Farmville

Jävla Nina som har lurat in mig på sånt där skit som jag blir beroende av direkt.
Idag är jag ledig men jag skulle lika gärna kunnat jobba för jag längtar dit iaf. Trivs så himla bra där. Sån himla skillnad mot för en bakgata. Kan vara för att jag fick gamla flashbacks från en viss gammal källare som jag jobbade i förut *hugah*
Tog mig för att ringa barnmorskorna idag. Jag gillar ju som sagt inte att vara gnällig hela tiden men nu är mina ben snart köttslamsor så nu kanske man skulle kunna få nån sort salva eller nånting. Sitter och väntar på att min barnmorska, som jag inte ens har träffat än, ska ringa mig. Så jag får förklara mina symptom. Hon som svarade verkade mer orolig över att jag är vattenberoende, eller det var nog kombinationen. Vatten och kli. Jaja, vi får se vad som händer. Annars så ska jag få göra ett efterlängtat besök hos familjen Karlsson idag. Och träffa söta lilla Mira igen. Som jag längtat! Som tur är så har Stina varit in med henne på mitt jobb några ggr så jag har fått snosa. Myyysigt.

Vi har blivit stenhåda med Tuvas rutiner nu sen jag slutat jobba sena kvällar. Åh herregud så det underlättar. Det är till och med inga problem att borsta hennes tänder längre. Det är nog meningen att man ska hålla sina rutiner ordentligt med barn. Så där som jag hade planerat så noga när hon låg i magen. Men som sen visade sig inte vara lika lätt att hålla i verkligeheten pga våran lathet. Igår pratade vi lite barnnamn igen. Nu lutar det mest åt en Stella som tjej eller en Leo som kille. Fredde är bombsäker på att det är en kille. Hoppas vi får se på ultraljudet nästa vecka.

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0