Trendzoom tävling

Idag var det tajm då. Tävlingsdags igen. Härligt.Det är alltid lika roligt att låta fantasin flöda, men extra roligt en gång som denna när jag hade en toppenmodell i Anso! Både Anso och jag har varit helt exalterade hur länge som helst nu. Och så här i efterhand så var det värt all möda.
Tävlingen fungerar som så:
Det finns tre olika kategorier att vara med i. 1: Colorance och Topchic (goldwells färg och toning) 2: Elumen (en färg som är utan väteperoxid) 3. En kategori som bara dom som är tecknicker för Goldwell får vara med i, där man får använda alla färger.
När man har valt ut det så finns det 2 olika trender att välja mellan. I år var det en trend som heter Ecopolitan som är en trend som är inspirerad av naturen. Mjuka former, varma fäger och natur material. Eller Virtualist som är en trend som är inspirerad av kalla färger, hårda material som t.ex betong, mycket silver inslag och distinkta linjer.
Sen är det bara att välja kategori och trend efter vilken modell man har. Och så bara att sätta igång!
Ecopolitan                                                                       

Virtualist

På Anso valde jag att använda mig utan elumen färgen och att vi skulle tolka trenden Virtualist. Anso är snygg i kalla färger så det passade perfekt! Och dessutom var det bra för Angelica på min salong skulle vara med i den andra kategorin och dessutom tolka Ecopolitan trenden. Så nu kan vi vinna varsin plats =)
Angelicas modell skulle ha en Boaorm runt halsen på sina kort. Killen som var snäll och lånade ut ormen hade med sig 2 st. Den krälade runt halsen på modellen och in i håruppsättningen och blixtarna smällde. Och PANG så bet den Angelica som stod brevid och petade på håret så det skulle se bra ut. Hon hade varit ruggit rädd innan men efter bettet så blev hon kolugn. Tyckte inte ens att det gjorde ont. Men blödde gjorde det! Jag var inte direkt sugen på att gå nära sen.

Anso den tokan blev såklart inte rädd utan bad att få knäppa några kort med ormen hon också. Fast hon fick ta den andra eftersom den första hade tröttnat....

Tyvärr får man inte lägga ut några bilder på frisyren innan dom har bedömt dom och det dröjer tyvärr ända till i Augisti men här är en sneakpeak iaf =)

Kommentarer
Sofie

Åh vad spännande! =) men ormen som bets lät riktigt läskig! hua! Puss!

2009-05-13 10:51:57
URL: http://www.sofiesida.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0