Fredagsmys

2012-08-31 20:52:03 Kategori:
(0) Kommentarer

Efter den händelserika dagen på jobbet känns det skönt att koppla av med lite fredagsmys med tjejerna. Vi bygger pärlplattor och mumsar godis


Nära döden upplevelse?

2012-08-31 13:16:41 Kategori:
(1) Kommentarer

Alldeles nyss kom det in en pundare på salongen som hade blivit nekad att handla på systemet så an var helt galen. Han började riva ner alla produkter i hyllorna och rusade och skrek. Usch va rädd jag var! Jag bara väntade på att han skulle dra fram en kniv. Men det gjorde han tack och lov inte! Zana fick några smällar men verkar ha klarat sig bra, annars hade vi tur. Det vara bara produkterna som blev förstörda. Min stackars kund Hade tagit av sig skorna och fick bara med sig ena när hon flydde. Den andra var fylld med glas och exklusiv kerastase olja nr vi hittade den....


Det Ordnar sig

2012-08-30 09:04:54 Kategori:
(2) Kommentarer

För en vecka sedan kändes allting väldigt tungt. Men idag när jag lämnat av tjejerna och en vecka har gått sen det där mötet som jag kommer minnas för resten av livet, känns det som att allting kommer att ordna sig! Tuvas fröken på skolan är helt fantastisk och jag börjar redan få ångest att hon ska byta om ett år när hon ska börja i 1:an. Rektorn på skolan känns också jättebra och har lovat att det finns kunskap, material och att de ska söka extra resurser för att hjälpa Tuvisen så mycket de kan under det här året. På mötet i fredags blev det sagt att de ska jobba hårt med de saker hon har svårt för under det här året för att se om det går framåt med extra stöd. Vilket vi alla hoppas och tror att det kommer att göra.
När jag dessutom följt experternas råd och tips har vardagssysslorna flutit på smidigt och Tuva och jag har knappt bråkat en enda gång under veckan. Då ska ändå understrykas att jag är astrött av allt jobbande och väldigt lättirriterad. Det fick Fredrik känna på en släng av igår, men huvudsaken är ju att Tuvisen och jag inte bråkar hela tiden.

Lillfisen är så där go som bara hon kan vara. Hon har blivit stora tjejen tycker jag. Och hennes dagisfröknar är helt fantastiska! Jag är så glad att hon hamnade på den avdelningen som hon gjorde!

Summa sumarium. Mina tjejer har det bra båda två


Telefontjuv

2012-08-29 19:05:58 Kategori:
(1) Kommentarer

Vem kan den mystiske ajfån tjuven vara....? AHAAAA tagen på bar gärning!


10 av 17

2012-08-29 19:03:38 Kategori:
(0) Kommentarer

Arbetsdag 10 av 17 är avklarad. Idag på eftermiddagen var jag så där extra fnissig som jag brukar vara på fredagseftermiddagen och var barnsligt uppspelt av att få skjuts hem av George i hans Corvette. När jag väl kom hem och tuva och jag skulle käka började ketchupen prutta så vi blev tvungna att sätta på den sången på ipaden. Ketchup ska prutta, det tycker jag! Lalalala och hahahaha! Så här glada blev vi


Hungerspelen

2012-08-27 20:54:39 Kategori:
(0) Kommentarer

Jag har väntat på att se den här filmen för jag ville läsa boken först. Men eftersom Fredrik inte är så duktig på att lyssna så kom han inte ihåg att jag sagt det, så han hyrde den. Och när han var så gullig och hyrde film, första gången på 10 år by the way, satte jag mig med glädje och tittade. Filmen var precis en sån film som man kunde väntat sig att jag skulle älska och visst gjorde jag det! Så mycket att jag tänker läsa böckerna ändå. Ser fram emot fortsättningen på film! Men så länge ska jag se den här nån gång till :)


Robinson

2012-08-27 20:37:06 Kategori:
(0) Kommentarer

Ahlgrens bilar, salt lakrits(because you're worth it), Robinson och sen tidig läggning! Alla ni haters har fel! En Robinson säsong med Robinson Robban kan aldrig vara fel. Hatkärleken till honom, mirre, Paolo Roberto, Martin Melin mfl är så där irriterande så man inte kan annat än att gilla't! Gilla att hata!


