Bulgarien

Vi tankte att vi kanske maste skriva lite och beratta hur vi har det innan mamma svimmar dar hemma :)

Resan hit gick hur bra som helst. Vi ar ju inte vana att flyga sa kort stracka sa vi tyckte knappt vi hann upp i luften innan vi skulle ner igen. Nu har Tuva somnat lite sa da passar jag pa att skriva lite. Staller jag vagnen vid poolen vaknar hon direkt :) Fisken.

Hotellet ar superstor och jattefint. Rummen ar frascha och poolerna ar helt toppen. Det finns en pool med vattenruchbana och en massa andra roliga lekgrejer. Tuva ar helt galen och vagrar att ga upp ur poolen ens en liten stund. Idag ar forsta dagen som vi lyckats fa i henne ordentligt med mat. Da hittade vi fiskpinnar. Haha, hon at hur mycket som helst. Annars har hon inte haft tid att ata riktigt. Barnen leker och har superroligt ihop. Men det kivas en del ocksa. Som tur ar sa har Tuva hallt sig borta fran sant hittills. Tuva och Tyra (aldsta tjejen som ar 6 ar) leker hela tiden och Tuva ser upp till Tyra nat enormt. Dom hoppar fran poolkanten och flyter runt pa en krorkodil hela dagarna. :) Vi har en jattestor lekpark pa hotellomradet som vi har besokt pa kvallarna ocksa som barnen alskar. Men dom blir bra trotta. Det ar bara dom tva stora barnen som inte sover middag. Dom andra deckar vid lunchtid.

Det ar jatteharligt och varmt vader. Nasta for varmt i solen. Poolerna ar daremot svinkalla, sa da far man ju iaf svalka. Det gar jattebra att turas om med mammor och pappor som passar. Sa da far vi avenm lite soltid allihopa.
Vi har inte haft sa himla bra erfarenhet av maten hittills, men forhoppninsvis andras det. Det har inte varit ackligt eller sa men inget speciellt. Ganska smaklost. Och sa tar allting jattelang tid. Bulgarer verkar vara varldens segaste folkslag.

Priserna ar inte sa billiga som vi hade trott innan vi kom. Men det ar iaf billigare an hemma. Mat och dricka pa kvallen for varan familj gar pa ca18kr. Men da har  Tuva atit med oss, sa da ar det tva ratter och tre dricka. Det finns ganska mycket bra shopping men vi vantar for vi tankte ta en shoppingtur in till Varna dar dom sager att det ar billigare. Idag har vi kopt en handduk till Tuva med huva som man trar over huvudet. Alla har san har sa hon ville ocksa ha en. Hon fick valja motiv sjalv och valde den trakigaste :) ScoobyDoo.....hunden....saklart.

Igar v ar vi pa stranden men barnen tycker mer om poolen. Fredde, jag och Tuva lag sjalva pa stranden igar och Tuva lekte mycket med hink och spade i sanden men var inte sa intresserad av att bada i havet. Sa det blir nog inte sa mycket strand for oss. Det ar iaf en jattefin strand. Ganska langgrundt och fin sand och sandbotten. Varmare vatten ocksa an i poolerna. Det tyckte vi var skont. Men barnen markert inte att dom ar kalla. Vi ser pa Tyra nar hon ar bla om lapparna, da ar det dags att ta upp dom och varma dom. Men Tuva ar det inte latt att fa upp for hon fryser inget. Da ar det mutor som galler. Glass eller leklandet ar det enda som hjalper.

Jaja nu vet ni lite hurt vi har det. Far se om vi skriver nat mer senare. Nu ska jag ga ut och njuta av varmen. Sa far vi se hur lang tid det tar innan hon hor plasken och vaknar, och tvingar i mig i isvaken......brrrr

Kommentarer
Mamman

Äntligen!!! Ni verkar ha toppen härligt därborta.Om det är 18kr för middag till alla tre så är det väl jättebilligt men du menar väl 180kr.Bra att fisken får fiskpinnar då.Vilket bra barnhotell med lekland o allt.Ha det så jätte skönt o krama om Tuvan.För oss har nedräkningen börjat.KRAM KRAM

2009-08-23 16:18:28
Idooooo

Hahaha. Jävla blötdjur till unge!

Längtar efter'a! Puss & kram

2009-08-26 07:32:25
Ingela

Härligt att höra lite om hur ni har det! Saknar er! Puss & Kram!

2009-08-29 13:21:18



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0