Trött

2014-11-06 07:08:37 Kategori: familj
(0) Kommentarer
Trött, tröttare, Therese. Jag går fortfarande och väntar på att det ska lugna ner sig tidsmässigt. Jag minns bara inte om jag har väntat på det för evigt, sen jag började plugga eller bara sen jag klev på VFUn. Zzzzznark. Idag och imorgon ska jag ta igen två VFU dagar eftersom jag var sjuk under den perioden. Det ska bli roligt. Jag ska hålla i fyra lektioner. 

Tuva var på djurlekis för första gången igår. Jag vet inte om det var dumt att sätta henne på en andra aktivitet. Hon är helt ur gängorna nu på morgonen och gnäller över det mesta. Men hon tyckte att det va jätteroligt igår så vi får testa nästa vecka också och se om hon blir så här då också eller inte. Stallet och stugan

2014-11-02 22:44:54 Kategori: familj
(0) Kommentarer
Idag har Tuva och jag besök Ida och Pantis. Äntligen! Det va alldeles för länge sedan! Pantis var så där underbar som alltid. Världens snällaste häst. Snel hest som Ida skulle ha sagt. Ida har flyttat henne till ett nytt stall. Mycket populärt enligt mig och Tuva för här fanns två gosiga och hundar och illern Puma. Fantastiskt! 


Den här gången fick Tuva var med och åka vagn. Själv fick jag inte plats så jag tog en prommis istället. Lika bra. Det här fläsket börjar inte bli nådigt...

Resten av helgen spenderades i Gräsbäcken där vi njöt av varma brasor, gjorde pumpalyktor och tog det lugnt. 


Och när vi kom hem fick vi finbesök av lillkusin Elise. Mina brorsdöttrar är så fina att jag blir alldeles tårögd bara jag tänker på det! 
Djurlekis

2014-11-02 22:32:27 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Idag har vi varit på Amalias djurlekis. Det var helt fantastiskt! Vi träffade minigrisarna Majken och Grynet.De fick så många äpplen så jag gissar att det gjorde lite ont i grismagarna efteråt. 

De barn som ville fick rida på Lilo. Det fanns tre små ponnyn på gården. Tuva var överlycklig och superstolt över att få styra själv när Amalia släppte. 
Amalia brukar låta ensamkommande flyktingbarn komma till gården. Vilket fantastiskt ställe! Jag anmälde Tuva till djurlekis där. Hon ska gå varje onsdag på smådjursskola. 

Hon hade kaniner, marsvin, ankor, hönor och tuppar utöver grisar och hästar. På smådjursskolan skulle de få föda upp kycklingar från att de plockat äggen. Undra om jag också får gå på djurlekis...?
 

Örebro

2014-11-02 22:20:04 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Tjejerna var så duktiga på tåget till och från Örebro. Knappt nå gnäll alls. Väl framme käkade vi lunch 52meter upp i luften i Svampen. Nedanför Svampen upptäckte vi en rolig lekpark som vi lekte i båda dagarna. 


Sedan gick vi på dockteater. Pomperipossa. Den va skojig. Dockorna var roliga efter också när vi fick titta på dem. Tjejerna blev så inspirerade att vi gick hem och gjorde egna dockor som tjejerna skulle göra en egen teater med. Men det blev inte så mycket teater för Tuva ville bara stå i popcornståndet, trots att det varken fanns popcorn eller popcornstånd. Men dockorna blev fina. 
Vi hade två underbara dagar i Örebro! Tack Ingela och Andreas för gästvänligheten! 

Alltså...

2014-11-02 22:07:38 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Jag vill inte veta! Och dessutom var det en människa som ramlade ner i ett slukhål i Sverige! Har jag inte sagt hur rädd jag är för dem?!! Vi vet aldrig vad som finns under oss. Tydligen inte i örat heller...så otäckt!

RSS 2.0