Sommarväder!

2009-05-31 19:26:54 Kategori:
(4) Kommentarer

Stort grattis till Ellinore Pierre som tog hem årets robinson helt otippad! Roligt! Hon är en härlig tjej. Man blir alltid glad av att vara i hennes närhet. Hon kom aldrig fram i programmet så som jag uppfattar henne som person, men tydligen så såg dom andra deltagarna henne som hon verkligen är. En riktig glädjespridare och ett riktigt energiknipe.


Härlig väder! Men jag tror att åldern håller på att ta ut sin rätt. Idag fick jag beskedligt flytta mig in i skuggan när det blev för varmt i solen. Imorn ska det ju bli ännu varmare så vi får äl se hur det går. Tuva har tagit första doppet i poolen. Som sällskap hade hon barbiedockan Ken som hon låtsades att dt var pappa =) Tragiskt egentligen. Men att hon kallade självaste barbie för mamma tar jag som en komplimang. Jag har ju nästan sån kropp.
Tuva och "pappa" posar samma pose
lapa sooool!
Busfrö
En mosbricka tack!
Rumpnisse
Oj vilken ful fisk!
Grillat!
Gungeligung
Myyyys
Tuva var lite seg på morgonkvisten
Kisspaus
Vi stannade och plockade lite liljekonvaljer

Snipp snapp snut så var helgen slut!

Star Trek bio

2009-05-27 23:55:23 Kategori:
(0) Kommentarer

Tanken var biomys med Ida. Vad som i själva verket blev en kamp emot spyorna.....killen brevid mig hade en kroppsdoft som inte går att beskriva, men jag ska i alla fall försöka. Det va en blandning av fotsvett,armsvett,kladdig hundmat, blöt hund och till sist en liten stänk av vitlök. Själv satt jag i vägen som en vägg för Ida som klarade sig med bara enstaka pustar av odören. Och så sätter dom lagar mot nedladdning, det är så man kan bli tokig. Vem sitter inte hellre hemma och suger i sig sin egen eller sambons kroppsdoft hellre än plågas med nån annan människas?!?!
Filmen däremot kunde jag inte riktigt koncentrera mig på. Men huvudrollskillen va snygg, det fanns spänning och häftiga farkoster. Så den funkade för mig. Kanske inget extra, men bra. Tyvärr var den andra huvudkaraktären spelad av killen som spelar Sylar i Heroes. Så det var lite svårt att få in i mitt lilla seriehuvud att han helt plötsligt hade gått och blivit en av dom goda! Även en annan gammal kär seriekändis var med. Hon som spelar Cameron i House. Alltid trevligt att¨återse sina gamla vänner =)

Det börjar hända grejer med köket! Men det ser inte alls ut som jag hade tänkt mig. Och så med en vägg med stora hål i är det svårt att se det färdiga resultatet framför mig så jag ska låta bli att klaga innan allt är färdigt.

Imorn behöver jag att ni håller tummarna för mig!!

Tummen mitt i handen

2009-05-26 22:19:57 Kategori:
(3) Kommentarer
Jaha då var man utan kök då. Och med tanke på att Fredde fyller 30 på tis så är det egentligen inte alls särskillt passande. Men vad ska man göra när köket kommer 3 veckor för sent. Imorn kommer iaf snickaren med köket.
Så här såg det ut vid start
Jag har försökt fråga mig fram lite hur gör djur när man ska ta bort kaklet. Alla svarar att det är sååå LÄTT! Och att gipsskivan kommer gå sönder så en sån får man sätta in en ny, också jättelätt. Jaha, vi åkte och köpte nåt sorts verktyg som man skulle använda att bända loss med. Och där står Fredde med den i handen. Och så bara STÅR han där! Tog nog säkert en kvart innan jag fick ett utbrott och skrek åt honom att börja hamra...."vart ska man börja då" *ööööhhhh* Efter två hack så tog hans tålamod slut och då slog han sig på handen med hammaren. *suck* Den som hittade på uttrycket "tummen mitt i handen" måste ha känt nån av Freddes förfäder. MIFFO! Jag blev arg och då blev jag destruktiv. Hugg och bank och dra och slit. Ibland verkade det som jag skulle slita loss hela väggen. Men nu är det borta. *pust*
Men vi har ju stora granat hål på sina ställen...och då kommer jag ihåg att man har sagt mig att man ska byta gipsskiva...ochatt det är såååå lätt. Men av min erfarenhet är ingenting lätt när man har en karl som inte kan ett skit. Jag blir så förbannad när jag tänker på alla tjejkompisars killar som renoverar ALLT och lagar bilar mm. Varför kan inte min det!?!?
Nu kommer ju snickaren imorgon och ska börja sätta in köket så jag måste nog ta och väntamed den där gipsskivan. Jag tror jag ska se lite hjälplös ut och se om han kanske kan hjälpa till. Eller så kanske det är så att han märker hur Fredde är så jag inte ens behöver fråga! En sak är iaf säker. Att det här förhållandet skulle definitvt inte överleva ett rustobjekt till hus!

