Stundande valborg!

2009-04-29 22:18:41 Kategori:
(4) Kommentarer
Jaha då var det sista april imorn då. Det brukar ju alltid vara dåligt väder då men imorn har dom lovat att det ska bli hyfsat. Jag brukar aldrig tro på dom annars men jag hoppas att dom har rätt den här gången. Tråkigt om vädret tänker bli sämre igen =(

Bara tre veckor kvar till Sofies gesäll prov! Det kommer gå hur bra som helst. Men jag kan inte låta bli att tänka på hur hemskt det  va tiden innan och under självaste provet! Hugah! Jag skakade som ett asplöv. knepigt att det gick vägen. Sofi ska ha mig som modell för kort afton frisyren. Då ska man inte klippa utan då är det bara styling. Vågor och lockar i mellanlångt/kort hår. Jag tycker det är väldigt tjusigt jag! Jag skulle lätt kunna ha så, om jag kunnat göra´t på mig själv. Vilket känns helt omöjligt!

Vi skulle städa idag var det tänkt. Men som vanligt så kom allt annat tjafs emellan. Vi lyckas helt enkelt inte få tiden att räcka till städning här hemma. Och jag tycker verkligen att det är så himla TRÅKIGT! Men iaf så satte vi fart nu på kvällskvisten. Och nu ska här städas. Jag rev ut allting i skåpen i köket och rensade bland alla papper, omorganiserade i pärmarna, och slängde flera säckar med skit. Hallen hann jag också med en riktig kastar sväng i. Släng bort skiten bara, det är mitt bästa tips. Jag fattar bara inte hur man kan samla på sig så mycket skit på så kort tid. Vi har ju inte bott här i mer än 2,5år. Imorn blir det vardagsrummet och toaletten. Så får tvättstugan och övervåningen vänta till nästa vecka. Det värsta är att jag bara har hunnit med självaste rensningen och har inte ens börjat med svabbningen än. Snacka om att det är tidskrävande. Jag saknar verkligen städningen från städfirman!!

Imorn på valborg ska Cillepillen komma hit och grilla. Sofie och Tommy kanske skulle komma också, men det lät tveksamt. Vin och öl är inköpt! Fredde bestämde sig för att det var lika bra att köpa in öl så det räckte ett tag över sommaren. Så han köpte 2 backar öl, en vinare och en minttu. Vi som dricker så sällan är ju inte direkt stammisar på systembolaget så Fredde var stolt som en tupp när dom hade frågat om det var vi som stod för drickat på valborgsfesten. Då kunde han ju säga att "ja, det äe ju EN tjej som kommer. Och hon är en törstig jävel hon" Fredde har ganska simpel humor som ni kanske förstår =)

Jag började att se på Australia häromdagen men började titta så sent så jag såg bara halva filmen innan jag var tvungen att gå och lägga mig. Ska nog se den andra halvan nu. Jag tyckte att den halvan som jag har sett var MYSIG! Gulliga lilla indian unge! Så go så man vill bara käka upp han!

Härliga helg

2009-04-26 22:25:01 Kategori:
(1) Kommentarer

Lördagen inleddes med jobb. Härligt jobb med mysiga kunder. Skulle ha fått träffat min kund, Ulrikas, bebis men det hann vi inte. Det va himla synd! Sen bar det av till Hemlingby för upphämtande av barn. Knutte pratade från det att jag hämtade honom tills det att vi skiljdes åt på eftermiddagen. Det var både jobbigt också mysigt. När vi satt inne på dopet och prästen bad nån bön för albin började Knutte prata med mig så sssschhhh:ade jag honom. Då viskade han "tessan...jag tycker om dig" Ååååhhh gullunge! Dom vet hur dom ska komma ut ur det trubbel som dom skapat. Allt blir glömt och förlåtet efter ett sånt uttalande! Som väntat så fick man inte en suck på att hålla i Albin på hela tiden. Alla andra gamar hann före. Typiskt. Jag skulle helst ha velat tackla någon och snott honom men tyckte att det kanske inte passade sig eftersom jag knappt kände nån där. Nästa dop kanske. Räddningen kom strax innan den tråkiga presentöppningen....Tuva och Knutte ville gå och leka i lekparken. Jag ställde gärna upp! Och OJ vilket härligt väder det var! Var ju varmare än det brukar vara på sommaren. Alldeles Tipptopp.


Tuva och jag droppade Fredde hemma och begav oss sedan ut till Gräsbäcken. Där var grillen tänd, utemöblerna stod i solen, ölen serverades kall och Tuva kunde springa benen av sig. Härligt härligt. Vi satt ute i tills Robinson började. Då blev det picknick framför lilltv:n för Tuvisen! Gosan! En förskräcklig händelse som innehöll Boje, en snara och min säl fick henne att stortjuta en stund innan hon och Ozzy åretgick till picknicken. Och lite senare kröp hon upp i mormors säng och somnade. Gullungen. Tidigt på söndag morgon skulle hon ut och plita iträdgården igen. Hon ÄLSKAR att vara ute och det passar sig så himla bra därute eftersom hon kan springa hur hon vill (utan att komma nånstans eftersom det finns staket)

Jag har fuskat idag...! Solarium, även fast jag suttit i solen så mycket i helgen. Jag undrar själv vad i hela friden jag tänkte på. Men men. Är huvudet dumt får kroppen lida heter det. Och OM säger jag! Ett litet tips. Har ni varit utomlands och lagt grunden till färgen och vill bättra på den i solarium hemma? Då bör man fundera över trosvalet. Hade man inte string på stranden så kanske det inte blev så himla skönt att steka på fläsket i solareiet sen! Jag lovar och svär att det började lukta bacon därinne ett tag! Jag fick världens klaustrofobi, men snäl som jag var tänkte jag minsann utnyttja den tis jag hade betalat för. Ojojoj vad det började svida i baken! Och hela tiden låg jag och tänkte.....cancer cancer cancer........när det äntligen slockande i eländet var det kokta fläsket stekt helt enkelt. Och just nu svider det något alldeles fenomenalt! Hugah!Prova inte det här hemma!

Mahjong

2009-04-24 21:05:16 Kategori:
(0) Kommentarer
Har du spelat mahjong nån gång? Det är mitt absoluta favorit spel. Spelar jag en gång så blir jag helt beroende på en gång. Igår tänkte jag att jag skulle spela en liten stund bara, som blev till 3 timmar. Och nu nästan längtar jag tills Tuva somnar så jag får släcka ner ljuset, sätta på musiken och spela. Det är nog egentligen inte själva spelet som är grejen. Jag lyssnar på musik och drömmer mig bort i min lilla drömvärld samtidigt! Allra bäst är att ladda med en riktigt saftig kärleksfilm före så man har den där härligt pirrande förälskelsekänslan i kroppen. Mmmmm då myser jag!

Imorgon när jag slutat jobba ska jag få prova på hur det är att vara tvåbarnsförälder. Då ska jag hämta Knutte och Tuva och i ilfart ska vi åka hem och byta om och göra oss klara inför dopet och slå in paketet (eftersom jag glömde det nyinköptapappret på salongen....pappskalle) Det kommer bli tajt men det ska bli roligt att få ha hand om Knutte lite. Och mysigt med dopet!Det tråkiga med sånna samankomster är att alla vill hålla i babyn och gulla med honom, alltså inte bara jag. Och då får man ju lust att bara grabba tag i han och springa för livet....."lämna oss i fred, vi vill mysaaaa!"Och dessutom så finns det väl inge tråkigare än paketöppningen på sånna där tillställningar! *suck* Halleluja för alla som är smarta nog att ta sånt trams efter alla har gått! Det där med paket har aldrig riktigt varit min grej. Inte alls roligt att ge och lika hemskt att få. Hugah! Aja efter dopet ska jag och Tuva åka ut till mammas stuga i gräsbäcken. Där väntar nog en kall öl i solen och det ser jag nästan mest fram emot!

