Mahjong

Har du spelat mahjong nån gång? Det är mitt absoluta favorit spel. Spelar jag en gång så blir jag helt beroende på en gång. Igår tänkte jag att jag skulle spela en liten stund bara, som blev till 3 timmar. Och nu nästan längtar jag tills Tuva somnar så jag får släcka ner ljuset, sätta på musiken och spela. Det är nog egentligen inte själva spelet som är grejen. Jag lyssnar på musik och drömmer mig bort i min lilla drömvärld samtidigt! Allra bäst är att ladda med en riktigt saftig kärleksfilm före så man har den där härligt pirrande förälskelsekänslan i kroppen. Mmmmm då myser jag!

Imorgon när jag slutat jobba ska jag få prova på hur det är att vara tvåbarnsförälder. Då ska jag hämta Knutte och Tuva och i ilfart ska vi åka hem och byta om och göra oss klara inför dopet och slå in paketet (eftersom jag glömde det nyinköptapappret på salongen....pappskalle) Det kommer bli tajt men det ska bli roligt att få ha hand om Knutte lite. Och mysigt med dopet!Det tråkiga med sånna samankomster är att alla vill hålla i babyn och gulla med honom, alltså inte bara jag. Och då får man ju lust att bara grabba tag i han och springa för livet....."lämna oss i fred, vi vill mysaaaa!"Och dessutom så finns det väl inge tråkigare än paketöppningen på sånna där tillställningar! *suck* Halleluja för alla som är smarta nog att ta sånt trams efter alla har gått! Det där med paket har aldrig riktigt varit min grej. Inte alls roligt att ge och lika hemskt att få. Hugah! Aja efter dopet ska jag och Tuva åka ut till mammas stuga i gräsbäcken. Där väntar nog en kall öl i solen och det ser jag nästan mest fram emot!

Ett härligt urdrag ur Lotta filmen som går på tv:n nu: Lotta snörvlar och tanten i affären frågar "har du inte någong näsduk du inte?" Lotta snörvlar lite till och svarar "Jo, men den lånar jag inte ut till folk som jag inte känner"
Vilken äcklig liten unge! HAHA

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0