After beach

Nu sitter vi här på altanen med en kaffe. Regnet kom nu på eftermiddagen igen. Men det gjorde inte oss nånting eftersom vi redan fått tillräckligt med sol för idag. Tuva simmar som en fisk här i poolen i regnet. Hon kommer nog få simhud mellan tårna efter 2 veckor här nere :D

Fredrik blev stucken (eller vad man nu blir) av en Jelly fish idag. Han skrek rätt ut när vi stod med vatten upp till naveln. Jag stod brevid med Nellie i famnen, livrädd att det var en haj eller krokodil kastade vi oss iland. Först syntes ingenting och jag tänkte att han var så där låtsassjuk som han kan bli ibland. Men sen kom brännblåsorna. Hela fötterna och ena benet ändå upp på låret var full med blåsor. Det såg ut som han blivit bränd av brännässlor. Kändes så också enligt honom. Thailändarna tyckte inte alls det var nåt att göra en stor grej över. De baddade med vinäger och sa åt oss att gå till apoteket.

På vägen till apoteket försvann blåsorna och han kände inget av dem heller. Däremot hittade vi på en thailänds marknad som var spännande. Det fanns all möjlig läbbig fisk. Thailändarna grävde i baljor med slemmiga, illaluktande grejer. Det låg köttbitar med både det ena och det andra på. Det fanns en massa härlig frukt och grönsaker som vi köpte på oss av. Och självklart en massa kläder och skräp. Jag hade kunnats strosa där hur länge som helst. Men Fredrik tröttnade såklart snabbt.

Nellie hade en skön kommentar igår. Hon drog handen i pannan och sa "Ooooohhh.....varmt! Nee båsa" Hon tyckte visst att det blåste för lite här :D Godbiten! Annars verkar tjejerna njuta.

Kommentarer
Louise

Ah ni verkar ha det helt underbart, kul att du kan blogga där nere och spela wf ;)) låter underbart med värme. Kram

2012-01-23 20:03:58
Mamman

Ni ser ut att ha det härligt! Hälsa Fredde att jag ochså blivit bränd av en Jelly fish, det gör förbannat ont!! Tur att det gick över.Förstår att Tuva är som en fisk i vattnet, hon kan nog simma riktigt bra när ni kommer hem!Ha det såå bra! kram kram <3

2012-01-23 20:32:01
Idooooo

Jag e så avis!! Njut i fulla drag!

2012-01-24 11:14:16Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0