KRETA - Strömavbrottet

Stormen fortsätter här men idag har den kanske varit lite mildare. Om nu en storm kan vara mild. Aja, så milt är det ändå inte =) 30 grader varmt idag. Lite för kallt om nu frågar mig. Igår mitt i Ingelas solo blev det kolmörkt och alldeles tyst. Strömavbrott. Antar att det är nån mast eller nåt som blåst ner. Hotellets huvuddelar fick tillbaka strömen ganska direkt från nån backup men på rummen var det mörkt och väldigt varmt. Vi fick värmeljus i receptionen så vi kunde se nåt. Det var faktiskt ganska så mysigt.

Igår höll Isidor (Ingela) i Nellie och Tuva stod brevid när vi knäppte kort. Efteråt var Tuva bekymrad och frågade mig ifall Nellie kände Isidor =) haha. Sen stod Tuva i en lååång kö för att få krama Lollo men när hon kom fram vågade hon bara vinka =) Idag vid poolen däremot vågade hon sig fram och kramade henne. Efteråt sa hon. "Mamma, han( hon förstår inte att det är en tjej) var jätte jätte gooosig" Hehe. Nu finns det nog ingen hejd längre =)

Idag har Ingela varit ledig väldigt mycket så hon har varit med oss vid poolen nästan hela dagen. Vi kom ner vid 10 och gick till rummet vid 18. Tuva har badat hela tiden förutom när vi åt. Hon är en riktig hejjare på att simma nu. Men allra bäst är hon på att flyta och trampa vatten. Jag fattar inte att hon inte sjunker, hon flyter som en kork även fast hon inte rör sig alls. Nellie har sovit mest hela dagen, det har nog varit svalt och skönt i vagnen när det har blåst. Det är så himla bra upplagt allting här för barn. Man ska verkligen åka till sånna här barnanpassade hotell när man reser med barn för det har man igen 1000ggr om.

Idag fick jag låna Ingelas systemkamera och gissa om jag är kär!!! Jag har knäppt så mycket att batterierna till slut dog helt. Hon har lovat att ladda den till imorgon så jag får låna den igen =) Jippiee. Det är så himla stor skillnad. Gud vilka bilder man kan knäppa. En sån måste jag ha!!!

Idag är det ingen buffé så idag ska vi gå ut och äta. Vi åt luch med Ingela idag och fick värsta rabatten för de kände igen henne så det var nästan gratis =) Vi får klara oss utan henne nu på middagen för hon ska jobba.

Kommentarer
Mamman

Ni tycker 30gr är kallt,vad ska vi säga då!men vi har haft ca23gr idag så det är ju ok!.Vi kommer väl bara att få höra om björnarna när ni kommer hem förstår jag! knäpp mycket kort så vi får se hur det var!.Krama om tjejerna så syns vi snart.Kram kram

2010-08-22 19:32:57



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0