Ett härligt urdrag ur Lotta filmen som går på tv:n nu: Lotta snörvlar och tanten i affären frågar "har du inte någong näsduk du inte?" Lotta snörvlar lite till och svarar "Jo, men den lånar jag inte ut till folk som jag inte känner"
Vilken äcklig liten unge! HAHA

Shit va najs!

2009-04-23 20:04:34 Kategori:
(0) Kommentarer
Aaaaahhhh va solen värmde imorse när jag knatade till jobbet. Helt underbart! Nästan så att jag blev svettig innan jag kom fram och det vill man ju verkligen inte! Så imorgon blir det nog ingen jacka alls och nån tröja att byta om till ifall det blir för varmt!  Idag hade jag en riktigt lugn dag på jobbet( lite FÖR lugn kanske ) så då slutade jag tidigare. Och så åkte jag hem och lekte med Tuva i lekparken lite medans Fredde lagade mat. Riktigt mysigt! Och varmt var det också, fast klockan var efter fem. Såååå härligt! Tyvärr slutade det sämre....Tuva ramlade ner för trappen på rutchkanan med ansiktet före....snacka om sandbett! Men hon klarade sig otroligt nog med lite sand i munnen och inga skador. Helt otroligt! Det va en j-vla smäll!


Alla vet vi ju hur illa dom som jobbar på te.x försäkringskassan,arbetsförmedlingen, skatteverket mm brukar bete sig. dom brukar åtminstonde vara otroligt krångliga. Det är ju iaf va jag har blivit ituttat jämt. Men om jag ska vara helt ärlig så har det aldrig någonsin hänt mig. Lyllo mig! Försäkringskassan har alltid varit otroligt punktliga med pengar, utom en enda gång när det tog två veckor extra....inget att gnälla över. Och när jag var sjukskriven fick jag ha en kille som gjorde allting åt mig. Till och med det som jag skulle ha gjort själv egentligen. Helt toppen bra alltså! Och idag fick jag gå till skatteverket för en liten koll utav företagsregistreringen och fick en helt uinderbar kvinna som förklarade allt så att till och med jag förstod. Tacka vetja människor som är på rätt ställe! Jag håller hårt i mina telefonnummer till mina bra kontakter på alla dessa ställen också! Det är viktigt!

Ingela var till mig och fixade håret igår. Det var lite extra roligt den här gången eftersom jag fick höra om hennes otroliga Afrika resa! Oj va häftigt, läskigt och underbart det låter som hon har haft det! Det började tragiskt med att när Andreas hämtade henne på flygplatsen så körde dom på en afrikan. Och då blev det totalt upplopp och alla afrikaner ville slå ihjäl vitingarna. *hugah* Som tur var blev dom räddade av en polis! Killen som dom körde på klarade sig bra, han hade hoppat på bussen efter händelsen så polisen fick spåra honom. Sen var hon på safari! ÅH min dröm! Jag vill så gärna se giraffer! Eller jag skulle förståss vilja se alla djuren men framförallt girafferna! Det hade varit så otroligt som jag har föreställt mig också. Ingela ville absolut åka tillbaka på safari fast kanske på ett annat ställe. 

Det får nog bli kålmorden i sommar! Fredde vill aldrig följa med dit. Han säger att jag kan åka till älgparken i ockelbo i stället. Det tycker han är samma sak! Jag har tjatat på honom att åka dit ända sedan vi träffades, alltså i 7 år. Man kan tycka att det är dags nu! Jag älskar djur! Lite så där skräckblandad förtjusning. Jag vill gärna vara nära men blir livrädd om jag faktiskt är det. Och så är jag grymt fascinerad av djur. Ingela har lovat att hon kan följa med mig och Tuva i sommar, så nu ska det förhoppningsvis bli av! Även om jag faktiskt kan tänka mig en eller annan sväng till älgparken också!
Imorgon blir det inköp av doppresent. Albin ska döpas på lördag. Det blir mysigt! Det ska bli superfint väder i helgen och det ser jag ffram emot. Även om jag ska jobba både lördag och söndag. Men det är bara korta stunder. alldeles nyss kissade Tuva på toaletten! JAAAA....pott träningen är i full gång!!

bye bye
 

Sommar och sol och kort tajt kjol!

2009-04-21 22:52:14 Kategori:
(0) Kommentarer
                                             
Går det ens att begripa att jag stog där för två månader sen och tog den här bilden. Fattar ni!?! Jag var DÄR! Jag vill vara där nu....=( Sommaren närmar sig med stormsteg och den kan inte komma en endaste dag för tidigt!Jag känner även att jag sitter i en toppen sits den här sommaren. Eftersom jag nu får mina semesterpengar ifrån poppitopp och så har jag en massa barndagar som jag kan ta ut. Så ledig det tänker jag då vara. Och inte alls dom skitveckor som jag hade blivit tilldelad på Popp i Topp! Ett litet sorgestråk i allt sommarlängtande är att vi inte har nån vinterresa planerad för vintern 09/10. Vi som har varit iväg 3 år i rad. Jag som HATAR snö och kallt tycker att det är alldeles underbart att åka då, Men vi hade tänkt att vi skulle försöka ha råd att åka med mamma när hon fyller 50 i maj. Så det får bli då i stället!

Ikväll var det inte direkt roligt med tandborstningen här hemma. Ca 1 timmes brottningsmatch med en helt GALEN unge som skrek och bet ihop med käkarna och ålade sig som en mask. Det är helt otroligt hur hon helt plötsligt kan ha kroppen vänd ner med magen mot golvet medans jag blåhåller i ansiktet upp mot taket. Att hon inte bryter nacken! Jag gjorde iaf klart för henne att ifall hon beter sig sådär imorgon så tar jag av henne nappen och så är det adjöss med den! Och för att understryka detta tog jag av henne den en stund idag. Men måtte gud eller nåt annat mäktigt göra mig stark nog att stå ut med gråten tills hon somnar av utmattningen, det kommer då rakt inte bli en lätt kamp! Hon har inte direkt fått Freddes beskedliga humör utan sin mors explosiva envishet.....tänk att man inte får välja vad dom ska ärva!

I morgon bitti bär det av till bvc för att få hjälp med talet. Så hoppas vi där få en remiss så vi får gå till en logoped sen. Det ska ju vara så långa köer dit så det är bäst att vara ute i tid. Sen tänkte vi faktiskt att vi skulle ta en smygarrunda ut och kika på stugan som vi är intresserade av. Tyvärr så fick vi ingen visning utav den i morgon för mäklaren var upptagen . Så det är en visning inbokad nästa vecka. Men då tänkte vi smyga runt i buskagen imorgon och kolla läget lite. Hihi. Smygarn!

Jag älskar min nya iphone! Nästan så jag skulle kunna sova med den inatt! Rekommenderar er att prova en, då är du fast! Har varit på kalas ikväll. Storebror Niklas fyllde 28. Han vill inte bli firad. Har han aldrig velat men idag fick vi faktiskt komma och fika lite och så fick han ett strykjärn av mamma. (man brukar inte få köpa presenter så det var sensation)Det var mysigt, synd bara att lillebrodern är så långt borta! Åh! Nu plingar det i köket, vet ni vad det betyder....att jag har fått ett mail! Jag säger bara....Iphone....mmmmm!

Nä nu tänkte jag faktiskt gå och knoppa tidigt! Sen jag blivit av med mitt tv-spels och serie beroende så har jag fått mera sömn om nätterna vilket verkar leda mig in i en ond cirkel där jag vill ha ÄNNU mera sömn.....kan det va möjligt?!? Förr sov jag mellan 4-6 timmar och då brukade jag vara dötrött mellan 18-21 och sen var jag pigg resten av dygnet. Nu sover jag mellan 8-10 timmar och är trött precis hela tiden. Nä om man skulle ta tag i det där med tvspelandet och serietittandet igen kanske....=) Haha.
Na natt!

pensionerad gammal ovän!

