Energi

Nu har överskottsenergin kickat in. Sist jag camebridgade var jag också helt hypad. Imorse när vi kom hem från simskolan vid nio. Badade jag Nellie. Det var första gången hon badade själv i badkaret. Hon tyckte det var mysigt. Hon är så himla härlig nu! Helt obeskrivligt go!!

När Nellie badat började jag städa. Jag städade från 9.30 till 17.30. Jag tvättade och diskade också. Böt sängkläder mm. Jag gick direkt på bakningen. Det blev en budapestrulle (fast jag hade i hallon och blåbär som jag plockat istället för mandariner eller bananer som man ska ha) som vi ska ta med när vi ska träffa Mari, Kalle och Knutte imorgon. Och sen gav jag mig på att göra rosa macroon´s. Det gick käpp rätt åt *******! Jag provade att ha i en matsked med hallonsaft. Jag tror att det var det som gjorde att de sprack. Men de smakar tydligen (enligt Fredde) bra ändå. Men inget jag vill servera på Nellies dop iaf. Annars var färgen jättefin. Får prova igen utan hallonsmaken.

Nu (23.10) är baket färdigt och jag sitter ner för första gången idag. Eftersom jag inte behöver sitta ner och äta så har jag inte ens gjort det. Och ändå är jag pigg. Men jag måste gå och sova om jag ska orka med den där förbaskade simskolan. Imorse höll jag inte på att ta mig upp ur sängen för jag var så trött :P


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0