To be continued...

Morgontrött!

2009-05-23 17:30:27 Kategori:
(2) Kommentarer

                                               
Om det är nånting som jag AVSKYR så är det att gå upp på morgonen! Jag har alltid varit kvällspigg och morgontrött. Och det verkar inte ändra på sig md ålderna heller direkt! När jag var gravid så var det min stora skräck.....hugah. Tänk att behöva gå upp mitt i ottan. Men redan i magen så var Tuva med på mina noter. Hon vaknade när jag satt halvt medvetslös på bussen till jobbet strax före tio. Då började magen röra sig så där utomjordiskt. Då sträckte hon ut sina lemmar där inne i det trånga uttrymmet, och sen var hon inte lugn förän runt ett snåret på kvällen. Och det har hållt i sig. När hon föddes var hon exakt i tiden som hon hade varit i magen. Vi somnade runt tolv, ett snåret och sov till ca tio. Hur härlgt låter inte det?!?! Det händer ju ibland att rytmen störs. Som i morse te.x nä'r hon vaknade 05.30. FY va jobbigt. Men vi har precis vaknat ur en stödvila, även där är vi lika =)Vi har bunkrat upp oss ute i Gräsbäcken i mammas stuga i helgen.Myyysigt! Tuva har varit ute och "jobbat" i trädgården hela dagarna. Själv har jag suttit inne och spelat guitar hero mestadels av tiden. Vi har iofs varit och hälsat på grannens hästar och får. Det gillar Tuvisen. Hon älskar djur!! Nu ska vi snart åka hem och då blir det direkt till datan för att ladda hem nya guitar hero metalica!!

Med tanke på det. Jag ska faktiskt rösta i europavalet i år. Jag fattar inte ens vad det är. Men jag irriterade mig på Mona Sahlin här om dagen. När hon stod och sa att hon i inte var orolig för piratpartiets plötsliga stöd, eftersom det bara var ungdommar som stöttar dom och ungdomar röstar ju inte. Så det tänker jag göra! Hoppas att det irriterar dom där gamla rävarna! Jag tror inte alls att det där med politiken spelar så värst stor roll för mig. Jag har aldrig märkt av när det har bytts regering nån gång. Nu te.x så klagas det på att det är så svårt för arbetslösa och sjukskrivna. Jag har aldrig varit arbetslös och skulle aldrig heller vara det. Jag är alldeles för handlingskrftig för det. Nåt gammalt skitjobb finns det alltid! Och sjukskriven det var jag i vintras, Och om det där ska räknas som svårt så skulle jag vilja veta hur bra dom hade det innan....? Men vad vet väl jag.... Därför tycker jag att det var lite roligt att gå in och rösta på nån som inte har nån chans att vinna men som ändå visar att vi unga tycker att piratfrågan är viktig! Lika som efter förra valet så var det ju sånna himla OJ över att sverigedemokraterna fick så mycket röster överallt. Öppna ögonen säger jag! Det kanske kan vara så att svenska folket tycker att det är dags att minska invandringen och ta tag i alla dom som bor här nu. Hur många sitter inte på olika migrationsverk i sverige och skulle behöva hjälp att komma in i sammhället. För att inte tala om alla svenskar som är arbetslösa. Man kanske ska hjälpa dom som finns att hjälpa i första hand. Då tycker jag att dom som röstade på sverigedemokraterna fick sin röst hörd med detta. Så uppfattade iaf jag detta, men sen kan det ju tolkas hur man vill. Dom andra partierna valde att inte alls förstå hur det kom sig att dom fick så många röster. Jaja, nu ska jag sluta snacka politik. Jag för övrigt röstade blankt förra valet. Så intresserad va jag.

