Som vanligt

Jag läser böcker och bråkar med Trygg Hansa. En helt vanlig dag alltså. Som de flesta andra. Jag blir så jädra förbannad på de där jädra klåparna på försäkringsbolaget! Jag undrar bara hur många gånger de tänker riva upp den här ilskan i mig? Räcker det inte nu?!! Jag blev förbannad och ledsen den dagen jag ringde och anmälde Tuvas epilepsi(som var den första diagnosen hon fick) och de sa att det var ett undantag i deras försäkring. Så fortsatte det och jag hade aldrig något att sätta emot. När hon i somras fick sin utvecklingsstörningsdiagnos blev jag riktigt förbannad. När de sedan ändrade försäkringen några dagar senare blev jag helt enkelt galen! Halva sommaren gick åt till attbråka med dem. 
Nu tog Fredrik och jag beslutet att säga upp alla våra försäkringar där. Då ringer de mig idag och frågar varför och påstår att hälften av alla idiotiska saker de har sagt tidigare inte stämmer. Va?!!? Och hur fan ska jag kunna lita på vad som stämmer på det där jävla bygget då? Men självklart var det inte så att det var det här med att vi borde få pengar som blivit fel. Nej hon skulle minsann återkomma när hon pratat med en handläggare om varför vi inte ska gå några pengar. Tack men nej tack! Jag vill inte ha med er att göra! Det struntade hon i. Så inte nog med att jag är förbannad, nu igen för det här, så ska de riva upp det igen efter nyår när de kommit tillbaka från sin semester. Tack för det otrygga Hansa! 
 
Det känns som att de säger till mig att det är vårat fel att hon fick de här funktionsnedsättningarna. "Försäkringen gäller inte för medfödda fel" svarar hon på det. Nä men varför skulle jag då försäkra henne redan när hon låg i magen. Vad är vitsen lixom? Jo men just det....de vill ju såklart lura osslättlurade puckon på pengar!
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0