Skolstart

Idag började Tuvisen i sin nya klass. Hon hade tydligen ångest över det dagen innan och mådde väldigt dåligt. Utbrotten hann knappt sluta förrän nästa tog vid. Men jag tyckte att hon verkade gilla skolan den lilla stunden vi var där idag. De kommer att vara 4 barn på 2 vuxna i den grupp som hon går i. Helt perfekt! Och den ena tjejen lekte hon lite med idag trots att vi bara var där i 1,5h. Det känns bra, det känns rätt! Supergulliga lärare också!

Själv har jag kommit in på ämneslärarutbildningen på högskolan med intiktning mot svenska. Den riktar sig mot både högstadiet och gymnasiet. Efter 2 år ska man välja till ett ämne. Som det känns nu skulle jag vilja välja till svenska som andra språk, men mycket kan ju hända under 2 år. Utbildningen är 5 år lång. Det känns långt. Men det ska bli riktigt roligt! Jag är taggad!

Idag har tjejerna och jag varit i stallet igen. Tuva njöt som vanligt och idag tyckte även Nellan att det var mysigt. Hon red en lång slinga i skogen på Pantis och blev jättesur när det blev Tuvas tur. Hon är ju så rolig med ord den ungen. När jag satte på henne ridhjälmen sa hon " Nu kommer Ida att tycka att jag är bedårande" Haha, vart får hon alla ord ifrån.

Jag har försökt mig på att baka ett bröd som Eriks tjej Elin gav receptet på. Sjukt gott och super nyttigt. Tyvärr har jag bara lyckats med en sats av 3....kasst!


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0