Årets sämsta bilförare

2009-05-21 18:43:04 Kategori:
(0) Kommentarer
Jaha då var det ett faktum då. Jag ÄR världens sämsta bilförare. Idag när jag hoppade ur bilen och skulle ta ur Tuva så gick det nästan inte att öppna dörren för det stack ut en del utav listen (som sitter under dörrarna längs hela sidan)Jag har inte märkt nånting, men när jag tänker efter så hörde jag nog nånting som dunkade. När jag såg den där eländiga biten som stack ut så fick jag jordens hjärtklappning och riktigt kände Freddes händer runt min hals. Svimmattacken var inte långt borta! Nu i efterhand så inser jag att det inte alls var så farligt som jag trodde först, men ändå. Min teori av vad som har hänt är att när jag gjorde en usväng så skrapade listen emot trottoarkanten precis där den blev högre och i slutet av listen är det en skarv (som jag för den delen inte har sett att npn annan bilsort har)där trottoarstenen hakade i och slet loss hela den dcmeter långa delen. Varför har just min bil den sån skarv?!?! Fredde var lugn som en filbunke i telefonen, men jag känner min sambo väl nog för att veta att han helst av allt skulle vilja springa ela vägen till stan från Bomhus för att hämta sin pärla och skydda den från mig. Som tur var så var jag redan på väg ut till Gräsbäcken och den språngmarschen hade han inte hunnit med innan jobbet. *Phu* Verkar som min kära lillebror har gått och blivit kär! Det tycker jag är underbart! Började bli rädd att han inte hade egenskapen att bli det.Tyvärr så verkar ju hon ha försvunnit ur hans liv redan, men nu finns det i alla fall hopp känner jag =) Good times Erik!!

Eckerölinjen

2009-05-19 20:36:31 Kategori:
(1) Kommentarer
Nog för att jag kunde ha gissat att det skulle lukta pensionärshem på båten men allvarligt...! Jag gick in och skulle höra i biljett kassan om man kunde köpa biljett i bilkön (så vi inte hade stått i den 1km långa kön och så funkade det inte) När man kom in i ankomst/avgångs hallen så slog en vägg emot mitt känsliga luktsinne, hur kan alla pensionärer lukta lika? Och då så många inklämda på samma stället...outhärdligt! Hade inte kunnat äta ens en pizza från american take away i det läget. *blä* Och att dom dessutom är hur skabbiga som helst gör ju inte saken bättre. Om man har svårt att passa in så ska man defenitivt åka med eckerölinjen för där passar nog alla in!

Det var i alla fall ganska mysigt. Jag kommer ihåg den där båtturen som lååång från när jag var liten. Men både Fredde och jag blev väldigt förvånade när dom ropade ut att båten skulle lägga till om 10 min. Vi började iaf med en svep på taxfreen. 4 backar öl och 5 flaskor sprit, en massa godis, 2 limpor cigg och en karton cigarrer blev det inhandlat. In med det i ett skåp. Sen fick vi se speldjävuelni Tuva. Hon var helt galen i spelmaskinerna! Men hon var duktig också, vann mycket. Sen blev det pensiorärsmat*urk* och så hittade Tuva leklandet. Som vi sen fick slita ur henne ur. 
På hemvägen gjorde vi exakt lika, minus pensionärsmaten. Då blevd et 4 backar öl och 6 flaskor sprit.

Totalt inhandlat: 8 backar öl och 10 liter sprit. 2 limpor cigg och en kartong cigarrer. Jag är ganska duktig på den där smugglar grejen mår ni tro!ska nog emigrera ut till Gräsbäcken och bara vara lite. Skönt!
 

Livet som smugglare

2009-05-18 21:03:50 Kategori:
(2) Kommentarer
Då hamnar man snart i fängelset då, igen. Imorn bär det av till Ålandsbåten där vi ska inhandla 9 liter sprit och så många ölplattor det bara går. Och tvålimpor cigg. Håll tummarna för att dom inte håller på å fjantar med sina klippkuponger för då är det kört! Annars har vi planerat allt i minsta detalj. Bilen på båten så man bara kan åka ner och dumpa av efter hand. Och barnet som täckmäntel, för att visa att vi är hederliga människor. Sen blir det 30 års fest i Juni så det står härliga till! Storebror Niklas ska vara placerad bakom bardisken hela kvällen och han kommer få det hett om öronen. Dom flesta på festen är riktigt törstiga och tål oerhört mycket, inte som mig då. Själv kommer jag förmodligen att dricka minst men bli fullast och äckligast. Då är allt precis som vanligt! Aja, önska mig lycka till! Nästa gång kanske jag skriver inifrån anstalten!
 