2009-04-20 22:49:41 Kategori:
(3) Kommentarer
Jaha, då gav han upp nu då. Inte helt oväntat. Alla som brukar försöka ringa till mig kanske anar att det är den äckliga gammla mobilen jag pratar om! Den har krånglat i minst ett halvår nu. Jag har kunnat prata några meningar och sen har den tyckt att jag har dålig täckning....då blir det tomt i luren. Och nu i lördags så lade den av helt och hållet. Som att det inte ens finns nån högtalare kvar i den. Signalerna går fram men det är lixom tomt. Det går dock att skicka sms....den gamla skithögen skulle ha blvit avlivad för länge sen! Istället har jag skaffat mig en ny älskare idag my love mr Iphone! Härlig kille d ska ni veta!

Det gick sådär med stugan idag. Fredde skulle ringa mäklaren och boka en tid för visning. Men NÄ! Hans förrklaring till varför: "Jag vågade inte" Hmmmm........kan man verkligen inte våga sånt när man fyller 30 år om nån månad! Helt sanslöst! Jag har skickat in en intresseanmälan via internet idag istället....vissa jobbade ju medan mäklaren fortfarande jobbade.


Att bero på jobba...det va så underbart roligt på jobbet idag då det va 2 kunder som ringde till salongen och ville gå till mig. 2 st som jag inte har skickat ut kort till. Dom måste ha hört från annat håll vart jag fanns. Och hur skönt känns inte det...kanske det löser sig ändå! Det va föressten fler som ringde och bokade,sånna som jag hade skickat kort till och dom är inte ett dugg mindre uppskattade förståss! Det är bara det att jag är så otroligt rädd för att jag ska stå där med tasken i brevlådan!

Köpte kort på Friskis och svettis idag. Så nu ska det friskas och svettas så det står härliga till. Och för en gångs skull så är det inte pga vikten som jag sätter igång. Den här gången är det för att förhindra att jag blir sjukskriven igen! Det va så fruktansvärt hemska att ha så där ont i nacken/axeln/ryggen. Man använder faktiskt den delen av kroppen till allt. Så bara att exisstera var vidrigt! Men nu som sagt ska det förebyggas. Det var bara det att jag tänkte smart och körde den delen av kroppen på det absolut lättaste vikterna man kunde. Även fast det kändes som att det inte tog ett skit. Men det visade sig att jag gjorde helt rätt val iaf. Känner av det "onda" partiet varje gång jag rör mig nu. Så det får nog bli lättaste vikterna framöver ett tag!

Nä nu ska jag gå och sussa lull och vila ryggen inför morgondagen. Så får vi se vad den har att erbjuda! Kram å Godnatt!

Chips och dip!

2009-04-19 21:52:02 Kategori:
(1) Kommentarer
Halli hallå! Söndag söndag. Söndagar brukar för många inbringa en viss ångest inför morgondagen. Men inte för mig inte. Jag ser fram emot måndagen med ett litet leende på läpparna. Ska bli trevligt att sätta igång nästa veckas jobb å Hairhouse! Jag har faktiskt en hel del att göra nästa vecka även om det är långt ifrån fullt.


Med lite halvrisig mage och en stor rädsla för ett ev toabesök, begav jag och Tuva mig till min gamla klasskompis Lina imorse. Sandra (också en gammal frisörklasskompis) bodde där över helgen tillsammans med sin dotter Tin-tin. Jag har inte träffat Sandra på iaf 6 år. Så man kan ju tycka att det var dags =) Både hon och Lina är sig precis lika! Sandra är en sån tjej som säger precis vad hon tycker och tänker. Och när vi gick i skolan var det vissa som hade lite problem med det där. Jag bara ÄLSKADE det idag! Gud va härligt med en spontan människa som är helt ärlig och inte springer bakom ryggen på en. Hon påpekade genast Tuvas tänder "jaha och här har vi nån som suger på tutten" säger hon som om det vore hur självklart som helst. Vilket det faktiskt är! Tuvas tänder i överkäken står ut lite, typiska napptänder. Det är bara det att jag själv har blivit lite hemmablind på just den punkten. Men nu insåg jag att det faktiskt är dags att sluta med nappen om hon ska ha nån chans alls att slippa tandställning. Varför har ingen sagt det åt mig tidigare. Jag skulle behöva ha en kompis som Sandra i närheten helt enkelt! Lina är jäkligt skön hon också!



Sen bar det vidare till Freddes gammla barndomskompis Nicke och hans fru Emi. Dom fick tillökning i Nov 08. Ett underbart litet tvillingpar, Wilmer och Mina. Och sen tidigare har dom 2åriga Anton. Dom har haft det så himla tuft att få allting att gå ihop så dom har inte orkat träffa oss tidigare. Så idag blev det bebispremiär! Ååååhhhh va mysigt! Jag hade minst en i famnen precis hela besöket. Härligt. Å lilla Mina ser ut som Nasse, hur söt som helst! =) Anton är så imponerande också, pratar flytande och jag tror ta mej tusan inte att det finns nånting han inte kan säga. Dom är grymma som orkar ta sig egenom tre småttingar så där, men det låter som det har varit riktigt jobbigt! Dom tyckte att det började ordna upp sig nu men sa att dom mådde illa när dom tänkte tillbaka på hur det har varit i 5 månader.....hugah! Snälla låt mig slippa få tvillingar!!!

Fredde och jag har nu snubblat in på stugbranschen igen! Vi har varit sugen på stuga i två sommrar nu. Och idag satt vi och kikade lite och hittade en stuga som passar våra önskemål, och även prisklass. Vi vill ha en stuga som ligger lite avskilt så man kan gå ut i kalsongerna/trosorna på morgonen utan att nån står och skrattar när man kliver utanför dörren. Och så var toalett och dusch ett måste! Looking good iaf. Vi ska ta ett snack med mäklaren imorgon om ett ev besök! Kanske man kan slänga in ett riktigt sigenarbud.....Fredde säger att stugan har legat ute länge.

Nu: Sourcream & Union chips men dill och gräslök dipp. Mums! Och så blir det Yes man med Jim Carrey. Cya Later

SKIT lördag :(

2009-04-18 20:06:09 Kategori:
(2) Kommentarer
Igår hade jag en toppen första dag på nya jobbet! Hela dagen var fullbokad och så var det bara en massa trevligt kära återbesök =) Om jag kan få med mig alla mina så där gulliga kunder så spelar det egentligen ingen roll vart jag jobbar så är det trevligt att jobba i alla fall. Men det är ju förståss ett stort plus om jag kan få jobba sånna öppettider som fungerar för mig som är småbarnsförälder. Jag hade bara en färgning igår men blev glatt överaskad utav färgerna. Dom känders toppen bra.


Att jag kände mig som en yr höna hela dagen är sånt man får räkna med. Jag har ju lixom ingen aning om vart saker och ting finns i salongen. Handdukarna ligger i ett skåp och än så länge har jag inte kommit ihåg att ta en sån före shamponeringen en enda gång. Iofs så spelar det väl ingen roll att göra det efter heller. Men det är väl sånt som man lär sig. Idag har jag jobbat en liten stund också. Då var det ett kärt återbesök av en urgammal vän. Vi är faktiskt urgammla =) Hon ska bli trebarns mamma iår och jäg känner mig ju äldre och äldre ju mer jag blir påmind om hur lite jag orkar och tål! Det var iaf superroligt att träffas Emma! Vi måste ju ses oftare och vädra våra treårs tankar =)
                                                                          Tuva med Emmas storkille Edwin

Jag har fått problem med magen dom sista månaderna. (Också ett mystiskt sätt för ålderdomen att ta ut sin rätt) Och fick en sjujäklar kramp i magen och fick åka hem med ilfart. Sen satt jag på toa i ca 2 timmar (dom stunderna jag inte låg på golvet och grät fr det gjorde så ONT i magen!) Jag hade en attack även igår kväll så det fanns inte mycket annat än blod att rensa ur och på nåt vis så känns det som det gör ännu ondare då....som för småbarn!Ni vet när dom inte gråter för att do inte kände det tills dom såg blodet....lite denkänslan. Stackars mig.....uuuäääähhh! Men men efter ca tre timmars sömn så kändes det lite bättre.....tills d var dags igen. Under den här tiden så lyckades jag försumma ännu en kompis så nu lät det som jag kanske var en kompis kortare =( Otroligt tråkigt men jag får nog skylla mig själv. Det är ju inte så att det gått förbi mig omärkt att mina kompisar har tröttnad på mina sista minuten inställningar. Dumma Therese!


