The story of klick klick

Denna tragiska historia utspelar sig mitt ute i ödemarkerna i Nya Zeeland, men starten gick av i gamla hederliga svedala. En dag när lilla Ida är i stallet och tar hand om hästarna så är hon lite oförsiktig och får en tramp på foten. Ajaj. Detta innebär en blå stortå nagel som så småningom släpper. Ut växer en deformerad knölig och konstig nagel i stället. Den sitter inte heller riktigt fast i huden, den lixom glappar lite.Och då låter det KLICK KLICK. Den får namnet utav det härliga ljudet. Klick klick brukar försöka döljas av nagellack oftast, för alla andras trevnad.
När klick klick ska åka på road trip i nya zeeland. Så åker han buss väldigt mycket. Och när Ida la upp sina fötter i Kakans knä för att sträcka ut sig lite i de härliga buss sätena så brukade Kakan vara så snäll att täcka över klick klick med en tröja eller annat dylikt. Äkta syskonkärlek! Om Ida snubblade till lite brukade Kakan fråga "hur gick det med klick klick?" Han var en stor del utav resan. Älskad trots sin deformering!
En dag, mitt ute i skogen i no mans land, nya zeeland. Halkar Ida till och kör in foter under en altan och slår i tån! Det gjorde förfärligt ont i smalbenet så hon stof där och svor för sig själv en liten stund. Men då upptäcker hon det! Klick klick är skadad! Står rakt upp, blodet sprutar. Ida springer in till Kakan för att få första hjälpen hjälp!
Men va händer.....Kakan börjar gapskratta......åååhhhh.......Ida bestämmer sig för att det kanske är bäst att slita av klick klick och begrava honom i floden. Men Kakan hinner före och sliter loss honom och klcksparkar ut honom i djungeln.NEEEEEEEEEEEEJJJ!! Ida gråter över sin förlorade vän medans Kakan bara skrattar. En tant försöker trösta Ida och säger att dom ska hjälpa henne leta klick klick dagen efter när det ljusnat. Lite gladare för visat stöd tinar Ida upp lite......men efter X antal alkoholhaltiga drycker så glöms klick klick bort. Och än idag ligger han i buskagen i skogen i Nya zeeland! DET, är historien om klick klick, den deformerade lilla tånageln!


Kommentarer
Ida (the owner) Hagström

HA HAH HAHAHAHA HAA HA HA! Du är ju helt sinnes sjuk du Tessan!

2009-04-12 18:37:59Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0