Trädgårdsmästare Jansson

2009-05-17 19:26:12 Kategori:
(3) Kommentarer

Vädigt fullspikad helg den här helgen. Fredde åkte på 30års fest i stockholmsskärård. Hans kompis hade hyrt ett helt vandrar hem på en ö därute. Var tydligen hur fint som helst! Själv bar det av till Sofies gesällprov på lödagsförmiddagen. Jag satt modell i kort festfrisyr. Det momentet har ändrats en del senaste åren men vi hade tränat in Sofie på den gamla goda stilen. Lite 20tal med vågor och lockar. Det gick superbra! Jag var så fin sååå!! Men dom andra tjejerna var helt tappade bakom nånting. Hade aldrig i mitt liv kunnat gissa på att nivån skulle vara såå låg! Kassa kan man kalla dom!


långhårsmodell
Sedan bar det av till Knuttes 4 års kalas. Tyvärr var jag så himla trött så jag glömde helt bort att knäppa kort där. Trist! Knutte som är min lilla extra son och allt! Det var mysigt att träffa honom, och hans föräldrar förståss, det blir alldles för sällan. Sen åkte jag hem och inväntade Madde. Vi hade myskväll med Robinson och Twilight! Myyyysss!

Idag har jag och Tuva varit ute och klippt häckarna, och rensat alla landen från ogräs. allt detta slutade med att en hel sopsäck var full och jag hade suttit på knä i 2,5timmar. AJ! Tuva jag efter mig och grävde upp det som jag hade grävt ner men jag var så trött på allt grävande och rensande så jag var bara glad att allt ogräs försvann. Tyvärr är det en hel del som behöver göras än, men det får bli ett senare huvudbry. Tanken från början var att jag skulle klippa gräsmattan men jag var för svag för att starta gräsklipparen. *ARG*All min kraft gick åt till att faktiskt dra ut snöret, sen fanns det ingen kraft kvar för att dra det snabbt så den skulle starta. Jävla skit maskin!! Det där får Fredde göra imorn.Slutligen. Sofies gesäll! Det gick superbra och hon fick MVG på min frisyr! Men det va ett moment som hon fick OB (obestämbart) på. Och det var färgen som dom tyckte att effekten syndes lite dåligt på. Men Sofie blev såklart jätteledsen och kände det som att hon hade fått ett ig fast hon inte hade det. Jag ska säga att det var lika för mig fast på hela 2 moment och det kändes faktiskt som man inte hade klarat det. Jag grinade som en galning hela kvällen, med hulkningar och allt! Skillnaden för henne och mig är att jag fick göra om mina nån dag senare medans hon måste vänta till i höst. Du var jätteduktig Sofie!!Du fick ju jättefina betyg! Jag är stolt som en tupp!

Svengelska är härligt!

2009-05-15 19:07:14 Kategori:
(0) Kommentarer
Freddes mamma och pappa var på kryssning i medelhavet när en i besättningen frågade Laban(Freddes pappa) "Do you like your journey?" Laban svarade "No, I´m from Sweden"
Någon dag senare frågar en annan ur besättningen "How do you like the hospitality on the boat?" Han svarade "No, I´m not sick" Hahaha

Hörde av Anso som jag jobbar med att en som hon jobbade med på Björn Axen i Stockholm skulle ha en diplomatfru som kund. Hon var jättenervös och skulle fråga henne om hon ville lägga håret eller föna det. Och frågade "Would you like to get layed or do you want a blowjob?"

En av  mina kunder skulle berätta för sin dotter vart jag jobbar nu och hade sagt att jag jpbbar på "hårhouse", prova att säga det.....whorehouse!!


Min gamla nacke!

2009-05-13 21:05:18 Kategori:
(2) Kommentarer
Min gamla krigsskada i nacken har börjat göra sig påminnd igen. Inge roligt! Idag på jobbet har jag haft riktigt ont. Blir så himla rädd för att bli så där invalid som jag var ett tag när jag var sjukskriven. Det var verkligen vidrigt! Jag får nog ta å se till att vila upp mig ordentligt i helgen. Och så ska jag nog försöka att bara inte göra nånting när jag inte står och jobbar. Men det är inte alltid så lätt ska ni veta!

Sitter hos mamma och hjälper henne att instalera lite grejer på hennes nya bärbara dator. Inge avis alls....eller så!!Jag vil också ha en sån. Blir alltid lyckligare av att äga en massa onödiga materiella ting!  Eller?