Jag har alltid sett mig själv som en av dessa personer som faktiskt inte är tidsoptimist. Och det är jag inte i den vanliga bemärkalsen heller. Det är VÄLDIGT sällan jag kommer sent och jag hatar att göra det. Jag brukar även ha mycket tid inplanerat för varje sak jag faktiskt ska göra. Så vad är problemet.....jo det ska jag berätta. Jag är förtidsoptimist! Jag kan planera in tusen grejer jag ska göra i 4-5 veckor fram över. Och när jag väl lovar bort mig så tycker jag verkligen att det låter så himla kul och jag är otroligt taggad att träffas och gå ut eller vad som nu är inplanerat. Sen när dagen i fråga väl är där så inser jag att....just d jag har jobbat hela veckan och bara hunnit träffa min dotter ca en timme varje kväll innan hon somnar. Och sambon som alltid går om mig i sitt jobb träffar jag bara ca tio min per dag. Och så har jag planerat in ett fullspäckat schema som inte alls innehåller dom den enda tid som jag faktiskt har möjlighet att träffa dom. Och då inser jag i sista sekund att det faktiskt känns mysigare att bara ha lite familjetid. Och så ställer jag in....=( Mitt nya april(?) löfte (det finns aprillöften från och med nu) är att jag ska försöka bättra mig med detta. Och faktiskt säga ifrån från början och om det sen känns bra att gå hemifrån så kan jag ringa då. Så kanske jag iaf slutar att förgrymma folk. Jag tror sen att det kommer att komma förståelse för detta fenomen för alla när dom får egna barn. Jag kommer ihåg att jag hade samma funderingar på min kompis Marie innan jag fick Tuva. Och jag trodde att eftersom jag älskar barn så förstod jag hur allting funkade också. Men det är lättare att sätta sig in i när man är i samma situation själv. Eller så är det bara som jag vill försvara mig...och då är det ju ännu mer fördjävligt...*blä*

näää jag va inge trött mamma i början....

Nu börjar Robinson så nu sticker jag!

Nya tider

2009-04-16 19:39:56 Kategori:
(5) Kommentarer
Ja men då så! Vilken otroligt händelserik vecka! I måndags trodde jag att den skulle bli som vilken annan som helst med undantag av att det var personalmöte på mån. Och efter några drastiska timmar på morgonen innan mötet på tisdagen så gick jag in på mötet med lite luddigt omdöme. Och va gör jag då....när inte huvudet är på skaft. Jag säger helt enkelt upp mig med omedelbar verkar fast jag inte alls hade tänkt det. Utan tanke på framtiden. Smart tjej. Men imorn börjar jag på nya jobbet och jag har inte kännt mig så glad och pigg på minst ett år. Jag inser nu att den svarta dimman som man har klivit in i varje dag man har kommit till jobbet var tjockare än vad jag nånsin kunde ha föreställt mig!
 



Så alla glada. Nu får ni helt enkelt ta och pallra er till Hairhouse för att sponsra mitt levene! Annars kommer jag och brottar ner er helt enkelt!

Jag har faktiskt en fullbokad dag imorgon och det är jag ruggigt nöjd med! Jag hade ju inte direkt planerat att säga upp mig så jag hade inte direkt förberett mig med att memorera mina kunders namn och så. Och nu blir jag galen av att hälften av alla kunder som jag kan komma på kommer jag bara ihåg utseédet och inte namnet. *argh* Men dom som jag faktiskt kommer ihåg namnen på har jag skrivit små prydliga vykort till idag där jag berättar vart jag tagit vägen och bjuder in dom dit. Hoppas det funkar. Men när jag gick till banken idag träffade jag faktisk tre kunder som jag kunde informera, så har jag lite att göra kan jag ju alltid knalla runt på stan =)

Idaghar jag varit och träffat Anna och lilla sötnosen Albin. ÅÅÅHHH min bebisnerv spricker snart! Men men, med ett nytt jobb på g så får man ta fram kondompaketet och hålla sig till planen. Det blir inga barn gjorda här inom en snar framtid! Det ska gudarna veta. Fredde var genast snabb med att inlägga eller aldrig...men tji fick han. Han skulle väl ha sett till att inte skaffa en så ung och barnkär tjej då! Än har jag många år på mig innan min livmoder börjar ge upp. Synd på Tuva bara som får vara så själv. Man kan ju tycka att vissa andra skulle kunna avla fram en kusin till henne. Men det är så lätt att gömma sig bakom icke existerande husköp....*murf*




På söndag blir en spännande dag också! Då ska jag först på morgonen träffa två gamla klasskompisar från frisörlinjen. Den ena tjejen har jag inte träffat på 7 år. Och nu, två barn senare, ska vi äntligen ses. Ska bli riktigt spännande. Ska ta med Tuva så hon får leka av sig lite också. Och sen på eftermiddagen ska vi äntligen få träffa Nicke och Emis tvillingar, och Anton. Han måste ju vara hur stor som helst nu. Tror jag träffade honom när han var 1 ½ och nu är han över 2. Det värsta är att ag kommer få mindre värdeskomplex. Sist vi träffade honom pratade han flytande och kunde räkna till 16. Tuva kan ju iaf säga mamma och pappa......*suck*  Jaja,det ska bli spännande att höra hur det går för dom med alla sina barn....jag skulle inte vilja vara i deras skor. Men är det nån som klarar det så är det definitivt dom!

Nä ni blir det ilfart till sjukan! Tuvisen skriker som en stucken gris och försöker stoppa snuttisen i örat! Solklart fall av öroninflammation!

Självförtroendet är tillbaks!

2009-04-16 00:45:45 Kategori:
(4) Kommentarer
Jajamänsan. Det är inte ofta jag är ur balans på den fronten. Men igår kväll kände jag mig ruggigt nere. Fast jag själv hade sagt upp mig och blivit erbjuden ett jobb på en endaste gång. Det är ju bara det att jag nöjer mig ju såklart inte med vad som helst. Jag hade inte försökt få nåt annat jobb än det där och kände mig ändå ganska nöjd med att ha blivit erbjuden ett som jag inte hade sökt. Men idag på dan så skulle Nina följa med mig ner dit och skriva på papper. Jag hade grym ångest.....*bläää* Nina blev en timme sen på banken och som en skänk från ovan så blev jag erbjuden tre nya jobb under den tiden! Självförtroende kick....JAVISST! Så nu känns det som jag skulle kunna gå en match mot djävulen själv!



Som gammal scout så är jag "alltid redo"! Försök slå ner mig och jag slår tillbaka!

SOV GOTT!

Ärlighet varar längst!

2009-04-14 17:55:41 Kategori:
(5) Kommentarer
Jaha...då var det förbi med Salong PoppiTopp tiden för mig då! Jag har nämligen sagt upp mig idag. Det funkade verkligen inte längre! Nån måtta får det vara. Jaja det känns både otroligt sorgligt och otroligt skönt! Men det va skönt att få lufta sina känslor och visa sitt rätta jag för en stund iaf. Det ska bli så otroligt skönt att slippa vissa nere i hörnet som kan sitta kvar att gapa bäst hon vill utan att jag behöver höra nå mer! Stina och jag skiljdes intesom ovänner och det var ju skönt.

