Pippi på is

Idag skulle Ingela, jag och Tuva gå på Pippi på is, på LäkerolArena. Innan det skulle vi käka lite. Det blev Sibylla hamburgare. Hej då bantningen *vinkar* Det sjuka är att jag fortfarande sen jag åt bara sopporna är så himla hungrig hela tiden! Jag smällde i mig en hel 120grams burgare. Jag brukar inte ens äta upp en 90grams. Och just i denna stund skriker och värker magen efter föda. Helt sjukt!

När vi kom upp till Läkerolen och skulle betala parkeringen sträckte lillkillen in en näve "gullpengar" och sa "Pippi bjuder på parkeringen" Och bara så där lätt var jag redan såld. Showen var supermysig! Vi satt längst fram på bästa platserna. Vi insåg ganska snart att det hade varit värt att boka så tidigt för att få så bra biljetter. Det kändes nästan som att vi var med i hela shown, de ramlade hela tiden ut i pubilken och var så nära hela tiden.
Tjejen som spelade Pippi var superenergisk och hade ett stor genuint leende på läpparna hela tiden. Hennes ögon lyste. Härligt! Rekvisitan var maffig, sångerna var toppen och som avslut ropade de ut att AstridLindgrens värld bjöd alla på glass på utvägen. Man kände att de verkligen hade satsat på helheten.


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0