Julafton

Julafton firade vi ute i Bönan hos Pappa och Helena. Tillsammans med Helenas barn, söta lilla Leon och mina brorsor. Det var supermysigt! Tuva snuddade lite vid tomtehemligheten och sa: " Det ser ut som Peter är i tomten" Men jag antar att hon inte ville förstå det riktigt för sen struntade hon i det. Hon har nämnt några gånger efteråt att Tomten liknade Peter. Men det verkar inte som att hon tvivlar på tomtens äkthet =)
Nellie började slita upp paket direkt med blev riktigt sur när hon fick mjuka paket och kastade iväg dem och skrek "NEJ" Bestämd liten dam det där =)






















Kommentarer
Leons mamma

Haha, inte konstigt att Tuva genomskådade det, tomten hade ju en mask som endast täckte en tredjedel av ansiktet...Fina bilder!

2011-12-26 02:39:24
URL: http://mariaalven.blogspot.com
Louise

Mysigt med jul o barn. Lär vara roligt när de tror på tomten..:-) flickorna var så fina i julklänningar. Och vad mkt god mat det såg ut att vara på julbordet. Har karln din blivit mörkhårig, inte har han väl varit det förr...? Du ändrar frisyr ofta du med, Alltid ny frissad! men det blir väl så när man är friösr antar jag ;)

2011-12-27 19:46:02
URL: http://lollo83.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0