Stolt och nykter

När vi idag kom hem från Pippi på is tjatade Fredde sedan till sig att vi skulle käka pizza. Jag ville ta en sallad men han propsade på att eftersom han inte var så hungrig var det bäst att vi alla delade på 2 pizzor. När jag kom hemskulle jag prova min nya bikini och grät nästan bod av vad jag såg. Men det var BRA, för då skärpte jag till mig och satte på mig träningskläder och drog ut på en 40 min joggintur i regnet.

Snacka om att jag har förbättrat mig! För drygt ett år sedan när jag sprang samma sträcka längtade jag tills jag skulle kunna springa hela vägen dit utan att stanna en gång. Idag sprang jag dit, tillbaka, dit, tillbaka och hela vägen fram till dörren. Det bästa med det hela var att jag var hur pigg som helst. Jag kände mig oövervinnerlig. Som att jag kunde springa hur långt som helst. För absolut första gången har jag känns riktigt lycka av en joggingtur. HÄRLIGT! Avslutningen var dessutom backen upp bakom Bomhusbacken. För ett år sedan hade jag inte en tanke på att ens försöka mig på den. Idag stegade jag upp som en oberörd gasell. Grattis till mig! :D
Det hör inte direkt till vanligheterna att jag drar ut på en joggintur 20.30 på en lördagväll. Jag är helt enkelt grym!!

Kommentarer
Ida

Grymt bra gjort bruden!

2011-05-15 20:13:37



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0