Ursäkta mig

2012-08-27 13:57:43 Kategori:
(0) Kommentarer

Jag ber om ursäkt till alla mina kära vänner som jag försummar styggt just nu. Eftersom jag fick hoppa in och jobba i söndags så är jag nu inne på arbetsdag 8 av 17. Och eftersom
Vi har total kaos med kunder för ca 3 frisörer fler än vi är så blir det till att kasta i sig lunchen ståendes på 3 min. Där befinner jag mig just nu. Tänk så effektiv jag då är som dessutom lyckas blogga ;) hörs om ett tag :p


Koffeinberoende

2012-08-26 11:44:27 Kategori:
(1) Kommentarer

Att bli beroende är ju lixom lite utav min grej. Jag blir det ruggigt lätt. Kaffe började jag dricka för den sociala sakens skull. Sjukt när jag tänker på det. Men så var det. 2 dagar den här veckan, idag är en av dem, har jag inte börjat dagen med kaffe som jag brukar. Vid 11-12 snåret har jag då kännt mig lite halvt svimfärdig och haft en nedrans huvudvärk. En kopp kaffe har varit botemedlet och jag får väl bara ta och erkänna mig själv som kaffeholist!


Matlagning

2012-08-26 09:42:33 Kategori:
(0) Kommentarer

Eftersom vi jobbar så otroligt mycket just nu kommer våran matlagning i kläm. För att inte tala om handlingen. Men nu är vi på väg, storhandling på Ica maxi väntar. Och när jag slutat i eftermiddag och vi har tränat färdigt, förvandlas vårat kök till matlådornas föstning! Nu jäklar ska vi försöka få resten av veckan att flyta på lite smidigare. Är det inte tråkigt att komma på vad man ska äta så säg...


Motivation

2012-08-25 08:02:48 Kategori:
(0) Kommentarer

En Thailandsresa kan motivera till mycket nu när hösten smyger fram med kyla och mörker.
När klockan ringde nu imorse ville jag inget hellre än att snoosa en timme och bara ligga och dra mig. Men på näthinnan dök det upp en bild av mig på beachen med bleka,sladdriga lår fulla med celluiter och då var det som att kroppen själv reste sig upp. Och nu står jag här och väntar på bussen och tänker att jag är ju faktiskt pigg.

Att det sen börjar bli råkall, blöt höstkyla ute hade kunnat få mig att aldrig kliva ur sängen igen. Jag som brukar gilla hösten. Men jag har ju för 17 gubbar inte legat på en solstol på stranden en endaste gång i sommar! Är det inte meningen att man ska vara less på just den aktiviteten nu så man kan ta emot hösten friska kyla med öppna armar?

Tack och lov har vi resan som morot så vi kan vandra på med våra vardagsliv i normala former även denna höst!


Koh samed

2012-08-24 09:08:13 Kategori:
(0) Kommentarer

Nu har vi bokat vårat första boende i Thailand. Här ska vi bo våra första 5 nätter http://www.samedvilla.com/

Längtar ihjäl mig efter solen, ljuset och värmen :)


Bekännelse

2012-08-22 21:33:40 Kategori:
(1) Kommentarer

Okej då. Jag kanske låtsas vara extremt duktigt hurtig så där. Men Jag kan väl motvilligt erkänna att jag proppat i mig fläsknoisette, pommes och bea till lunch. Och typ 5 kakor. Eller var det 15....


