Min gamla nacke!

Min gamla krigsskada i nacken har börjat göra sig påminnd igen. Inge roligt! Idag på jobbet har jag haft riktigt ont. Blir så himla rädd för att bli så där invalid som jag var ett tag när jag var sjukskriven. Det var verkligen vidrigt! Jag får nog ta å se till att vila upp mig ordentligt i helgen. Och så ska jag nog försöka att bara inte göra nånting när jag inte står och jobbar. Men det är inte alltid så lätt ska ni veta!

Sitter hos mamma och hjälper henne att instalera lite grejer på hennes nya bärbara dator. Inge avis alls....eller så!!Jag vil också ha en sån. Blir alltid lyckligare av att äga en massa onödiga materiella ting!  Eller?

Nu ska mamma skjutsa hem Tuvisen och mig och så ska vi stanna på Kvantum innan och köpa en jättestor godispåse til mig som gympalärare Bertil har givit mig pengar till idag =) Jippiiiieee!!

Kommentarer
Linnéa

Stackars nacken!! Men vi är ju inte direkt purunga längre så krämporna blir väl bara fler och fler antar jag? Tur att du fick pengar av fröken Bertil. Vems fröken är han egentligen?? Din?

Puss puss nu ska jag jobba på.

2009-05-15 13:07:01
therese

Han är min fröken och min mammas fröken och mina brorsors fröken =)

2009-05-16 11:20:01



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0