Renovering

Jag har äntligen tagit tag i renoveringen av övervåningen. Tyvärr har vi inte råd att göra om våra badrum just nu som är det största behovet. Men förhoppningsvis ska vi kunna göra det på nedre plan till sommaren. Hoppas vi.

Tjejernas sovrum har varit en fullständig katastrof ända sedan vi flyttade in skulle jag vilja säga. Det är bara rum, de gamla ägarnas rum, som vi ställt in en varsin säng åt tjejerna i. Inte alls särskillt hemtrevlig och barnvänligt.
Nu ska de få byta rum så att Tuva kan få det stora, där Nellie nu sover, och Nellie få det lilla, som Tuva sover i.

Så att Tuva kan ha skrivbord nu när hon har börjat skriva. Tuva börjar ju bli så stor att hon ibland vill stänga in sig och vara ifred från sin lillasyster så nu är det verkligen på tiden att rummen blir fixade.

Jag var så illa tvungen till att börja med Nellies bliviande sovrum då jag kräks lite i i halsen bara av att tänka på det bastuliknande, gröna utrymmet som vi kallat för sovrum. Idag har jag iaf börjat måla det äckliga furufärgade taket vitt. Känns bra. Sen har jag hittat den här tapeten

som jag tänkte försöka sätta upp. Till saken hör att min latmask till sambo vägrar att hjälpa till. Han påstår att det är för att han tycker att det var ok som det var. I själva verket är det för att han är både snål och lat, inte alls så charmerande....

Tyvärr missade jag att ta några före bilder. Får se om resultatet kommer vara värt att lägga ut på bild sen ;)

Kommentarer
Vendela

Hejsan,

vad kul att ni tagit tag i er renovering. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.

Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!

/Vendela

2011-11-10 14:10:31



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0