Nu bär det vidare till nya äventyr. Och äventyr kan man nog lugnt säga att det blir! Jag ska jobba åt utlänningarna som låter outbildade tjejer jobba hos dom......ja just det; dom som jag har spytt galla över i hela min frisör karriär. Men va gör man inte för att tjäna sitt levebröd? Jag måste ju faktiskt tänka på Tuva också! Funkar det inte så får jag väl söka mig vidare då, det är  inte mer med det. Hellre än att gå och lida. Jag har iofs ett annat jobb på g men inget som jag egentligen tror att jag har en ärlig chans att få. Men hoppas kan man ju alltid! Det allra värsta med det här är att jag kommer att sakna Cissi och Sofie så mycket! *snyft* Men istället får jag jobba med Nina igen och henne gillar jag. Inga intriger där inte!
 

Jag känner mig så låg nu. Känns lite som jag har tagit ett steg tillbaka i min karriär. =( Nä nu ska jag nog ta och kika lite på nån annans elände istället så jag får glömma mitt eget för en stund!

Peace out

Tandfén

2009-04-13 20:37:02 Kategori:
(0) Kommentarer
Jag gjorde´t! Jag lyckades att borsta tänderna på Tuva alldeles själv. Utan brottning eller bett. Det gäller att vara listig. Hon är inne i "kan själv" perioden. Som förmodligen alla snart 3 åringar är. Så jag helt enkelt frågade om jag inte fick visa hur man gjorde så fick hon hålla i tandborsten samtidigt. VÄLDIGT roligt tyckte hon. Snacka om lättroad! Får se hur många dagar hon går på det. Förmodligen ingen mer....jag som äntligen fick hennes tänder rena på riktigt!

Min älskade lilla unge är inte alltid så gullig som alla andra tycks tro att hon är jämt och ständigt. Hon har lärt sig ett nytt hyss ska ni veta.....Rätt var det är så är hon bara borta! Hon har lärt sig att låa upp dörren. Kuuuuuuul! Och så smiter hon. Till lekparken i strumplästen. Jätte trevligt idag när det småregnade lite. Jag hade planerat en riktigt stor städning idag men eftersom hon var puts veck rätt var det var så fick jag ändra på det. Fredde skulle jobba natt så han låg och sov och även om jag hade lust att rycka upp honom så kände jag att det kanske inte var så schysst. Så medans jag fick titta när Tuva åkte rutchkana 500 ggr och gungade i 2 timmar så fick huset förfalla ännu mer. Jaja jag ska inte direkt låtsas att städning är min favorit syssla heller. Jag är nog lika duktig som Tuva på att  dra fram grejer.

Igår började jag att kika på avsnitten av Desperate Housewives som jag låtit bli ett helt hav utav. Men när jag såg reklam på kanal 5 så insåg jag att jag faktiskt låg efter dom med avsnitten. Det lär väl typ inte ha hänt tidigare i det här livet! Så då va det ju bäst att sätta fart. Och självfallt som den gamla missbrukare man är så var man ju fast direkt. Så när Tuva tittade på Mamma Mu imorse drog jag på ett till asvnitt. Dvs, tills jag upptäckte att hon hade försvunnit.
Tänk va trevligt det kan vara att titta på andra människors intriger. Och dom har inte direkt några utav av den varan kan man säga. Haha. Jag saknar en grej i serien just nu. Det finns inte en enda härlig kille att spana in medans Eva Longolita är hur het som helst. Men jag är löjligt förtjust i hur mycket skit det händer på den där gatan så det funkar faktiskt iaf! Tjejerna är ju otroligt dominanta i serien, kan kanske vara en utav anledningarna til att jag gillar det så mycket =)


Favorit serier!

1. Greek
2. Greys Anatomy
3. Heroes
4. Gossip Girl
5. Prison Break
6. House
7.One tree hill
8. Moonlight
9. Veronica Mars
10.Entourage

Härliga påsk

2009-04-12 21:53:09 Kategori:
(0) Kommentarer
Den här påsken har verkligen varit toppen! Jag har hunnit med att träffa dom allra flesta och käraste vännerna. Det har varit mycket god mat och ännu mer öl.Och den underbara solen har värmt härligt! Jag känner mig riktig upptinad ända in i själen. Och dessutom ska jag vara ledig imorn också. Vilket lyx!
 
Den här dagen startade med en stor ängslan att bakfyllan skulla sätta in när som helst. Liggandes i sängen kände jag mig riktigt pigg och av gammal erfarenhet så vet jag att det brukar vara det värsta tänkbara!Då kommer det dubbelt upp så fort man kliver upp. Men icke sa nicke. Pigg som en lärka! Måset ju vara ett historiskt ögoblick!  Jag och min älskade lilla familj gick ut så Tuva fick leka av sig i lekparken medans Fredde och jag satt och solade på en bänk. Härligt härligt! Sen fick vi besök av Adde och Madde. Madde var i sämre skick än mig. Men det kan kanske bero på att jag drack vatten sista delen av kvällen. Och så den obligatoriska big mealen på det. Som jag för övrigt tappade på backen så jag åt pommes från gatan. Vem bryr sig!
Vi grillade lite korv på våran baksida och satt i solen och glassade. Hur härligt som helst. Kändes som en varm sommardag. Jag tappade även korven på altanen så det blev att äta därifrån idag. Lite skit härdar!
Några timmar senare var det grilldags hemma hos svärisarna. Gud så gott med grillat! Det kan man aldrig tröttna på.

Imorn blir det städdag här i huset så jag har ångest redan nu. Vill inte ens gå å lägga mig för då kommer det helvetet alldeles för fort. Men jag gört ändå!

Natti natti

The story of klick klick

2009-04-12 15:01:09 Kategori:
(1) Kommentarer
Denna tragiska historia utspelar sig mitt ute i ödemarkerna i Nya Zeeland, men starten gick av i gamla hederliga svedala. En dag när lilla Ida är i stallet och tar hand om hästarna så är hon lite oförsiktig och får en tramp på foten. Ajaj. Detta innebär en blå stortå nagel som så småningom släpper. Ut växer en deformerad knölig och konstig nagel i stället. Den sitter inte heller riktigt fast i huden, den lixom glappar lite.Och då låter det KLICK KLICK. Den får namnet utav det härliga ljudet. Klick klick brukar försöka döljas av nagellack oftast, för alla andras trevnad.
När klick klick ska åka på road trip i nya zeeland. Så åker han buss väldigt mycket. Och när Ida la upp sina fötter i Kakans knä för att sträcka ut sig lite i de härliga buss sätena så brukade Kakan vara så snäll att täcka över klick klick med en tröja eller annat dylikt. Äkta syskonkärlek! Om Ida snubblade till lite brukade Kakan fråga "hur gick det med klick klick?" Han var en stor del utav resan. Älskad trots sin deformering!
En dag, mitt ute i skogen i no mans land, nya zeeland. Halkar Ida till och kör in foter under en altan och slår i tån! Det gjorde förfärligt ont i smalbenet så hon stof där och svor för sig själv en liten stund. Men då upptäcker hon det! Klick klick är skadad! Står rakt upp, blodet sprutar. Ida springer in till Kakan för att få första hjälpen hjälp!
Men va händer.....Kakan börjar gapskratta......åååhhhh.......Ida bestämmer sig för att det kanske är bäst att slita av klick klick och begrava honom i floden. Men Kakan hinner före och sliter loss honom och klcksparkar ut honom i djungeln.NEEEEEEEEEEEEJJJ!! Ida gråter över sin förlorade vän medans Kakan bara skrattar. En tant försöker trösta Ida och säger att dom ska hjälpa henne leta klick klick dagen efter när det ljusnat. Lite gladare för visat stöd tinar Ida upp lite......men efter X antal alkoholhaltiga drycker så glöms klick klick bort. Och än idag ligger han i buskagen i skogen i Nya zeeland! DET, är historien om klick klick, den deformerade lilla tånageln!


