Long time no see

Nu var det länge sen jag skrev. Jag har haft så himla mycket för mig =) Helgen spenderades ute hos pappa och Helena i Bönan med en massa mys och eurovision song contest. Där jag absolut älskade vinnarbidraget! Åh vilken söt tjej och söt låt. Tuva hoppade studmatta och badade i deras pool och njöt.

Sen har jag ångat på med bakningar, gardin byten, städning, tvättning och strykning. Det var inte förän ikväll när Fredde frågade vad som hade flugit i mig som jag kom ihåg....aaaahhhh...just ja. Tjejen som säljer camebridge sopporna sa ju att man kan bli super pigg och inte behöva lika mycket sömn heller. Det förklarar varför jag håller på som jag gör. Jag är som en besatt. Jag har inte ro att sitta i soffan ens en liten stund. Igår strök jag gardiner och satte upp kl 23 på kvällen. Idag tyckte jag inte att det blev så bra så då strök jag nya och satte upp dem i stället. Men droppen var när jag sa till Fredde att jag ville börja springa. Det var då han reagerade...nåt måste vara fel. Och det är ju möjligt, men då är det bäst att passa på nu när man är så här pigg. Jag ska börja imorn kväll. Jag hatar att springa. Det är ju sååå jobbigt och så tråkigt och så får man ju så himla ont, och inte kan man andas heller. Men jag har fått för mig att det kanske är bra för hängmagen.

Imorse visade vågen att jag gått ner 4kg nu. Men den skillnad jag märker är att "påsen" till mage har blivit lite tommare. Men det gör den bara ännu mer hängade. Skabbigt värre.

Mina barn har varit fantastiska nu. Tuva är så rolig. Hon pratar och pratar hela tiden och säger så mycket tok. Hennes utbrott har minskat också =) Snellie är snällare än snällast. Hon har börjat bli lite knubbig nu. Äntligen!


Jag har sommar fräschat till mitt vardagsrum lite =)

 


Kommentarer
Linnéa

Oj vad du står i, själv har jag bakat flera dagar i sträck och målat utemöbler...Men jag törs bara måla en stol per dag för jag måste hålla andan (säger Peter) under tiden...

Och fint med sommarfräscht vardagsrum ser jag!! :) Vi får ses snart tycker jag så får du fira karln så gott i morgon!

Puss puss

2010-06-01 23:37:14Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0