Nu ska mamma skjutsa hem Tuvisen och mig och så ska vi stanna på Kvantum innan och köpa en jättestor godispåse til mig som gympalärare Bertil har givit mig pengar till idag =) Jippiiiieee!!

Trendzoom tävling

2009-05-12 23:32:44 Kategori:
(1) Kommentarer
Idag var det tajm då. Tävlingsdags igen. Härligt.Det är alltid lika roligt att låta fantasin flöda, men extra roligt en gång som denna när jag hade en toppenmodell i Anso! Både Anso och jag har varit helt exalterade hur länge som helst nu. Och så här i efterhand så var det värt all möda.
Tävlingen fungerar som så:
Det finns tre olika kategorier att vara med i. 1: Colorance och Topchic (goldwells färg och toning) 2: Elumen (en färg som är utan väteperoxid) 3. En kategori som bara dom som är tecknicker för Goldwell får vara med i, där man får använda alla färger.
När man har valt ut det så finns det 2 olika trender att välja mellan. I år var det en trend som heter Ecopolitan som är en trend som är inspirerad av naturen. Mjuka former, varma fäger och natur material. Eller Virtualist som är en trend som är inspirerad av kalla färger, hårda material som t.ex betong, mycket silver inslag och distinkta linjer.
Sen är det bara att välja kategori och trend efter vilken modell man har. Och så bara att sätta igång!
Ecopolitan                                                                       

Virtualist

På Anso valde jag att använda mig utan elumen färgen och att vi skulle tolka trenden Virtualist. Anso är snygg i kalla färger så det passade perfekt! Och dessutom var det bra för Angelica på min salong skulle vara med i den andra kategorin och dessutom tolka Ecopolitan trenden. Så nu kan vi vinna varsin plats =)
Angelicas modell skulle ha en Boaorm runt halsen på sina kort. Killen som var snäll och lånade ut ormen hade med sig 2 st. Den krälade runt halsen på modellen och in i håruppsättningen och blixtarna smällde. Och PANG så bet den Angelica som stod brevid och petade på håret så det skulle se bra ut. Hon hade varit ruggit rädd innan men efter bettet så blev hon kolugn. Tyckte inte ens att det gjorde ont. Men blödde gjorde det! Jag var inte direkt sugen på att gå nära sen.

Anso den tokan blev såklart inte rädd utan bad att få knäppa några kort med ormen hon också. Fast hon fick ta den andra eftersom den första hade tröttnat....

Tyvärr får man inte lägga ut några bilder på frisyren innan dom har bedömt dom och det dröjer tyvärr ända till i Augisti men här är en sneakpeak iaf =)

Liemannen har anlänt!

2009-05-11 21:10:58 Kategori:
(1) Kommentarer
Idag var det dags. 11 år blev han våran dampiga Manne. Äntligen insåg Mamma och Boje att det var dags att ge honom en spruta. Han har haft ont i lederna ganska länge nu. Försöker förklara för Tuva att Manne inte kommer att vara hos mormor nästa gång vi kommer dit för att han har åkt till hundhimlen. Men hon förstår inte. Mamma fyller år på redag så då ska vi dit och då kommer nog Tuva att tjata hela kvällen, och mamma grina....

Idag är jag stolt mamma! Tuva har precis sagt till att hon ville gå på toa. Och där kom det ett riktigt hästlass och massor av kiss. Nu blir det snart blöjfritt!

Speachless

2009-05-10 20:08:07 Kategori:
(4) Kommentarer

Hatar jag mig själv? Varför utsätter jag mig annars för denna plåga?!? Visst det var otroligt trevligt igår, men var det verkligen värt det? Mår så otroligt illa och har så fruktansvärt ont i huvudet så idag får bilderna beskriva gårdagen!Kusindag!

2009-05-08 21:27:30 Kategori:
(0) Kommentarer
Tomollow är det en riktig kusindag för min del. Jag har väldigtmånga kusiner, och bara en av dom är tjej. Och dessutom har dom lyckats så bra så att hon är lika gammal/ung som mig. Vädigt bra planering där! 
När jag började gymnasiet så "ärvde" jag Annas kompisar. Vilket är så himla bra nu när vi ska träffas allihopa så får jag ju träffa henne också =)


Imorgon bitti tar vi batmobilen och drar till Sala där min kusin Emil har köpt hus med sin tjej. Vi har inte träffat hans tjej än. Och dessutom så väntar dom tillökning i Augusti. Så det ska bli jättroligt. Man måste ju presentera sig innan knatten kommer så man kan få gosa lite sen =) Det va väldigt länge sen jag träffade Emil också. När jag gick i gymnasiet bodde jag mestadels hos Emil och hans kompis Reidar. Även mina kompisar gjorde det (dom som jag har ärvt + några andra) Vi hade mycket fester där hemma. Det tog typ ett år för deras soffa att komma sen dom beställt den så vi tog upp icavagnar dit som vi hade kuddar och filtar i. Toppen när man behövde hämta en ny öl, då kunde nån bara köra en dit =) Emil är den kusin jag har haft närmast efter Anna.

