Helg

Vilken helg! Tuva, sNellie och jag åkte ut till Gräsbäcken på fredag efetrmiddagen. Jag var rädd att det skulle bli jobbigt att inte få gotta på mammas mat och äta en massa skräp som jag annars alltid gör där. Men det var inga problem. Lördagen var hur härlig som helst med strålande sol. Tuva och Boje invigde deras nya pool men mamma kom aldrigh i =) Jag fick inte bada för att jag nyss satt i spiralen.

Söndagen vaknade vi till regn. Vi åkte hem tidigt för att hämta upp Fredrik och åkte till Järnvägsmuseet. Det var en massa jippon där med Mora Träsk som uppträdde bland annat. Hästen Berta från Hemlingby skulle vara där men hade gått hem när vi kom. Då blev Tuva ledsen. Det spöregnade hela tiden så trots regnkläder gav vi upp ganska fort. Men det var mysigt ändå.


Nu är jag inne på 4:e dagen med sopporna. De första 3 sägs vara jobbigast men än lider jag inte. Jag hade inte trott i förväg att man kunde vara så mätt av så lite. Jag blir hungrig strax innan jag ska ta en ny soppa men emellan är jag inte hungrig alls. Jag står mig ca 5 timmar på en soppa. Och helt ärligt så känns det ganska najs att slurka 3 milkshakes om dagen =) Får se om jag tycker det om några dagar också eller om jag är superless då =)


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0