Långfredag

2009-04-10 17:06:26 Kategori:
(2) Kommentarer
Och lång blir verkligen fredagen för den som inte mår riktigt som man ska. När huvudet håller på och sprängas och vilken doft dom helst kan få en att spy, då blir dagen lååååång! Kanske nån kan ta med mig till veterinären för en avlivning?!? Nä allvarligt talat. Att man aldrig lär sig. Gammal och grå börjar man bli men inte verkar det som jag blir nå smartare för det!

Härliga skärtorsdag! Igår fick man träffa lite gamla godingar, det va verkligen på tiden! Sandrine presenterade sin kille för oss. Gullig snubbe, lammkött och allt! Vi gick på Church street och käkade. Kan hända att det var mitt val då jag hotade med att brotta ner dom som inte ville gå dit, men lite får dom väl tåla när vi träffas så sällan! Väl där beställde jag den obligatoriska Breast of chicken. Mums mums! Känns som det är den som gör hela det där stället. Gudarna ska veta att det inte är personalen iaf. Även om cheriffen kan vara ganska klämkäck ibland. Den största skrällen var iaf att det faktiskt fanns bord när vi kom dit, för 8 personer. Kors i taket va =)


Mickans gravid mage bara växer och växer. Den är precis hur söt som helst! Jag har ju redan tidigare berättat om min pirrande bebis nerv men är det nånting jag inte är sugen på så är det då att vara gravid. Det går väl an när magen är i den där storleken. Men sen då....*suck* När den blir så tor så den är som ett magnetfält där all mat och dryck landar, och när bebisen är så stor så att när den rör sig känns det som man ska explodera. Och dessutom kan man inte äta särskillt mycket mat eftersom det redan är fullt därinne. Det syntes på Mickans tallrik igår! Inte kan man sova heller, ligger man på rygg känns det som hela ryggraden blir krossad och mage går ju inte. På sidan funkar ett tag men när man sen ska vända sig så lär man ju försöka få med sig hela sjabraket till mage också. Inte lätt inte. Vi ska inte ens tala om hur lång tid det faktiskt är man är gravid. Uscha. Jag har inte tålamod att vänta så där länge igen känns det som!

Ett plus va ju att jag hade ett extra bord!

Vi drog vidare till McGills efter church street. Drinkar och öl serverades och allting blev lite suddigare. När vi gick därifrån så tappade vi turtur duvorna, dom skulle hem och göra sånt där so nykära göra vet ni =) Och Mickan hade pysit en liten stund före. Vi andra drog till Goya. Jeg mer än gärna och dom andra under tvång. Det var riktigt trevligt. När jag hade som roligast upptäckte jag att jag och Björn hade blivit lämnade kvar där själv. Men va gjorde väl det- Vi hade hur kul som helst. Det regade till och med fjädrar ifrån taket. Väldigt påskigt!

 
Idag var det bara att kliva upp ur sängen fast man helst skulle vilja ligga hela dagen. Men det visade sig vara strålande väder. Härligt. Vi åkte och hämtade min kära kusin Daniel som har spenderat sin dag här. Mysigt! Han hade med sig ett påskägg till Tuva, gulligt av honom! Ett med lite frukter, lite godis och ett halsband som han hade gjort. Det var Tuvas tredje påskägg den  här påsken och minst ett till vet jag att hon kommer att få. Ungen är så bortskämd så hon kommer väl bli odräglig när hon blir stor.


Dagens lista!

Astrid Lindgren filmer.

1.Pippi Långstrump på de sju haven
2. Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
3. Emil och griseknoen
4. Du är inte klok Maddicken
5. Ronja Rövardotter

Underbara lediga dag!

2009-04-08 22:10:56 Kategori:
(3) Kommentarer
Hade min lediga dag idag. Härligt! Alla lediga dagar skulle spenderas så med sån effektivitet som idag! Tyvärr är det vanligare att man inte får ett skit gjort när man är ledig.

Min kära gamla bittra vän Ida har kommit hem från sin otroligt långa resa. Så då var det dags att besöka henne i hennes lägenhet (som jag aldrig har sett fast hon har bott där i flera år....kompis priset 2009 eller!?!)Väl där bestämde vi att vi skulle ta en sväng till stallet så Tuvisen skulle få hälsa på lite hästar. Hon älskar hästar, och hundar. Som tur var fanns det båda och i stallet. Tyvärr var Tuva på sitt allra sämta humör idag och hade treårstrotsen lysande i ansiktet hela dagen. Det första hon lyckades med var när vi skulle hämta Vlam i hagen var att  ramla i värsta gyttjan! Hon som hatar att bli kladdig blev ju förståss skitsur och när jag skulle dra upp henne blev det baksug och sen sa det bara slafs så kom hon upp (medans hon stänkte ner hela mig !). Två meter senare ramlade hon igen, den här gången på rumpan istället för på knä och samma historia upprepade sig. SUCK! Geggigt värre. När vi väl var framme vid hagen och hästen, som för övrigt var groteskt stor, så var ungen helt orädd. Hon kunde inte förstå att den kunde vara farlig om man skrämde den med skrik och spring runt ben och mage....
Sen var det dags att sadla. Det tog enligt Tuva alldeles för lång tid så hon blev skitsurig och gnällde och skrek så man fick skämmas. Man får faktiskt inte skrika i stall, bara så ni vet det! Hästarna blir rädda. Inte får man springa heller, vilket hon gjorde precis hela tiden.
Sen blev det riddags och då var lyckan gjord. Först fick hon sitta framför Ida men sen själv på det där stora sjabraket! Oroliga mamman försökte hålla i benet bäst det gick men då blev jag bortknuffad ska ni veta. Det där kunde hon själv tyckte hon...Stora damen! Nu är iaf Ida storfavoriten i Tuvas ögon!



Fick se nåt väldigt spännande idag! Min pappa rakade av sig mustachen när han var i Thailand och nu var vi och hälsade på dom efter hemskomsten. Farsgubben blev riktigt snygg och ser 10år yngre ut. Bra initiativ där pappa! Dom var riktigt härligt pepparkaksbruna båda två. I vanlig turordning blev Tuva bortskämd och fick en drös med grejer. Kläderna skulle förståss provas med "kan själv" attityden. Fast hon absolut inte kan själv. Men tänk att det kan vara så roligt att prova kläder!



Imorgon är det dags! Kvasten är avdammad och katten är fastspänd! Upp och iväg bara alla kärringar! Madde, den ängeln, tar en tripp förbi alkoholhaltigadryckernas förråd (systembolaget) åt mig för att införskaffa lite doping till mig till lördagsfesten! Själv har jag ett avtalat möte med en söt blondin som råkar vara både min och....skrällen.....freddes tandläkare. Hehe. Han bytte förståss till min med förklaringen att han ju faktiskt bodde i Bomhus då ska man ju gå i Bomhus. Hade inget alls att göra med henne.....nån som tror på det? Nä då känner ni inte Fredde =)
Det blir kärt Gävle besök imorgon i form av Sandrine som kommer hem från Belfast. Gänget och jag ska möta upp och käka lite gott och förhoppningsvis även dricka lite gott. Sen ska jag nog styra in det på en kväll med att svänga sina lurviga! Klar vi ska det när vi så sällan gört! Mickan är ursäktad med tanke på det växande knytet i magen. Men ingen annan ska slippa undan.

Hej hopp, GLAD PÅSK!

Matlistor är tråkigt!

2009-04-06 21:48:16 Kategori:
(0) Kommentarer
Jordens tråkigaste vardagsuppgift! Skriva matlista för veckan. Varför kan den inte bara dyka upp med posten så man slipper känna ångest för att man aldrig har några nya förslag på tapeten?!? Jag har faktiskt börjat prenumerera på en mattidning för att få lite inspiration. Men ni ska inte tro att det blir någe roligare att skriva den där satans listan iaf!!

