Mera snö =(

Igår gav jag mig ut på första promenaden med vagnen. En riktig vårpromenad i solskenet med båda barnen. Så  himla härligt! Det måste vara den bästa tiden på året att få barn just nu. Då kommer vårvädret lagom tills man fått in bebisrutinerna så att man kan gå ut och vandra bort sina extra kilon medans man samtidigt får lapa lite sol. Och så hinner bebisen bli lite större till sommaren. Sommaren när Tuva föddes gick helst bort i allt nytt som blir när man får barn. Plus att man inte får bada på 6 veckor. Inte så rolgit sommaren 06 när det v ar 30 grader i stort sett hela sommaren.

Idag har Linnea, Mickan och Wilma varit och hälsat på. Det va så himla härligt! Dom är ju för goa och hade med sig en massa presenter till Tuva som hon har lekt med nu hela kvällen och en jättesöt speldosa till Nellie. Det är så roligt med allt som Nellie får eftersom det mesta hon har är ärvda grejer =)

Linneas mage hade växt och blivit jättestor och fin. Hon är i vecka 27 nu. Konstigt nog så känns det för mig som att då är det ju snart dags. Var det inte alldeles nyss jag var i v 27...? Men sen gick jag tillbaka och läste bloggen då jag var där i kring och det va ju hur länge sen som helst =) Shit va fort man glömmer alla plågor. Hehe. Det är ju det lilla underverket här brevid som gör det möjligt. Ge mig klåda och foglossningar bara, det är sååå värt det!!
Det kommer att bli en supersommar när så många av mina bästa kommer att vara lediga. Madde, Mickan och Linnea kommer att vara mammalediga allihopa. Så himla najs. KOM solen KOM!!

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0