Thailand

Inte många dagar kvar nu. På onsdag bär det av. Om allting går som det ska. Det verkar som att högre makter vill att vi stannar hemma från semestern. Fredriks ryggproblem verkar inte ge med sig och han kan inte sitta längre än ca en kvar åt gången utan att gny av smärta. Belle har fortfarande ögoninflammation på båda ögonen och nu klagade Fredrik över halsont. Tågtiden har blivit flyttad så att vi måste åka en halvtimme tidigare än vad vi bokat men kommer fram samma tid ändå. Alltså 30 min extra restid, ungefär som att vi inte hade nog med restid till att börja med.

För några veckor sedan blev vi av med alla våra kanaler på tv:n då han vi hade ALLA kanalerna genom åkte fast. Det ska tydligen inte vara olagligt att ha kanalerna så som vi hade men han hade visst sämre tur. Våran tur är lika med otur och igår blev det något fel på våran tv helt och hållet, lagom tills jag hade vant mig vid att ha bara 1:an,2:an och 4:an fick jag nöja mig med INGEN kanal. Dessutom har vi något skumt läckage i handfatet i duschrummet så vi numera borstar våra tänder i badrummet uppe(vilket vi aldrig gjort förut, iofs bra att det kommer till användning) och att vi får tvätta händera i köket efter toa besök på bottenvåningen. Inget av dessa problem är någonting vi orkar ta tag i nu innan resan så därför går vi tunt och låtsas som det inte irriterar oss det minsta....

Ett stort plus är ändå att väskorna nästan är färdigpackade och att det verkar som att vi klarar oss på de två backpack-ryggsäckar vi har lånat. Vi hade trott att vi skulle behöva Tuvas resväska också men än så länge ser det ut att hålla utan den. Det är bara att hoppas att Fredrik klarar av att ta sin på sin gamla, onda rygg så att jag slipper gå med en på magen och en på ryggen. Det skulle ju kännas som att man var gravid igen. Hemska tanke.

Men snart när jag ligger där i gassande solen på en solstol med en god fruktsmoothie i handen är alla bekymmer som bortblåsta ska ni se. De högre makterna kan ta sig i arslet för jag tänker minsann åka vare sig de vill det eller inte!


Kommentarer
Louise

Har han ryggskott så se till att han tar mkt värktabltter, diklofenac o full dos alvedon regelbundet. Eller gå till doktorn (om han inte redan gjort det) o få nå starkare till resan, om inte så finns det säkert superstark medicin o få tag på där nere :P

Ni kommer få det underbart bara ni är där, du får ta mkt bilder o göra oss läsare avundsjuka sen ;)

2012-11-18 21:25:27



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0