Jag har  nu återupptagt min gitarr karriär. Det är dags att knäcka nöten och klara att spela alla låtar på hard. En massa fester inplanerade och ifall att det skulle dyka upp en gitarr i sällskapet måste man ju vara förbered. Det är inte bara spriten som kan göra mig elak....även förluster brukar antända min ovanligt korta stubin. Då är det bara att se upp.

Tuva sitter och kikar på Ronja Rövardotter. Jag kommer ihåg att jag tyckte att scenen när Mattis rider i skogen och gråter var så hemsk när jag var liten. Hur tänker man egentligen som barn? Det är fullt av läskiga varelser i hela filmen och det  var när en vuxen karl grät som jag blev rädd.....Grådvärgar och vildvittror säger jag bara. Det är dom som ger mig kalla kårar nu....hugah! Min älskade lilla dotter har börjat med en ful ovana nyligen. Hon spottar hela tiden när vi är ute. Det passar sig inte alls för en fin dam som ni kanske vet. Men nu har jag hittat källan till detta primitiva beteende. Ronja....den skitungen. När jag tänker efter så finns det sånna där hemskingar som lär barn tok i nästan alla barnfilmer. Pippi hänger knäveck på typ 5e våningen ut för ett fönster, om man ska nämna en av hennes tok. Skrållan går i sylten och Madicken går balansgång på ett tak! Som sagt inget för barn. Emil ska vi inte ens prata om.

Jag har världens bästa jobb! Hade en toppendag på jobbet idag! Massa härliga kunder som förgyllde min dag med skvaller och skratt. Själva jobbet i sig är precis så roligt som man kan tro också. Alla människor borde få jobba med ett jobb som dom älskar att gå till varje morgon!

Dagens lista:

Favorit mat

1. Pepparstek med potatisklyftor
2. Grillad fläskfilé med potatisgratäng
3. Poterstek med hasselbackspotatis
4. Taccogratäng med grönsaker
5. Makaronilåda med bacon och grönsaker


Kallare idag än ute!

2009-04-05 21:40:52 Kategori:
(0) Kommentarer
Tjena hallå! Trevlig dag idag! Solen visade sitt varma ansikte även idag. Vi börjar bli bortskämda. Tuva och jag har varit ut och kastat lite boll idag. Och då bevisade hon att känslan för bollar har ärvts av mamma. Tråkigt för henne. Förhoppningsvis får hon lika bra gymnastiklärare som jag hade som låter henne leka mörkerjaga i stället för att spela fotboll! Hon har även ärvt min kladd/smuts fobi. Bollen blev från kast till kast skitig och då gick det ju absolut inte att kasta förän jag hade tagit bort den lilla kvisten eller lövet...haha

Man har ju hört att det är vanligt att tjejer blir blödigare när dom blir mammor. Jag skulle inte vilja räkna in mig i den kategorin eftersom jag hatar snyftare. Men kan det vara möjligt att även jag har blivit besmittad av det där eländet....Senaste avsnitten jag har sett av Greys Anatomy så har det minsann kikat fran nånting lite vått i ögonvrån och nu även efter en liten olycklig kärleksscen i One Tree Hill. Kan det ha kommit till mig tre år senare?!? Eller är det möjligt att det kan vara den gamla gnagaren åldern som sätter in... vem vet. Vad jag vet är att jag inte gillar´t! Härnäst sitter jag väl och bölar till det där hemska tatueringsprogrammet eller gaphalsen på extreme makeover! Det får bara inte ske. Kan ju inte lämna bort sin personlighet på ett sånt vis.

På tal om snyftare så kan jag inte låta bli att tänka på mitt hemska biobesök när jag (och Mia) var och såg Mamma Mia. Där tjejerna var så där äckligt tjejiga och skrikiga hoppiga och löjliga så man ville spy. Och där mammorna var ännu värre. Och på det, så levererades vad man har sagt till mig ett bra skådespel, men gudarna ska veta att deras musikaliska uppträdande inte var nånting att hänga i julgranen. Dom unga tjejerna ängade en möhippa åt att tafsa på äckliga gubbar och dessutom så var det fel på ljudet i salongen. Ena stunden var det å tyst att det enda jag kunde höra var hon som satt brevid och sjöng med i alla sångerna för full hals, iofs inte mycket sämre än skådespelarna, och andra stunden så högt att man ville fly. När det sen kom en scen där flickan skulle bli bortgift av sin mamma så satte mina grnnar i soffan brevid på att böla för fullt. Mor och dotter. Dom satt och hulkade sig så det lät som dom skulle kvävas. Mia och jag har inte stött på några likasinnade än. Men det anser vi att vi helt enkelt har bättre smak än alla andra. Därför ska vi den här gången (på onsdag) gå och se en film som alla har sågat. Confession of a shopaholic.


Dagens top 5 lista!

Beautiful bitches a´la serier

1. Samantha "Sam" MarquezLas Vegas
                                             2. Blair Waldorf   Gossip Girl                    
               3. Naomi Clark  90210
                      4 Rebecka LoganGreek
5. Brooke Davis One Tree Hill / Gabrielle SolisDesperate Housewives

grodlår på pannkaka

2009-04-04 23:14:39 Kategori:
(1) Kommentarer

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag på jobbet. Bar en massa härliga stammisar som har sjukt skön humor. Hela dagen. Så det blev mest skoj och tok, men självklart även den dagliga dosen av skitsnack och skvaller. Vad ska jag annars leva på? Efter en sån här dag med bra kunder så känns det som man skulle kunna jobba jämt! Men med det fina vädret ute var det inte helt fel att slänga sig i bilen och åka ut till mamma, Boje och Tuva i stugan i Gräsbäcken. Där var det strålane sol och riktigt varmt. Tuva var på toppen humör när hon fick leka med sin favvis Manne! Knäppte en öl och satte mig i solen en stund innan jag kom på att jag nog skulle vilja åka hem på kvällen så tyvärr fick öleriet vänta tills nu. Men va gör väl det!?!Huvudsaken är ju att det hävs!

Imorgon har Tuva och jag en promiss inplanerad tillsammans med Ingela innan hon åker till Afrika för att hälsa på Andreas. Skulle vara riktigt spännande att se hur han bor där. Han jobbar osm barnflicka =) där åt en familj där pappan är svensk och mamman afrikanska.....tror att det var så. Så barnen ska få lära sig lite svenska av honom. Är nog ganska primitivt.

Dock inte lika som på Robinson....såg ni hur dom led idag.Hihi det blir bara bättre och bättre. Jag bara ÄLSKAR smeknamnet valpen på den killen som faktiskt ser ut som en valp...ruggigt besviken att jag inte kom på det själv! Voff


Det blev mycket lek med djuren idag. Manne kunde nästan inte ställa sig upp nu på kvällen när han skulle gå ut och kissa. Stackars gamling! Han orkar inte härja så där men han kan helt enkelt inte hjälpa sig....*suck* Han har ju alltid haft damp! Första grillningen med Fläskballe blev det idag också Mycket gott!
Nu skulle jag vilj auttrycka min irretation på Tv4! Hur kan det vara lagligt att lägga ut en reklamfilm som den där dansbandsreklamen som dom har nu!?!? Jag ska ta mej tusan ringa och mordhota dom om dom inte tar bort skiten! När Christer Sjögren sjunger "Vi bjuder upp till daaannsss....." med sin äckligt basiga sammetsröst då kan jag SPY! Tacka vet jag bra reklamer. Som te.x den här....har ingen aning om vad som säljs men jag vill då ha det iaf!!


Världens sexigaste Brittan. Jag har då alltid varit på hennes sida....hårlös eller ej! Men Hayden är inte så tokig hon heller!


