Godmorgon

2011-09-30 09:39:53 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Står och väntar på Nina som ska skjutsa mig till jobbet. Underbart höstväder!! Det kommer bli en toppendag idag!


Ny app

2011-09-28 23:08:57 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Nu har det äntligen kommit en ny app för blogg.se så art man kan blogga från telefonen. Möjligt att det kommer se lite skumt ut ibland då Telefonen är expert på att byta ut ord utan att jag märker det :)

Idag har jag varit på Leons 1års kalas som jag tänkte ni skulle få se nån bild ifrån vid ett senare tillfälle. Tänkte passa på att visa upp min nya hösthårfärg.


Mobilpics

2011-09-19 19:32:31 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer


Nellie i Findus bil

Pettsson och Findus?

Findus har hittat en mask

Lycka

1 lott räckte

Snurrgungan, Tuvas favorit

Utsikt från Ingelas fönster

Lillebrors fönster?

Tuva somnade på tåget hem

Nellie bråkade å hon fick bli fastspänd i vagenen. Hon protesterade genom att skrika, grina och kasta av sig skor och strumpor


Stockholm

2011-09-19 18:46:41 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Ojoj vilken helg vi har haft.
Stockholmsresan gick i kaosets tecken. Ingen skräll där då vi alltid omringas av kaos.
Tågresan dit var ett enda galet upptåg där Nellie inte kunde sitta stilla så hon skulle springa i gången och ramlade då och slog sig. Tuva drig till vagnen på ena sidan och Nellie till den på andra sidan så jag önskade att jag kunde hugga mig mitt itu. Självklart producerades även 2 bajsblöjor under tågrean. Jiipie.

Väl på centralstationen blev det dags att byta den ena bajsblöjan som i tågkaoset inte hade hunnits bytas. Inne på toaletten blev det kaos igen då Tuva helt plötligt skrek som att nån huggit av henne benet. Jag svänge runt för att se vad om hände och PANG...Nellie ramlade i golvet. *SUCK*
Ingen större skada skedd. Tuva hade klämt sig i toasitsen och Nellie fick en till bula i samlingen.

Attans också! Ingela och Andreas tåg blev försenat så vi fick klara oss själva ett tag till, som vi ju gör så bra...

Matdags. Eftersom det inte fanns nåt annat ledigt bord fick jag lämna tjejerna vid ett bord som jag inte såg medans jag stod och väntade på pizza, de satt och käkade hamburgare. Jag var helt säker på att nån skulle ha nappat dem när jag kom tillbaka "runt knuten". Men de satt kvar som tur var. Det är inte lätt att få ihop allting med bara 2 armar och händer. Strax efter att jag satt mig med dem dök en läskig uteliggargubbe upp som stod och dregglade i deras mat och var alldeles för närgången. Nellie pratade och skrattade inbjudande till honom....himla tur att det var när jag var tillbaka annars hade han nog suttit där och käkat med dem när jag kom tillbaka.

Trots allt kaos har det varit en superhärlig resa! Vi har ju trots allt kaos som oftast.
Vi hade en jätterolig eftermiddag på Gröna Lund. Vi åkte karuseller så det rök om det. Tjejerna hade inga hämningar. Själv hade jag gärna spenderat en hel dag där utan barn så jag hade fått åkt lite mera "vuxenkaruseller" Jag blir löjligt lycklig av karusellåkande =)
Men det var inte fy skam med barnkarusellerna heller.

Ingelas lägenhet var supermysig! Mitt på drottninggatan, 7 våningar upp. Alldeles granne med Karlsson på taket. Jätteljus och härlig liten etta.  Dit ska vi åka igen! SNART =)

Mysdag

2011-09-17 21:58:11 Kategori: Foton
(2) Kommentarer
VArt tog sommaren vägen? Idag träffade jag Mickan och hennes tjejer för första gången sen i mitten av Juli. Är det verkligen möjligt? Skandal är vad det är!
Det var iaf fantastiskt att få träffa dem igen! Lilla Maja har blivit sååå stor! Hon är sötare än den sötaste godisbiten. Precis som sin storasyster!
Tuva fick prova på att köra Wilmas 4hjuling och var hur mallig som helst! Nellie tyckte om den när den stod stilla men gillade inte att den brummade så mycket så då nöjde hon sig med Bobbycar bilen.

Imorgon bär det av till huvudstaden för mig och tjejerna. Vi ska åka och hälsa på Ingela och övernatta i henne nya lägenhet för första gången. SÅ himla mysigt! Henne har vi inte heller hunnit träffa på hela sommaren. =( Men nu är det dags!

