Opålitliga

2015-09-23 13:35:09 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Veckorna rullar på i en rasande fart. Det är slitsamt att både jobba, plugga och hinna med familjen. Men eftersom alla tre aktiviteterna är roliga så går det an än så länge. Jag kommer dock inte orka med att jobba så här mycket nästa termin. 
 
Imorse skulle vi få en välförtjänt sovmorgon eftersom tjejerna är ledig idag. Jag hade ett seminarium imorse men såg ändå fram emot att få sova några extra timmar. Jag låg och räknade timmarna i sängen igår kväll. Nästan elva timmar skulle jag kunna sova. Välbehövda timmar kan jag säga. Vad tror ni händer....? Barnen som jag vanligtvis får bogsera ur sängarna vid 6.30, vaknar som glada små lärkor vid 5 på morgonen. Alltså.... Jag lovar att imorgon när vi har en tid att passa så kommer de att vara supermegaasatrötta och okontaktbara vid 6.30. Men men de var för omväxling skull glada på morgonen. Någor som jag hade tid och möjlighet att uppskatta. Jag fick ändå nio timmars sömn så jag ska inte gnälla. 
 
Det är otroligt spännande att ha börjat läsa vid ett nytt lärosäte. Falun håller så otroligt mycket högre nivå på sin utbildningen. Jag lär mig otroligt mycket. De är fantastiskt duktiga på att styra sina distanselver så att de har koll på att vi göra alla moment som vi ska. Jag föredrar högskolan i Dalarna framför högskolan i Gävle vilken dag som helst. Men det kräver mycket mer ansträngning från min sida. 
 
 

September

2015-09-09 23:07:43 Kategori: allmänt
(0) Kommentarer
Veckorna rullar förbi. Vi har kommit in i vardagsrutinerna och tiden räcker inte till. Jag jobbar och pluggar. Resten av tiden vill jag spendera med familjen. Utöver det så har jag försökt hinna med att jogga lite också. I helgen åkte jag till Stockholm tillsammans med ett härligt gäng tjejkompisar. Vi sprang tjejmilen. Det var första gången jag sprang i ett lopp. När jag anmälde mig hade jag en önskan om att spring under timmen. Men jag har tränat alldeles för lite för det. Jag sprang på 67min och känner mig ändå hyfsat nöjd. Jag kände mig pigg hela loppet men vådade inte ta i mer ifall jag skulle gå in i väggen helt. 

Vi anmälde oss till nästa års lopp direkt. Det va riktigt roligt. 

Mitt nya jobb är så roligt och otroligt givande så det väger upp tidsbristen. Jag har hand om en härlig klass med flera olika nationaliteter i klassrummet. Igår fick de lära mig meningen "jag dricker kaffe" på deras språk. Vi hade så roligt :) RSS 2.0