När vi kommer hem från Sala ska jag åka hem till Linnea. Då är det välkommenhem fest för Anna. Hon har bott i Sälen till och från nu i många år men nu har hon äntligen flyttat hem! Vi har köpt en massa god mat och så ska vi kopiera fördrinkarna som vi fick på Karins och Idas välkommen hem fest. Baileys mixat med vaniljglass och så chokladsås i glaset. Mumma!

Better times!

2009-05-07 22:54:21 Kategori:
(0) Kommentarer
Nu känns det bättre igen! Alldeles toppen faktiskt. Goodtimes som Ida och Karin skulle ha sagt. Har haft en trevlig dag med kära vänner så jag har blivit lite peppad. Till och med så att pessiga Ida har förgyllt min vardag. Härligt med kompisar! Imorgon blir en toppen dag på jobbet med bara en massa favorit kunder och både Ingela och Anso ska komma förbi. Trevligt värre. Hela dagen full dessutom. Där ser jag...det ordnar sig!

Dags för Goldwells Trendzoom tävling igen då! ROLIGT! För två år sen vann jag och förra året vann Angelica på min salong. Så vi är taggade till tänderna och SKA vinna även iår. Vi har självklart valt varsin kategori så att vi ska kunna vinna varsin. Och finalen går i Las Vegas. Anso ska vara min modell och imorgon ska vi smida planer. Kommer att bli grymt!

Så här såg mitt tävlingsbidrag ut förra året.

Lite drygt en vecka kvar till Sofies gesäll prov. Sen ÄNTLIGEN får jag göra nånting åt min äckliga lejonman! Det blir nog lite ljusare och så massor av löshår. Fredde rynkar på näsan och säger att jag blir ful då, men det skiter jag i!!
Skruttiga trafikfaror!

2009-05-04 22:37:54 Kategori:
(1) Kommentarer
AAAAhhhhh va arg jag blir! Typiskt gamla skruttiga tanter att köra bil fast dom inte har en aning om hur reglerna är. Idag när jag kom och körde in i rondellen vid Hemlingby så skulle jag svänga vänster och lade mig därför i innerfilen....som man ska göra (för alls om nu inte vet det, typ ALLA) Jag körde som tur var sakta eftersom dom flesta idioter aldrig har intresserat sig för att lära sig hur man kör tvåfiligt i en rondell! Och tur var väl det. För där kom en gammal skruttig tant som såg så gammal ut att man funderade på om hon levde eller inte, kan säga att det märktes inte på körandet direkt. Hon kommer från ytterfilen och svänger rakt in i innerfilen....jag tvärnitar och får ett hysteriskt utbrott!!! Jag tutar åt den gamla blinda idioten, som för övrigt inte var helt döv, SKRÄLL! Och vad gör hon?!?!?!!! Hon stannar och vänder sig med ett frågande utseende bakåt, och så gasar hon vidare med sånna små hopp så jag bara väntade på motorstoppet. Hon hade lika gärna kunnat köra in i min bil utan att märka det! Då undrar jag...borde det inte finnas ett visst antal år efter det att man fått sitt körkort då man ska få gå och visa för vägverket att man fortfarande är körduglig? Jag röstar iaf för det! Varför ska vi bygga rondeller överallt när ingen iaf vet hur fan man använder dom?!?!? *grrrrrrrrrrrr*