Armar

2012-08-22 20:52:14 Kategori:
(0) Kommentarer

Har precis genomlevt ett gympass med chefen. Vi tränade armar och rygg. Han tyckte visst att jag var lite svag. Jag kommer inte orka lyfta min sax imorn. Observera att jag genomlevde, det återstår att se om jag överlever...


Dr denim

2012-08-22 15:30:59 Kategori:
(0) Kommentarer

Jag råkade visst kasta blekning på mina dr denim idag. Jag tänkte att det gör väl inget, det var ändå dags för ett par nya. Men tji fick jag. Det skulle komma in tidigast i november, fan också! Det blev ett par nya i jeans färg och så får jag väl prova färga om de här då. Bästa byxorna ever!


Födelse dag

2012-08-21 22:56:41 Kategori:
(0) Kommentarer

Stort grattis till Min fina vän Linnea som fyller år idag! Vi drog dit och blev bjudna på gofika och fick gosa med lilla nyfödda Selma som var ungefär hur söt som helst! Jag behövde verkligen en kväll med härliga vänner och massa glädje! Mickan du var djupt saknad!


Tuva

2012-08-21 18:32:38 Kategori:
(8) Kommentarer

Vi har under en period nu gått och väntat på att Tuva skulle genomgå en utvecklingsutredning hos en psykolog. Det har varit många steg före detta också men som jag inte tyckt nödiga att nämna här. Men eftersom de flesta av er som läser här, förmodligen alla, vet om det tänkte jag att jag skulle ta upp resultatet av utredningen som skedde förra veckan.

Idag var vi kallade till en genomgång av slutresultatet. Tuva ligger efter i många delar utav sin utveckling, och i de områden hon är som svagast ligger hon jämsides med en 4 åring. I vissa fall som en 5 åring och på några enstaka ställen som en 6 åring. Om det inte hade varit för de enstaka delar som hon låg inom normen hade man sagt att hon hade en utvecklingstörningen men det kunde inte klassas så nu eftersom hon "klarade" sig på några ställen. Testet ska därför göras om senare nästa vår för att se om det blivit "bättre" eller "sämre". Klart är dock att hon aldrig kommer att kunna ta igen på de ställen hon ligger efter i utvecklingen utan alltid kommer att få det jobbigt.

Hon ska dessutom genomgå ett EEG test eftersom psykologen uppfattade det som att hon vid upprepade tillfällen "försvann". Hon tyckte att det verkade som att hjärnan "lade ner" med jämna mellanrum och då vill de kolla ifall hon kanske kan ha en typ utav epilepsi där hon inte får krampanfall. Eftersom jag dessutom hade det som barn blev det ännu mer aktuellt att kolla det och en remiss skickades för det.

Psykologen anser även att hon har autistiska drag som de skickat en remiss till habiliteringen så att de kan göra en utredning om detta.

Det pratades även om ADHD men där vill de vänta in eventuella svar på EEG testet innan man går vidare i en sådan utredning.

Det kändes asjobbigt att få höra detta även om det kanske inte kom som en chock eller stor förvåning. Men att de uttalar det i ord och skrift gör ju att man inte längre kan hoppas på att det ska växa bort.

Huvudsaken är ju självklart att vi kan hjälpa Tuva att få det så bra som möjligt! Min lilla gullunge <3


Vardagsrutiner

2012-08-21 09:19:22 Kategori:
(0) Kommentarer

Oh My god! Det är då verkligen ingen lött match att få iväg 2 barn på morgonen till 2 olika ställen. Tidigare när de har gått på samma dagis har jag satsat på att ta bussen som går 9, trots att jag inte börjar förän 10. Då har jag nästan alltid kommit i springande i sista sekund, även om jag då och dåkommiy i tid och till och med hunnit med en kaffe innan första kunden. Nu ska Tuva vara på plats senast 8.30 och om jag ska träna ska hon helst lämnas 7.45. Hur i hela friden ska jag lyckas med det? Man får hoppas att träning ger färdighet helt enkelt!


