Stundande valborg!

Jaha då var det sista april imorn då. Det brukar ju alltid vara dåligt väder då men imorn har dom lovat att det ska bli hyfsat. Jag brukar aldrig tro på dom annars men jag hoppas att dom har rätt den här gången. Tråkigt om vädret tänker bli sämre igen =(

Bara tre veckor kvar till Sofies gesäll prov! Det kommer gå hur bra som helst. Men jag kan inte låta bli att tänka på hur hemskt det  va tiden innan och under självaste provet! Hugah! Jag skakade som ett asplöv. knepigt att det gick vägen. Sofi ska ha mig som modell för kort afton frisyren. Då ska man inte klippa utan då är det bara styling. Vågor och lockar i mellanlångt/kort hår. Jag tycker det är väldigt tjusigt jag! Jag skulle lätt kunna ha så, om jag kunnat göra´t på mig själv. Vilket känns helt omöjligt!

Vi skulle städa idag var det tänkt. Men som vanligt så kom allt annat tjafs emellan. Vi lyckas helt enkelt inte få tiden att räcka till städning här hemma. Och jag tycker verkligen att det är så himla TRÅKIGT! Men iaf så satte vi fart nu på kvällskvisten. Och nu ska här städas. Jag rev ut allting i skåpen i köket och rensade bland alla papper, omorganiserade i pärmarna, och slängde flera säckar med skit. Hallen hann jag också med en riktig kastar sväng i. Släng bort skiten bara, det är mitt bästa tips. Jag fattar bara inte hur man kan samla på sig så mycket skit på så kort tid. Vi har ju inte bott här i mer än 2,5år. Imorn blir det vardagsrummet och toaletten. Så får tvättstugan och övervåningen vänta till nästa vecka. Det värsta är att jag bara har hunnit med självaste rensningen och har inte ens börjat med svabbningen än. Snacka om att det är tidskrävande. Jag saknar verkligen städningen från städfirman!!

Imorn på valborg ska Cillepillen komma hit och grilla. Sofie och Tommy kanske skulle komma också, men det lät tveksamt. Vin och öl är inköpt! Fredde bestämde sig för att det var lika bra att köpa in öl så det räckte ett tag över sommaren. Så han köpte 2 backar öl, en vinare och en minttu. Vi som dricker så sällan är ju inte direkt stammisar på systembolaget så Fredde var stolt som en tupp när dom hade frågat om det var vi som stod för drickat på valborgsfesten. Då kunde han ju säga att "ja, det äe ju EN tjej som kommer. Och hon är en törstig jävel hon" Fredde har ganska simpel humor som ni kanske förstår =)

Jag började att se på Australia häromdagen men började titta så sent så jag såg bara halva filmen innan jag var tvungen att gå och lägga mig. Ska nog se den andra halvan nu. Jag tyckte att den halvan som jag har sett var MYSIG! Gulliga lilla indian unge! Så go så man vill bara käka upp han!

Kommentarer
linda

det bästa med hela Australia var ju den här scenen:



<img src="http://i164.photobucket.com/albums/u37/n3ll3n/vlcsnap-684785.png">



dreggel

2009-04-29 23:04:21
URL: http://linda-bloggar.blogspot.com
Louise

hehe alltid bra o ha ett lager hemma.. man vet ju aldrig när man får för sig att ta en öl eller två ;)

2009-04-30 09:24:44
URL: http://lollo83.blogg.se/
niklas

ah men tjena som att det skulle räcka hela sommaren :P

igen.. fult att ljuga ;) ha så trevligt i kväll ni tre brudar (fyra me tuva).

2009-04-30 14:20:11
therese

haha niklas. ska hälsa bruden fredde från dig!



Linda jag får inte fram den där scenen...=(



I vårat hus räcker två plattor öl mer än väl en sommar. Om man räknar bort freddes 30års fest förståss

2009-04-30 17:33:45



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0