Ny människa


Jag är nu som en ny människa! Stina har gjort mig så fin i håret! Jag är supernöjd och känner mig såå mycket piggare och friskare av de här. TACK TACK Stina! Du är en ängel!! Mira va hur söt som helst och det va så härligt att vara tillbaka på Popp i Topp igen! Känner mig riktigt hemma där fortfarande.


Kommentarer
Louise

snyggt!

2010-02-20 17:43:16
Fung Fashion

Oooh! Sexxxy ;P flasa i orat



Du kommer antagligen kanna lika over mig som du gjort over ditt eget har nar jag kommer hem, jag har som sagt inte gjort nagot sedan du senast gjorde mig brunaktig pa nagot satt..



Det rann daremot ut valdans snabbt och jag ar blond som en "Therese" for tillfallet, forutom decimeterutvaxten da :/ Men det ar inte mycket att gora.. Det ar en fas jag maste ga igenom for att aterfa mig sjalv sa att saga.



Det enda jag blir psykopat over ar den dar satans luggen som (jag tror, kollar inte sa ofta) har kommit ner till munnen nu - spikrakk! sa utslappt ar ju inte att tanka pa, du kan ju bara tanka dig hur jag ser ut da! Fasa!



MEN jag har kommit till den underbara (och delvis pga det slitaget) da jag kan satta ALLT i en tofs pa skallen och det sitter kvar!! Weeeee :)



Pusss!! Ps. Jag kan bara tanka mig att du ser ut som en ytterst grasios elefant nar du badar. Du har en bedarande mage!!

2010-02-21 09:42:42
URL: http://sofieann.blogg.se/
Sofie

Hello MILF!!! ;) Skitsnygg stumpan! =) Så fin!! Pusspuss!!

2010-02-21 22:03:42
URL: http://www.sofiesida.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0