Kanarieöarna

2012-08-20 23:24:01 Kategori:
(2) Kommentarer

Har jag berättat för dig om min och Fredriks resa till Kanarieöarna? Jag kan säga att vi sagt att vi ALDRIG ska åka tillbaka.

Vi fegade ur när vi skulle välja mellan att ta en flygstol till thailand eller en chaterresa till kanarieholmarna. Vi tyckte att det kändes för läskigt att flyga längre än vi nånsin gjort och komma fram till en flygplats utan att nån mötte upp oss. Så vi valde att bli uppmötta av en stor ving skylt på Las palmas flygplats.

När vi bokade resan sa vi att vi ville bo mitt i smeten så att vi skulle ta oss ut på lite skoj. Annars skulle vi som vanligt vara som 2 pensionärer som spelar kort och går och lägger sig tidigt. Då placerade hon oss på ett hotell som hade ett störande disco. Det kommer vara livat ända in på småtimmarna lovade hon. Trevligt tänkte vi. Ack så fel vi hade!

Det var våran första vinter resa och jag trodde allvarligt att jag inte behövde ha långärmat och långbyxor med mig. Men det var sååå kallt, det Regnade i 2 veckor. Veckan innan vi kom hade de haft rekord varmt för att vara januari men samtidigt som vi kom, kom regnet. Vi brände så mycket pengar att vi om vi hade åkt till Thailand skulle kunna ha bott på lyxhotell med egen butler billigare. Ändå köpte vi typ ingenting. Men vi spelade minigolf och biljard en miljard gånger. Vi bowlade hos bulgaren Sergej som hade stenklot som inte var runda och käglor som hängde i snören så att om man fick ner en så fick man strike för den gungade på resten. Vi hade sååå tråkigt! Jag läste 6 böcker på 2 veckor.

Discot, var i själva verket varenda dansande svensk pensionärs himmelrike. De spelade "Leende guldbruna ögon" och "Blue Hawaii" ca en miljon ggr per kväll/natt. Så fort vi ens kom utanför båtar hotellrum fick vi ducka och parera som idioter för att inte fastna i nån stupfull gammal gubbe eller tants armar på dansgolvet resten av natten. Jag hade hellre lyssnat på en dunkande bas när jag försökte sova på natten än "ett litet rött paket med vita snören....lalalala"

Dessutom var pensionärerna så fulla att alla fulla ungdomar i Aiya Napa ser nyktra ut i jämförelse. De betedde sig som svin. De stod redo på en lång kö när pool baren öppnade 8 på morgonen för happy hour drinkar som det var dygnet runt i baren. Vid lunch tid visste de inte vem som hade kommit dit med vem. Ett av mina få dopp i poolen, som var svinkall vilket inte var så trevligt när det var iskallt och regnigt på land, kom en gubbe i 70 års åldern fram till mig och trodde att jag var hans fru. När jag påpekade att jag förmodligen var yngre än hans barnbarn såg han förvirrad ut och sa att han hade tagit miste eftersom vi hade lika baddräkt. Hon hade en svart baddräkt och jag en knallgul bikini, hon var ca 60 år äldre än mig och minst 50 kg tyngre, och han var fullare än jag var nu i lördags.

De var pissfulla hela dagen och på kvällen när vi gick och lade oss var det som ett stort swingers, orgie disco där nere. Trots öron proppar letade sig dansbandsmusiken in i öronen och sängen skakade av. Kl 8 dagen efter stod de och köade igen. Vi kunde inte förstå hur de överlevde...de borde ha fått en hjärtattack hela högen som de höll på.

För att komma till skott med denna sorgliga historia, så verkar det som att det finns fler som upplevt denna misär och tack vare det kan ni även få ta del av kakan. På tisdagar hädanefter kommer de att visa 1 timmes långa avsnitt från Playa del sol. Svenska pensionärernas Aiya Napa. Jag lovar att det blir värre än Ullared programmet...mycket nöje!


