December

Efter gårdagens nederlag så insåg vi, både Fredrik och jag, att den här dagen inte kunde bli särskillt mycket sämre. Och Än så länge verkade vi ha rätt. Det har varit en riktigt mysig dag, speciellt om man jämför...Sista november skulle kunna tas ur almanackan om ni frågar oss. Men idag är vi piggare. Tuva har fortfarande feber. 39,4 grader mätte det som högts men hon är pigg och leker så det känns ju inte så farligt. Jag mår också MYCKET bättre. Lite feber men inget ont i kroppen eller illamående. Snacka om kortvarig sjuka.

1 Dec. Och som det kändes i luften ute. Kallt va det idag. Det hatar jag iofs, men till och med jag blev glad över att det regngråa var borta och solen visade sina härliga strålar. Tuva fick sitt första paket i julkalendern. Vi har bestämt oss för att bara hänga ett åt gången. Dels för att det blir för tungt med alla samtidigt och dels för att vi då slipper en massa tjafs. Kan slå vad om att hon i så fall skulle vilja ha ett annat paket än det som var för dagen. Vi har inte givit Tuva varken födelsedagspresenter eller julklappar tidigare för att hon blir så bortskämd ändå. Och dessutom så är hon inte som alla andra barn. Hon gillar nämligen inte paket. Det slutar alltid med att jag får öppna hennes paket. Och jag är inte heller särskillt förtjust i det (inte fredde heller, roliga familjen) Därför har vi gjort så med julkalendern i år att hon fick lite dyrare grejer varje dag, saker som hon kommer att gilla. Så får hon ingenting av oss på julafton (då får hon så det räcker och blir över) På det viset tänkte vi att hon kanske skulle börja uppskatta paketen lite mer. Men ingen av paketen har kostat över 100 kr så det är ju inga stora och jättedyra grejer. Men det räcker. Jag vill inte att hon ska bli bortskämd heller.
Vi sa att detvar tomten som kommer varje natt och hänger upp nya paket. Hon verkade tycka att det var läskigt =)

Hon öppnade iaf ena sidan av paketet idag, sen fick jag öppna resten. Men hon blev glad. En Mora Träsk Dvd. Den har nog varit på i 3 timmar idag. Det var ju passande när hon är hemma och spenderar mycket tid liggandes i soffan. Hon har sjungit och gjort rörelserna till och älskat det. Vi hade tänkt att vi skulle gå på Mora träsk när dom kommer till Gävle den 30 jan och nu slog vi slag i saken och bokade biljetter idag. Vi ska ta med oss Knutte också. Det kommer dom nog tycka är superkul!


Kommentarer
annsofie

hahah sa klart det ar laskigt att ha en skaggig man sprinandes pa undervaningen var natt... vem vet nar han far ett ryck och borjar bege sig upp for trapporna =O



vad mysigt med en julkalender!! =) GOD JUL!

2009-12-05 06:57:08
URL: http://sofieann.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0