Nä nu funderar jag starkt på om jag ska försöka se nåt med min nya kärlek Hayden Christensen och drömma mig bort till fjärran land eller om jag redan nu ska hitta nästa veckas nya kärlek.....vad göra?!? Kanske man ska kära ner sig i nån av seriehunkarna igen...mmm...inte lätt inte lätt!

Fredagspizza

2009-04-03 20:49:29 Kategori:
(0) Kommentarer
Härligt, idag på väg hem från jobbet snodde man åt sig en banan och currypizza. Sitter fint på fläsket det, men så gott som det var kan jag inte ta mig för att ha dåligt samvete...inte jag inte! Synd bara att det är så himla godigfattigt här hemma. Skulle lätt kunna trycka ett kilo!! Men men, det får väl bli imorgon istället.

Jag har mycket spännande att se fram emot nu framöver. Jag har misskött mina kompiskontakter så mycket på den senaste tiden så nu kommer det ikapp mig.Nu har jag planerat in playdates med dom allra flesta. Det är väl nästan bara Marie som jag aldrig får ihop det med! MAAAARRRIIEEEE!! Skärpning Marie,jag har inte heller nåt liv så vi kan väl slå ihop våra icke befintliga liv och kanske skaffa ett tillsammans? Vi som är singlar för det mesta nu. Eller ännu bättre...raggarrunda och leta lammkött kanske? Ida har skaffat sig ett sånt...har hört att det ska vara bra. Nästa vecka ska jag först gå på bio  med Mia. Sen ska jag träffa tjejerna på tors. Sandrine kommer hem....myyysigt! Och på lördagen ska Ida och Kakan ha fest, och så ska jag ta med mig Maddisen dit! Fyllertist javisst! Jag ska vara fullast! Sen nån vecka senare ska jag leka med Penny, äntligen!Och så ska vi träffa Nicke och Emi med deras små tultingar. Och sen är det typ maj och då ska Anna äntligen flytta hem. Det va väl för tusingen på tiden!


Idag satte jag mig själv i en knivig situation på jobbet. Inte helt ovanligt men aldrig så roligt heller. Allt jag sa blev helt enkelt fel: Jag hade en stmakund som har gått till mig i flera år. Hans fru går också till mig och har gjort det lika länge. Killen har grymt rolig humor. Han brukar alltid boka en ny klipptid innan han går hem men hade inte gjort det den här gången för han skulle vara pappaledig och visste inte vilka tider som skulle fungera. Och då blir det ju normalt så att det tar lite längre tid att ta sig för med klippningen. Så han var lite mer länghårig än vanligt. Och vad jag än försökte säga till honom så lät det fel när det kom ur min mun. Som att jag anklagade honom för att han inte hade klippt sig tidigare. Vilket inte alls var vad jag menade så jag fick hålla på och förklara mighela tiden...som jag snurrade till det! Till slut fick han bestämma samtalsämne....då släppte min barnförlamning i tungan....PUH!
ÅH FY! Nu när jag skulle ta fram en bild på en tunga gjorde jag en förtvivlande upptäckt....*kräks* Tydligen finns det nån typ utav svamp eller annat äckel som man har på föttern som också heter tunga.....ÅÅÅÅÅHHHH va ÄCKLIGT! Varning alla fothatare se upp för tunga bilder. Kvälgningarna går som svallvågor i mitt bröst. hugah! Det kommer vara inetsatt på min näthinna för resten av mitt liv....

Varning för alla blondiner!! Finns tydligen en anons eller reklam eller nåt på min sida där det står nåt om nåt snusk. Tryck inte där för det ÄR faktikst inte jag som har lagt ut det....nämner inga namn med vilka som har gjort det redan....grattis! Du har nu trillat ner i porrtträsket ;)

Ny blogg!

2009-04-02 23:14:03 Kategori:
(3) Kommentarer


Ja då fick man skällning av brorsorna idag då om den gamla bloggen på passagen. Tydligen så blev den helt fucked up när dom tittade på den på sina datorer, så då får jag väl försöka här istället då. Och så hade jag faktiskt lessnat på alla äckel killar/gubbar som höll på att skicka en massa medelanden till mig och försökte adda mig på msn. Om du är en äcklig kille/gubbe var snäll att inte försöka med det!! Tack på förhand!


Idag har jag varit på ett hiskeligt humör! Allt som Fredde har sagt till mig har jag tagit som att det var menat att reta djävulen ur mig. Nu när jag tänker tillbaka på det så inser jag att han förmodligen inte var värd alla smällar han fått ta för det, men säg inte det till honom för guds skull! Det har kännts som jag har haft en stor bomullstuss inne i skallen hela dan. Som att jag lixom har varit avskuren från verkligenheten. Låter inte så illa men mina kunder vill nog inte att jag ska känna så när jag står där med saxen i högsta hugg!
 




På jobbet idag hade jag en kund som hade flyttat till Sverige från Danmark. Hon hade bott i Gävle sen i okt och hon kunde hyfsat med svenska. Men det lät som hon pratade danska iaf...du vet så där grötigt och knepigt. Hon klagade på att ingen förstod va hon sa men hälften av tiden så svarade jag ja och log fast jag inte hade en aning om vad hon hade sagt. Det va iaf inte poängen. Poängen var att hon hade inte lyckats skaffa sig en enda kompis på hela den här tiden. Och hon berättade om hur hon försökt gå och träna och sökt kontakt med folk där men misslyckats. Hennes kille hade bara killkompisar som inte hade tjej så alla fester hon gick på var det bara hon som var tjej. Så himla tragiskt!

 
Fick värsta flashbacken!! Precis så va det för mig när jag bodde i Sundsvall. Jag gjorde allt för att hitta nån att spendera åtminstonde lite tid med. Jag försökte bli med bjuden på mina kunders fester (som dom pratade om att dom skulle gå på) jag var stalker på gymmet och försökte prata med alla men dom bara tittade konstigt på mig. Jag gick till och med på krogen själv för att ragga kompisar!! Såååå tragiskt. Det värsta med det var att jag faktiskt fick napp där....Grinde. Hela Grinde är en historia för sig, konstigare kille får man leta efter. Ni som känner mig tänker...aaahh...match made in heaven. Skulle man kunna tro men det här va till och med för extremt för mig. Han pratade om saker som inte fanns och använde konstiga ord. Han sa t.ex alltid ordet gabardin om precis allt möjligt! Han började ringa mig mitt nätterna för att berätta godnattsagor, vilket till en början var lite knasigt mysigt. Men efter tag var sömnen mer värd än en förändring i vardagen. Så jag började lägga av luren. Då kom han och plingade på dörren mitt i natten tills jag öppnade. Så satte han nedanför min säng och berättade godnattsagor tills jag somande om, och  när jag vaknade hade han gått. Jag tröttnade även på det och kopplade ur min ringklocka, (inget att fundera över eftersom den inte direkt kom till användning i min brist på vänner) Men då bröt han sig in i stället. Han låter ganska läskig men han var harmlös. Bara lite ensam. Som jag då =) Våran "vänskap" slutade när han (av misstag tror jag faktiskt) tog Freddes jacka och gick hem med på en fest. Han blev alltid väldigt full och den kvällen gick han hem med bara en sko. Och freddes jacka var lika som hans fast större, så när Fredde skull ta sin dan efter var den för trång. Jag tror att Grinde skämdes för det för han svarade inte när jag ringde eller messade och slutade dyka upp. Så slutade min bekantskap med den gamla gabardinen Grinde!

Inatt åker kära lillebror Erik till Korsika. Kommer sakna dig mycket bror! Tur att jag har en till som den här gången stannar hemma. Familjen är viktig. Även om Niklas försökte bryta handleden på Tuva idag....vet nog hur du tog i och bröt din retsticka =P Ser fram emot att läsa din blogg Erik och höra om dina bravader! Lorta inte ner dig så hemskt bara så jag slipper skämmas!
KRAM

Välkommen till min nya blogg!

2009-04-02 21:16:26 Kategori:
(0) Kommentarer


RSS 2.0