Fullt ös medvetslös

2012-08-20 20:32:56 Kategori:
(0) Kommentarer

I normala fall brukar en måndag innan lön vara lugn på jobbet. Men idag har det snarare varit som en löningslördag! Heeeeelt crazy! Kul. Ska man ändå jobba kan man ju göra det fullt ut :) jag har riktiga hästpass att se fram emot nu. Jag jobbar 6 dagar i sträck nu, ledig söndag och jobbar 11 dagar i sträck. Så nu kommer jag behöva kämpa för att få tiden att räcka till. Framförallt är det träningen jag inte vill tappa. Det får bli till att kliva upp i ottan helt enkelt. Får se om jag hinner in här och skriva :)


30 års fest

2012-08-20 09:40:12 Kategori:
(1) Kommentarer

I lördags var vi på en riktig brakfest. Helen fyllde 30år. Rackarns vad det brakade loss! Hon hade hyrt en ett band som var toppen bra och bjöd på riktigt ös. Tyvärr är ju inte jag så duktig på det där med alkohol så jag känner mig inte hundraprocentigt kry än. Men det va den sista alkoholen för det här året. Man får vara glad att det inte är så ofta :) tack för en toppenfest Helen!


Camwow

2012-08-18 09:00:42 Kategori:
(0) Kommentarer


Träning

2012-08-18 08:39:45 Kategori:
(1) Kommentarer

När man känner sig för trött för träningen då är det bäst man pallrar sig ut och tränar! Banne mig! Det är då det håller på att falla ihop. Så nu ska jag dra mig till hemlingbyspåren, trots att jag egentligen är alldeles för trött och allra helst hade legat kvar i sängen omslingrad med lillfisen, näsa mot näsa. Fint väder idag! Springväder ;)


Resetips

2012-08-13 21:50:27 Kategori:
(2) Kommentarer

Jag fick en förfrågan om att tipsa om lite resevett, kanske framförallt när det gäller att resa med barn. Jag är ingen "hönsmamma" och är inte så orolig av mig som jag många gånger tror är den största spärren när det gäller att resa med barn. Det sitter hos er vuxna! Men jag ska ändå försöka hjälpa till lite.

Under flygningen, om det är en längre flygning eller om det är när barnet skulle ha vilat, kan det vara skönt att ha med täcke och kudde. Jag har bäddat ner mina kids på golvet nedanför mina fötter när de var små. Där har de sovit som stockar! Riktigt toppen! Ska det värmas välling finns det ju tevatten som man kan få av besättningen, men den behöver blandas ut med lite kallt vatten om man ska ha den inom en snar framtid då den är skållhet. Kan vara bra att ha med färdiguppmätt pulver!

Man får ha med sig barnmatsburkar och vårservetter genom väskkontrollen utöver de annars 100ml vätska som får tas med.

Nässpray, napp eller att snutta på välling eller tugga tuggummi (för större barn) kan vara bra vid start och landning. Jag brukar även alltid ha med Alvedon och febertermometer i handbagaget.

När det gäller packningen ska man ta det lite lugnt för i stort sett allt som glöms kan ju köpas på plats. Det man kanske ska vara noga med är att ta med eventuella mediciner och så tar jag alltid med vätskeersättning. För vällingbarn kan det ju vara bra att ha med en bra termos så man kan ha med varmvatten om vällingen behöver höras ute på nån restaurang eller så.

Solskyddsfaktor ska man självklart ha så stark som möjligt, jag brukar köra på solskyddsfaktor 50. Jag har även alltid haft solskyddskläder på mina kids + solskyddsfaktor. Och solhatt som täcker nacken. Sunmate har jag beställt sånna ifrån på nätet, de har varit toppen!

En bra resevagn kan vara bra att ha. Med fullt liggläge och stabila hjul ifall den ska dras i sanden. Solskyddet som man kan köpa på planet är dessutom toppen!

