitt lilltroll hela dagen. Hon är måttligt trött så här på morgonkvisten så vi sitter i soffan och myser innan de första kalasgästerna kommer.

 


Kalas

2012-03-10 18:13:22 Kategori: familj
(1) Kommentarer
Dagen inleddes med att våra härliga grannar bjöd oss på lunch. Riktigt gott och supertrevligt! Tråkigt bara att det tog oss flera månader att få ihop en träff.
Sedan drog vi vidare på kalas. Söta lilla Maja fyllde 1 år! Gullungen. Kalas med tillsammans med mina fina vänner kan inte sluta annat än bra! Mickan bjöd på smörgåstårtor, kakor, tårtor, godis och annat  gotta. Så nu har hela familjen kalaskoma här hemma. Imorgon fortsätter vi med Nellies 2 års kalas. Hipp hipp hurra!

Superöta 1 åringenMedecin

2012-03-09 21:15:14 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Som ni kanske vet är jag en riktig sucker för kärleksfilmer. Jag älskat känslan jag får i kroppen efteråt. Ett litet pirrande, nästan som att jag vore nykär. Idag när jag har feber, ont i kroppen och är allmänt ynklig lyckades jag springa på en riktigt bra sådan. Att jag dessutom tycker att killer är riktigt snaskig gör ju inte saken sämre ;) Det var länge sedan jag lyckades se en bra kärleksfilm. Fler sånna vill jag ha! Den bästa medecinen man kan hitta!


Beroende

2012-03-08 12:52:15 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Ett av mina senaste beroenden. Naked juice bars smoothies. NAM NAM! Har snart provat alla. Rekommendation: rasperry riot och gym junkie. Idag även med defense kick i då jag känner mig lite hängig.


Sector alarm

2012-03-07 22:39:20 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Har precis råkat ut för världens dryaste försäljare. I söndags kväll plingade det på dörren. Det var en försäljare från Sector alarm. Som vägrade ta ett nej, trots att jag sa nej 10 ggr bokade han ändå in en tid att han skulle komma hit och prata idag. Fredrik ringde tidigare idag för att säga att han inte behövde komma. Det slutade med att han kom en timme tidigare när fredrik inte ens var hemma så jag fick underhålla människan i en timme. Åh jag ville vara att han skulle vara tyst! Han KUNDE inte sluta prata. Han var här i över 2 timmar...2 timmar!!! Trots att vi hela tiden sa nej. NEJ! NEJ! NEJ!

Han försökte trycka på att vi skulle ta hand om våra stackars oskyddade barn. Han frågade tusen gånger om det lät bra det han sa och då fanns det ju ingen anledning att tacka nej. Killen säger dessutom när han ska gå att han tänker komma till mig och klippa sig. Då sa jag att jag skulle tjatat tills han hade köpt varenda produkt vi hade innan han gick. Som han tjatade på mig! Så det så!


Paket

2012-03-06 22:38:17 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Min kaffebryggare har varit Katastrofalt dålig på sista tiden! Kaffet har smakat bränt direkt och inte varit riktigt varmt när det varit färdigt heller. Alla som
Blivit serverade kaffe här hemma har fått höra det med följd mening "jag ska köpa en perkulator snart". Bästa Maddisen kom med ett paket till mig idag...Jippie!! Tack världens bästa Madde!!! <3


Macarons

2012-03-05 22:33:55 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer

Har precis bakat macarons med dumlefluff till Nellies kalas. Visst är de fina? Tyvärr var det bara hälften som blev så fina. Resten blev alldeles spruckna. Nu måste jag bara komma på hur de från samma smet kunde bli så olika... Dumlefluff by the way.... MUMS!


Beroende

2012-03-04 16:19:41 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer

Igår på Maddis kalas glömde jag min mobil. Aaaahhhh! Snacka om jobbigt! Har nog inte insett hur beroende jag är!
Värst av allt var att det var sagolikt vackert i bomhus imorse. Alla grenar och grässtrån var täckta av små snöbarr. Det såg precis ut som granbarr fast av snö. Solen låg på och himlen hade en ljuvlig blå ton. Men inte hade jag nån kamera...nehe! Inte ens mobilen. Suck. Dessutom var det lagom roligt att vara helt utan klocka. Aaaaahh vad drygt! Så istället för vacker vinterbild erbjuder jag en på mig när jag har katt "dräkt". Nästan lika fint...


Sensation

2012-03-03 19:39:38 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

En riktig lördagssensation blev det här ikväll. Min lilla bebis, mitt lilltroll har bajsat på pottan för första gången. Ååhhh. Hon börjar bli stor!
Igår för 2 år sedan skulle hon ha varit född. Hon ville dock ligga kvar ett tag till. Ganska smidigt då vi firar Madde idag. Så blir det till att fira min bebis nästa helg.


Nytta med nöje

2012-03-02 23:41:15 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Nu har jag precis bakat en omgång bullar till Nellies kalas. Är inte det fredagsmys så säg. Samtidigt som jag färgade Maddis hår. Vi hinner knappt träffas längre så jag har helt missat hennes graviditet. Därför fångade jag henne på bild nu så det finns bildbevis på hur supergravid hon är. Och alldeles snart slår klockan tolv och då fyller hon år!! :) Grattis bästa Madde!


Frisörer goes wild

2012-03-02 18:13:19 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Dagen på jobbet var lååång idag. Konstigt för vi hade mycket att göra med bara rena och trevliga kunder. Men lagom till jag hade kapat av Ove Molins hår vid lunch tid kom en kund in med en godispåse. Sen var det kört! Frisörer goes crazy. Det hade lika gärna kunnat vara xtasy. Sockerkick så där på fredagseftermiddagen resulterade i diverse olämpliga samtalsämnen över kundernas huvuden. När sedan de sista kunderna under kvällen trissade oss lite extra var det tur att cheferna hade gått annars har vi nog varit utan jobb nu. Men det var befriande att få skratta fram lite skratt tårar. Det händer för sällan. När jag tänker efter var det som jag fick en liten fredagsfylla, utan alkohol. Mycket trevligt! Jag har härliga jobbarkompisar jag :D


RSS 2.0