Packning

När vi tidigare har rest med Tuva så har det inte varit så himla stora skillnader mot när vi reste ensamma. Klart att vissa saker kan man ju inte göra så som utflykter eller kvällsaktiviteter när ungen sover. Men det är inget som vi har saknat så himla mycket heller. Men nu när vi ska resa med 2 barn så är det kaos. Jag och Fredrik får bara ta med oss det allra nödvändigaste i klädväg. Te.x har jag fått dragit ner mina kvällsoutfits till 4 st...allstå inte ens olika varje kväll. JOBBIGT! Skor får vi vuxna bara ha ett par med oss medans barnen har hur mycket kläder och skor som helst med sig. Tyvärr så spiller ju barnen mat typ varje gång de äter och det är ju inte roligt om ens barn går runt och är skitiga i matrester hela semestern. Sen är det blöjor, våtservetter, reseapotek, barnmatsburkar, gröt, simpuffar, en uppblåsbar krokodil(!), välling, haklpappar, flaskvärmare mm, mm, mm som upptar all plats i väskorna. Och då packar vi ändå en väska åt Tuva också.

Jag älskar att flyga flygplan och brukar se det som en stor del utav resan. Det är så mysigt att krypa upp på  flygplanssätet och läsa en bok eller lyssna på musik eller titta på filmen. Nu har vi packat 2 väskor med underhållning för barnen och eftersom vi kommer att underhålla en varsin hela tiden är chansen att få nån egen mystid på planet ganska så liten.

Det här är ju ruggiga I-lands problem. För när jag väl är där nere så lider jag nog inte mycket av att bara ha 4 kvällsoutfits och för att inte få läsa någon bok. Jag tycker i själva verket att det är fantastiskt att resa med barnen som blir lika pigga och galda av semestern som vi vuxna.

Egypten here we come!!


Kommentarer
Linnéa

Åh vad härligt ni kommer få det!! Hoppas inte Nellies tänder spökar för mycket så ni får må bra och vara glada allihopa! Du kommer vara så brun och lyxigt härlig sedan så det kommer svida i ögonen på mig. Jag fasar för nästa babysim! :)



Ha så skönt!! Kram kram

2011-01-21 23:57:03
URL: http://limama.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0