När Tuva blev lite större typ 2,5 år blev det lättare att åka all-inclusive resor då hon kunde äta när hon blev hungrig. Och så orkar de inte gå runt och leta restauranger på kvällarna när de är trötta efter all sol och allt badande. Annars när de är mindre och äter välling och barnmat funkar det att resa på vilket sätt som helst.

Simmpuffar har jag börjat med tidigt på mina kids! Det är bra grejer det när de ska bada!

Man ska ta med i beräkning att barnen känner av semester stämmningen lika som vi göra och därför löser det sig oftast bra med restider och allt annat som man oroar sig för. Barn är väldigt anpassbara!

Jag brukar alltid tänka att det finns ju barn på stället dit vi ska som växer upp där och är friska,och deras föräldrar vill deras bästa lika väl som vi vill våra det. Så då ska väl mina kids överleva en liten semester där de växer upp :)


Spånar

2012-08-12 13:28:54 Kategori: allmänt
(2) Kommentarer
Sitter och spånar på hur vi ska tillbringa våra första 10 dagar i thailand innan resten av gänget kommer ner. Tror att jag börjar få lite ordning på tankarna. Tänker mig att vi kanske kan börja på koh samet som ligger ca 3 timmar från bangkoks flygplats. Ta 4 eller 5 nätter där för att sen dra vidare till koh chang som ligger ca 3 timmar bort från koh samet. Det finns många öar utanför koh chang som jag skulle vilja se men jag kan tänka mig att bara ta en dagstur till dem så man slipper släpa väskorna.
 
Samtidigt som jag surfar runt och letar tips och och thailandsråd håller jag ¨på att framkalla bilder till fotoalbumen som jag kommit efter med. Då kom jag på tanken att vi kanske borde göra en förstoring på en bild från varje resa som vi gjort sen Tuva föddes. Och ha en resevägg som man kan drömma sig bort vid. När jag sen letade på bilder från alla resorna så insåg jag att det var ganska roligt att se hur vi förändra också =)
 
Brasilien Jan 07
Det är ok att skratta åt Fredrik, han tycker själv att det är sjukt kul!
 
Thailand jan/feb 08
Miami/karibien feb/mars 09
Buligarien aug 09
Kreta aug 2010
Egypten jan 2011
Mallorca aug 2011
Thailand jan/feb 2012

Lördagskväll

2012-08-11 18:03:00 Kategori:
(0) Kommentarer

Nu har jag jobbat färdigt, ätit pizza, handlat godis. Så nu är jag redo för 3 dagars ledighet innan det blir mycket jobb igen. Tyvärr jobbar Fredrik inatt också så jag får vara själv ännu en kväll! Men imorgon ser jag fram emot att bara vara hemma och tvätta och pula lite med blommorna, kanske till och med städa...vem vet. Eller nä...jag hatar ju att städa. Men det ska bli skönt med ledighet iaf. Just nu läser jag en bok som heter kråkflickan som är skriven av gävlebor. Verkar riktigt bra! Ska nog läsa ut den imorn :) sen funderar jag ev på att åka ner och skaffa mig ett bibliotekarier på mån så jag slipper köpa alla böcker som jag läser. Men jag tycker det känns fruktansvärt tråkigt med bibblan...


Grattis!!

2012-08-09 23:11:20 Kategori:
(0) Kommentarer

Idag kom Linnea och Peters lilla bebis till världen! Weee!! Grattis till er lilla flicka!! Jag vet inte ens vad hon heter eller hur stor hon var än, men jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa henne!! Kram till er!


vi går och fiskar lalalaaaa

2012-08-08 20:04:06 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer

Tuva

2012-08-08 09:14:40 Kategori:
(0) Kommentarer

Har precis lämnat av Tuva på skolan. Det är obegripligt för mig att hon redan är så stor! Hur kunde det gå så snabbt? Hon verkar iaf trivas som fisken i vattnet och hennes nya lärare är toppenbra! Det kommer bli bra det här :)