Blommor blommor! Jag har fått ett nytt intresse bara senaste åren. Sen vi flyttade till radhuset tror jag att det är. Jag är faktiskt lite intresserad av blommor helt plötsligt. Jag har typ svarta fingrar så alla blommor dör bara jag kommer in i samma rum som dom .Eller så är det helt enkelt så att jag har en plågsamt dålig andedräkt. Då skulle det uppskattas lite "heads up" från nån!! (Känn dig träffad) Förra året köpte vi en blommlåda och satte ute på förådsväggen och där lyckades jag hålla blommorna vid liv hela sommaren. Och det känns så mycket hemtrevligare att komma hem till också. Nu är jag oerhört sugen på att införskaffa mig två stora krukor att plantera i. En på framsidan och en på baksidan. Problemet är att jag inte ens vet om jag kommer att ha råd att ta ut nån lön nästa månad och tyvärr kostar blommor lite.... =( Jag har iaf köpt lite blommor att ha inne så länge. Och så får jag väl ta och fylla den blommlådan som jag har också innan jag går in på dom nya. Vi har bestämt oss för att bygga om altanerna i sommars å pengarna bara rullar. Och köket väntas nu i veckan (eller inte, man vet ju hur det är med hantverkare)

Cissi fyllde 25år idag. Så Tuvisen och jag gick på 25 års kalas. Mysigt värre. Cissis kille är en riktig rocker med hela det svarta hår kittet ni vet. Och så var det en till kille som såg ungefär likadan ut som kom samtidigt som oss. Cissi lurade i Tuva att dom var sjörövare. Vi tjejer placerade oss i köket medans piraterna hade intagit soffan i vardagsrummet. Tuva tycket att det var hemska spännade att springa och smyga på sjörövarna, tills det kom en till "sån där" Då drog Cissi på lite mer med sitt pirat snack och Tuva blev livrädd och gömde sig bakom mig. Haha! Jag har varit på rockklubb dit dom här grabbsen brukar gå. Och bortsett fran en och annat borkapenis blottande så var det lugnt och sansat hela kvällen och en otroligt mysigt stämning där alla pratade med alla. Så jag var då rakt inte rädd. (eftersom nu alla killarna hade tjejer, man vet ju aldrig när "sånna där" drar ner brallorna....)

Fina födelsedagsbarnet! Cissis kille Piraten Peo hade gjort den så gullig tårta åt henne i present....åååhhh...!

Mamma

2009-05-03 19:48:35 Kategori:
(1) Kommentarer

Jag har fått höra ganska många gånger "oj är du så ung, jag trodde du var över 30!" Och jag har faktiskt inte brytt mig eftersom jag har ansett att jag faktiskt är ung och har inget att oroa mig för. Idag kom smällen! Satt och pratade med lillebror Erik i webkameran då en av tjejerna som jobbar på hans hotell går förbi och vinkar och säger "är det din mamma?"..................................!!!!


Twilight!

2009-05-03 13:35:36 Kategori:
(0) Kommentarer

Äntligen tog jag mig för att se den! Och jag ÄLSKADE den! Jag gillar ju vampyrer sen tidigare. Har ni sett serien Moonlight? Gör´t! Jag tycker att filmen var helt perfekt! Kärlek vid första ögonkastet. En supersnygg kille som är supersnabb och superstark och som dessutom ser till att rädda en ur all oreda som man ställer till. Det skulle jag verkligen behöva!Nog för att jag inte skulle klara av en kille som jag inte får bestämma över i nån lång stund. Men som fantasi fungerar det utmärkt! HAn kunde ju dessutom läsa andras tankar! Praktiskt.  Ahhhh..... ♥ Och vilken tur att det ska komma en till film! Jag hatar när en bra film tar slut när man bara vill se mer. Lika med böcker också. Kanske man ska ta och läsa böckerna. Jag har varit i en lässvacka ett längre tag nu så det kanske vore bra att starta med en serie där man kan se snyggingen framför sig när man läser. Då blir det ju alltid bättre! Jag såg filmen med ruggigt dålig kvalité så jag kan faktiskt tänka mig att se om den ganska snart med bättre kvalle. Ännu en film som får fem av fem biiiin!


Nu har jag fått mersmak på bra filmer så nu vill jag bara se en till bra film! Risken är att det kan vara svårt att hitta nån som inte gör mig besviken. Så det kanske är dags för en Notebook kväll helt enkelt!The epic love story!

majs

2009-05-02 22:56:31 Kategori:
(1) Kommentarer
Maj månad har varit härlig tre år i rad nu. När jag tänker efter så brukar nog alltid maj vara en bra månad. Kanske är dags att inse att det regnar i juni och augusti och är fint i maj och juli.Det är från och med nu mina favvo månader. Bara för det kommer väl regnet nu....nä nu ska vi tänka possitivt!

