Nya vinterskor

När jag gick i 8:an köpte jag ett par vinterkängor som var blåa och har platta snören med text på.Och sulorna är  stora och tunga. Dom inhandlades på gamla nian nedanför rulltrapporna till vänster (usch va gammal jag är) Sånna där kängor som alla hade. Ingela hade silvriga kommer jag ihåg. På den tiden hade jag nån noja som gjorde att jag alltid ville köpa skor som var lite för stora. Men det måste ändå ha varit ett av mitt livs bästa köp. Dom kostade 800 kr och det var väldigt mycket för ett par skor på den tiden. Mamma höll på att svimma vet jag. Men dom har jag änvänt varje vinter ända sen dess. Men idag spontan handlade jag ett par nya. Nästan lite sorgligt. Vi var och skulle köpa vinterskor åt Tuva inne på ecco. Och när jag stod och batalade kom jag på att jag kanske skulle ha ett par själv. Det visade sig att dom hade lika till vuxna också så jag slog till. När jag satte i foten kändes det som om dom var jutna efter mina fötter. Najs. Det var jag ju faktiskt värd. Men jag tänker iaf inte slänga dom gamla, dom är himla bra. Varma i alla lägen.

Doktorn ringde imorse och berättade att proverna såg bra ut. "YES" sa jag. "NO" sa han. Tydligen var det inte helt ovanligt att det inte visade nånting på proverna. Det som är positivt är ju att mina orgon funkar som dom ska än så länge. Sen är det förmodligen iaf graviditestklåda som jag har. Han hade läst på och det var fler som inte hade reagerat på medecinen som jag fått så nu fick jag en ny. Och så ska jag smörja med kortisonsalva där det har blivit utslag. Jaja. Det är bara att bita ihop. Igår stympade jag mig själv och klippte av mig mina naglar. Har haft långa naglar sen i 9:an. Mina stackars fingertoppar är så ömma och ömtåliga så det känns som jag inte kan göra nånting. Men viktigast är att jag inte kan klia. Att händerna däremot ser ut som killhänder känns ju inte alls trevligt....*blä*

Då är det konstaterat...min unge har blivit en sån där som jag fasar över. En elak snorunge som är dum! Dom berättade på dagis idag att hon har börjat knuffa omkull dom andra barnen. Och eftersom hon är så stor och tung så flyger dom som vantar. Och så ger hon sig gärna på dom yngre. Jag sa åt dom att ta henne i örat och ryta åt henne, det är vad jag kommer göra om jag ser nåt. Idag hade dom skällt på henne och satt henne på en stol i hörnet. Då hade hon inte låtsas om nåt utan istället börjat prata om frökens sjal som var sååå fin. Typiskt henne att ignorera. Jävla skitunge!

Härliga tider med höst. Tända ljus och en varm filt. Och så bäst av allt...alla serier startar igen. JIPPIIIEEE!


Kommentarer
linda

idag kom dubbelavsnitt av både House och Heroes! :D

2009-09-22 07:38:12
URL: http://linda-bloggar.blogspot.com
Therese

Shit va najs!! Men jag ska nog spara så jag kan se minst 4 i rad. Undra hur det går för världens coolaste doktor på hispan :)

2009-09-22 10:00:42
Louise

nämen tuva då =P hoppas det bara är en "fas" hon går igenom.

2009-09-22 16:45:44
URL: http://lollo83.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0