Tandfen

2012-08-07 22:11:11 Kategori:
(0) Kommentarer

Tandfen fick komma på besök andra veckan i rad hos Tuvisen


Vinst

2012-08-07 22:06:23 Kategori: allmänt
(1) Kommentarer
Hahaaaa! Jag övervann den dumma matäcklarkänslan med den flottiga pizzan och aptiten kom tillbaka igen! Korvstroganoff och ris smakade som en riktig lyxrätt ikväll. Therese hälsa VS Theresematpsyke 1-0.

Ätstörning

2012-08-07 14:33:34 Kategori:
(0) Kommentarer

Ända sedan jag var liten har jag haft problem med mat. Jag tycker helt enkelt inte om! Det är svårt för matälskare att förstå, men det är verkligen inte kul när man inte tycker om. Det handlar inte om att jag väljer att sitta och peta i maten och gnälla som många tror. Jag VILL tycks om, men det växer i munnen på mig och så kräks jag. Nu har jag inte ätit på en vecka och till och med mina favoriträtter smakar vedervärdigt och växer i munnen. Hunger har jag slutat känna för länge sedan. Idag provar jag att knapra lite på en flottig pizza. Det har faktiskt gått bättre än nåt annat hitills den här veckan. Kan inte den här perioden bara gå över?!!? Jag vill ju träna!


True blood

2012-08-05 21:22:56 Kategori:
(1) Kommentarer

Äntligen kommer serierna igång igen. True blood säsong 5 har jag redan plöjt första 5 avsnitten på. Weee! Skarsgård är hhhhet!!


Tillbaka till verkligheten

2012-08-05 09:56:57 Kategori:
(0) Kommentarer

Och än en gång får jag uppleva det här med tidspressen. Det finns inte tid så att det räcker till! Jag kom igång med träningen så himla bra och låg på minst 3 pass i veckan. Och nu när Fredrik började jobba hann jag inte med ett enda på en hel vecka. Förhoppningsvis orkar jag med ett pass ikväll men jag är ju så himla trött hela tiden. I morgon blir det iaf gymmet, om det så är det sista jag gör...


Läslus

2012-08-03 20:50:44 Kategori:
(0) Kommentarer

Jag har inte läst böcker sen jag fick Tuva. Jag försökte ett tag nät hon var bebis men nät jag hela tiden blev avbruten tappade jag intresset. Ett intresse som har varit ett av mina största sen mellanstadiet. Mennu är jag igång igen. Åh va härligt det är. Finns det nåt som slår att knäcka ryggen på en ny, inbunden bok och insupa lukten när den öppnas för första gången? Just nu är jag inne på en triologi som är jättespännande. Första boken hette cirkeln och nu har jag snart läst ut den andra, Eld. Rekomenderas starkt!


Stortjejen

2012-08-03 20:45:03 Kategori:
(0) Kommentarer

Nu är stora tjejen nyklippt inför 6års starten på mån. Kan ni fatta?!!? 6års! Herregud vart tog tiden vägen. Min stora tjej tappade dessutom första tanden i tisdags och den andra hänger i små slamsor så det är bara en tidsfråga innan den släpper. Tjejen har dessutom hår som typ vem som helst skulle döda för! Det är sååååå tjockt! Mammas stortjej :)


Bloggande

2012-08-03 17:30:52 Kategori:
(0) Kommentarer

Vissa drabbas av bloggtorka då de inte vet vad de ska skriva om. Själv drabbades jag av sommarbloggande, jag har haft så mycket för mig hela tiden att Javier hunnit blogga. Jag ska väl kanske erkänna också att jag har suttit många kvällar och bara inte gjort nånting. När man börjar att göra ingenting så är det svårt att sluta. Men nu ska jag börja sluta göra ingenting...eller vad man nu ska säga...


RSS 2.0