Dags för alla treårs kalas nu då. Jag och två utav freddes kompisars tjejer (det låter alltid så invecklat med dessa relationer som man själv är så på det klara med) var gravida samtidigt. Och dom fick sista april och 8e maj. Så våra småkisar är lika gamla. Så nu var det dags för Elsas 3års kalas! Hemma hos Matte och Sara(som föräldrarna heter) så är det alltid så himla "barnkalsiga" barnkalas. Så himla mysigt! Ni vet, trefärgat Gb glasspaket (vitt,rosa och grönt) med strössel och strutar, balonger, massor av barn som springer runt och lekerm  hela tomten full i barnleksaker. Osv osv. Och dessutom var det strålande väder så man kunde passa på att sola sin bleka nuna lite =) Najs.


Det blev prelimär bokningar av en resa tillsammans med dom andra två familjerna där. Dom är två vuxna och två barn i dom familjerna. Så då blir vi ett gäng. Vi har bokat ett 4 stjärnigt hotell i Bulgarien. Barnen kostade då bara 1kr st. Vilket gör väldigt stor skillnad för dom som har två barn.  Vi är väl egentligen inte så sugna på Bulgarien men det ska ju vara billigt att leva där och jag har så många projekt på g med huset inför sommaren så det skulle ju passa fint. Ett jättefint hotell verkar det vara med 6 pooler.

Tuvisen och jag fortsatte ut till Bönan till Pappa och Helena. Där var det som en dröm, alldeles underbart! Pappa hade tagit fram sin högtryckstvätt så det blev blött lite här och var. Tuva sprang nakenfis till iaf åtta på kvällen. På morgonen satt vi ute i solen och åt frukost och lyssnade på fåglarnas kvitter. Sen blev det lite mer lek med vatten. Och efter maten tog pappsen moppen till kampingen och köpte en varsin glass åt oss. Mysigt mysigt! Det kändes som en hel veckas semester där ute!


Nä nu när jag är singel ska jag äntligen ta å passa på att se Twiligth. Har velat se den enda sen innan den började gå på bio här i Sverige. men har bara inte tagit mig tiden. Så nu är tiden inne. Hej svej leverpastej!

Sista April

2009-05-01 13:32:02 Kategori:
(0) Kommentarer

Vilken härlig valborgmässoafton vi fick igår! Härligt väder, god mat och dryck, trevligt besök och massa bus! Jag jobbade lite på förmiddagen och sen när vi kom hem satte vi igång med storstädningen igen. Ojojoj va tidskrävande det är med städning. Vi höll på precis hela dagen ända tills Cissi kom. Men fint blev det! Huset har nog aldrig varit så städat nån gång. Jag har givit som förslag att den som låter nånting ligga framme och skräpa ska få böta en 100 varje gång till en gemensam kassa som vi kan gör nånting roligt för sen. Och många hundringar kommer det bli! In med gratängen i ugnen och sätta fräs på grillen! Sen var det igång! Det va grillpremiär av fläskballe här hemma. Men vi har ju ätit grillat tidigare så det va väl inte riktigt så speciellt.
Sen gick vi till kasen och kikade lite. Ingen skräll att Tuva bara ville leka och inte alls var särskillt intresserad utav självaste elden. Som värmde så skönt. Cissi var nästan ännu värre med lekandet! Lektanten!

Cissi snurrade på nån sort snurra alldeles där alla vuxna stod och hade uppsikt över sina barn. Jag skrattade så jag grinade. Hon är tydligen grym på att hänga knäveck också. Haha!
Chips och dip väntade hemma. Tuva var glupsk som få och när hon trodde att chipsen började ta slut så delade hon v arje chips i tusen delar så att hon skulle få upp all dip. Konstigt att dom sa till oss på Bvc att vi måste vara försiktig med vad vi ger henne för hon är på gränsen till övervikt! Det är bara bullshit. Visst har hon en liten ölmage men inte är hon överviktig! Några öl senare ville det inte sluta rycka i dansbenen så Cissi och jag begav oss till city för lite utgång. Det blev Goya. Tänk att jag hamnade där igen....vidrigt ställe. Men vi hade väldigt roligt, den timme vi var där.

Jag såg färdigt Australia till slut iaf. Det är nu en av mina favorit filmer! I love it! Jag älskar filmer som utspelar sig i baktiden. Och så ska det ju självklart finnas en portion Löööve. Och dessutom i den här filmen var det mystiska magiska indianer(eller vad dom nu var), vackert landskap och världens gulligaste unge. Som pratade hur gulligt som helst. "me belong nowhere" Skitaste bra film! Fem getingar av fem är mitt betyg!

RSS 2.0