Lite pics från idag














Jobberbjudande

2011-09-14 21:34:42 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Jag har blivit erbjuden ett nytt jobb. Det var ju jätteroligt och smickrande. Och det lät superbra. Men det visade sig inte vara lika bra som det låtit från början och när avtalen skulle diskuteras skulle det "tas pengar från egen ficka" för att "skjuta till" på min lön. Och mina chefer i all ära. Jag har aldrig sett en endaste krona som det fifflats med. De har sina egna konstigheter och speciella tankar. Men de är snälla och humana och jag tjänar bra och trivs ännu bättre. Så nu blir jag iaf kvar och det känns faktiskt jätteskönt =)

Fjärliar

2011-09-11 21:36:09 Kategori: Foton
(0) Kommentarer
En hel helg i Maj försökte jag fånga de vackra citronfjärilarna på bild. Men eftersom jag inte blev nöjd med bilderna har jag aldrig lagt ut dem. Nu när jag tittade på dem så är det ganska ok. Även om jag fortfarande känner mig besviken. Det finns lixom inte rätt känsla i dem om ni förstår hur jag menar. Dessutom tycker jag att de är för suddiga. De var så rackarns snabba de små lurifinkarna :) I brist på annat lägger jag ut dem till er ändå.






Fotografering

2011-09-11 20:48:39 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Fick precis panik när jag insåg att hela sommaren har gått utan att jag "fotat" nåt. Jag har ju bara kastat med mig kameran på axeln lite då och då och fotat "händelser". Barnen som leker eller badar eller liknande. Jag MÅSTE ju ut och fota för fotandes skull. Saknar ju det!

Pics

2011-09-11 19:55:02 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer

Snodde lite fler bilder från Sofie från Goldwell weekend. Hon har inte ens hunnit med att lägga ut från lördagen än. Hon har säkert knäppt 1000 bilder :)

Mysstund


Millan, Sofie och jag

Sean Banan

Mina bästaste tjejer och jag!

Soffhäng

<3 Cillepillen <3 Jag <3 Sofie

Cissi och Sofie tog en sväng om med Daniel Da Silva

Tessan, Mari och Stina . Snyggingar!

Cissi dansar med Sean Banan

Heeej dååååå


Wordfeud

2011-09-08 21:45:48 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer











Wordfeud...måste jag säga mer....Mitt nya beroende.STOR tidsslukare i mitt liv just nu!
Adda mig: tezzanjansson


Grattis Ida!!

2011-09-08 21:39:19 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Grattis bästa Idisen! Tack för gott fika. Det var myspys!






Goldwell weekend

2011-09-08 13:26:55 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Goldwell weekend var en succé ännu en gång och jag är så himla glad och tacksam för att jag fick hänga med Popp i Topp tjejerna! Gud så jag har saknat dem! Och deras nyförvärv var lika härliga de också! Föreläsningar av Tina Thörner, rallyprofilen och Pär Johansson (skapare av glada huddik teatern), som var fantastiska! Jag känner att jag fått en rejäl tanketällare på mina livinställningar =) Filip och Fredrik hade en timmes humor snack och så var det brakvisningar både fredag och lördag. Morten Andersson var konfrancier (hur det nu stavas) Daniel da silva var koreograf och stroppig som få. September uppträdde på lördagen och var grym. Och som en bonus skakade vi rooompa tillsammans med Sean banan hela lördagskvällen lång. GRYM HELG! Sofie har knäppt hur mycket grymma bilder om helst så jag tänkte jag kunde no nån från hennes blogg senare men hon har inte hunnit lägga ut än så här kommer några från min mobil som är så där lagom brusiga ;)























Alcudia

2011-09-01 21:15:54 Kategori: Foton
(2) Kommentarer

Nellie äter glass

Tuva och Isabel också

Nellie chillar

Minidisco

Lollo och Bernie kom på minidisco så barnen blev överlyckliga

Alexander kramar Lollo

De stora barnen gick på skattjakt och blev målade till pirater



Bad

Alexander hoppar

Isabel hoppar

Nellie, Helen och Theodor

Julina var så duktig med de mindre barnen

Nellie lipar åt Tuva som snodde bollen av henne

Tuva och Alex  håller handen

Sandslottsbygge



Fina Tuva och Isabel

Papporna



Puss

Jannica och Isabel

Tuva under duschsvampen



Jannica och Nellie myser

Strandad val

Alexander

Fredrik dansar till minidiscot

Stor Tjejerna

Jag och mitt lillhjärta


RSS 2.0