Fenomen

Vet ni vad jag har upptäckt...? Här om dagen efter att jag hade sprungit så gick jag hemma och lurkade lite så jag skulle ha svettats fördig innan jag duschade. Och när jag skulle klia mig på kinden kändes det som den var full av sand. Typiskt mina sandiga ungar att sanda ner mig, tänkte jag. Men så nästa gång var det där igen och idag igen...Men hallå...det är ju intorkat svett-salt för böveln! Så himla ÄCKLIGT!! Jag som aldrig ens brukar svettas. Äckligt!

Finaste Ingela tipsade mig om en app på telefonen om mäter upp hur man joggar. Hur fort det går, hur långt man springer osv. Testade det i Hemlingby idag. Grymt! En kvinna utropar lite då och då hur länge man har hållt på och hur fort det går. Hur peppad blev maninte av att höra att det gick fortare hela tiden. Runkeeper heter appen. By the way så är 5kilometers spåret i Hemlingby bara 4,8km enligt Runkeeper. SKANDAL!

Idag var det rukigt tugnt i sista backen. Spöregn och tunga ben är ingen trevlig kombo i ca 190 graders uppförsbacke. Men jag höll i minsann *stolt* Snart skulle man ju kunna tro att det här är nån sorts träningsblogg...haha men ack så ni tar miste. Här handlar det mest om barn :)

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0