Lördagsruuus

Igår var det en händelserik lördag. Jag jobbade först och hade bara en massa trevliga och härliga kunder på jobbet. Och så kom Erik hem och kom in på salongen och hejade. Åh va glad jag blev! Jag tyckte att han verkade ha blivit så lång. Men det är ju bara för att det var så länge sen jag såg honom.
Efter jobbet så gick jag direkt hem till mamma där vi käkade med Niklas, Erik, min lilla familj, Mamma å Boje. Vädigt gott och hemskt trevligt. Kändes så skönt att ha alla där igen. Tuva blev lite små förälskad i Erik så ingen annan fick hjälpa henne med allt vad det nu var =) Iofs så har Niklas alltid stått högt i kurs och gjorde så även igår.

Sen bar det va hem till familjen Hägg. Kalle hade 25års fest. Knutte skulle ha varit hemma så vi hade planerat allting så att Tuva sovit middag innan så hon skulle orka leka ett tag. Men så typiskt så hade han blivit sjuk och skjutsad till sin mormor och morfar. Tuva blev lite ledsen. Men sen tror jag hon hade roligt iaf. Först kändes det jättedumt att ha med en treåring på en fest så där. Men alla verkade tycka att det var ganska så mysigt. Det var så roligt att träffa Erika igen, var så himla länge sen. Hennes nya kille var riktigt trevlig. Vi pratatde om att komma och hälsa på dom nån dag. Fredde stannade kvar och festade medans Tuva och jag drog oss hemåt för att krypa till kojs. Å vi hade så mysigt sååå. Nu när Fredde ligger och kvider och vi är pigga och glada så känns det ännu bättre. Jag säger som jag har sagt så himla många gånger förut. Jag skulle verkligen bli nykterist! För det första så är det inte värt den där känslan dagen efter. Speciellt jag som ligger och spyr och får dödsångest jämt. Plus att man slipper ha så stora chanser att göra bort sig...skönt. Och så kan man ju faktiskt följa med och ha trevligt utan att dricka. Egentligen tycker faktiskt inte jag ens att det är så himla gott med nån alkoholdryck. Det ska vara kall öl på en varm sommardag då. Men det är inget jag saknar nu. Problemet är att det blir en sån stor grej att säga att man är nykterist. Och så tycker alla att man är tråkig om man inte dricker. Aja, än på ett tag behöver jag inte fundera på det där.
 



Idag ska jag jobba några timmar medans Tuva och Fredde ska åka på barnkalas. Om nu Fredde orkar upp. Det vet man ju aldrig. Lite tråkigt att missa bara. Men det känns roligt att jobba också
I torsdags så skrev jagatt jag hade klådan under kontroll och då fick jag igen sen, Bigtime! På fredagen när jag stod med första kunden fick jag så himla ont i vaden. Det kändes som om allt blod i hela kroppen stannade i vaden. När jag satte mig ner medans färgen verkade så började det först bulta som faaaan i vaden men sen släpte det.typ som att det började rinna på igen. Sen när jag skulleklippa kom det tillbaka igen och spred sig upp på låret. Kändes som om benen skulle sprängas. Fast det var värst i ena vaden. Maggan som jag jobbar med som är sjuksköterska blev lite orolig och skickade mig att köpa stödstrumpor och sa att så länge jag inte vra blå var det lugnt. Men självklart när jag skulle på med stödstrumporna så var hela vaden blå. Det blev bättre av strumporna och på kvällen var det blåa borta. Och igår hade jag dom hela dagen och då var det bra. Har satt på min dom idag också. Så får vi hoppas att dom håller ihop min arma kropp som verkar ge upp hoppet om livet =)
Lilla Elise fortsätter att leva rövare precis hela tiden och har nu presenterat sig för för både Erika, Anna, Erik och sin mormor igår kväll då hon sparkade på deras händer =) Kändes som jag hade träningsverk i tarmarna igårmorse efter allt sparkande på natten. Men igår när jag låg brevid Tuva och Fredde var borta och jag kände henne sparka så var jag så lycklig över att känna henne där inne =) Mys mys.

Tuvas dagiskort


Kommentarer
Sofie

Åh sötnostuvis!!! =) usch vad läskigt det där med vaden! Vilken tur att stödstrumporna hjälpte! Är det vanligt att det blir sådär? Pusspuss stumpan!

2009-10-25 10:50:09
URL: http://www.sofiesida.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0