Sjukstuga

Här hemma fortsätter sjukstugan. Jag har inte varit riktigt pigg mer än några dagar det här året och nu har jag haft åroblem med varenda litet utrymme i skallen som kan fyllas med slem i över två veckor. Jag fattar inte vart allt slem kommer ifrån? Är det inte snor så kommer det något annat tjock slem. Är det hjärnan som smälter och rinner ut? Det bord eju bara bihåleinflammation. Drygt är det iaf. Nellie blev frisk i ca 5 dagar men är nu kanonförkyld igen. Tuva som är världens friskasteunge, jag minns inte ens när hon var sjuk senast, är också sjuk. 
Hon har varit låg och ledsen hela veckan och klagat på ont. Ont i magen. Men det märktes att hon inte visste riktigt vart det gjorde ont. Idag blev hon hysterskt ledsen och sa att det gjorde ont i örat. Vi fick en tid hos familjeläkarjouren och tack och lov var det örat. Skönt att vi fick veta vad som var fel. Ovissheten är jobbigast.
 
Samtalet som utspelade sig mellan läkaren och Tuva:
 
Doktorn: Hej jag heter Fredrik
Tuva: Min pappa heter Fredrik
Doktorn: Då måste han vara en bra kille för det är ju alla med det fina namnet
Tuva: Jaaaa.....(tvekande) fast han fiser ofta i bilen så att det luktar illa
Doktorn: Det gör aldrig jag! 
 
Jag satt brevid och funderade mest på om doktorn ljög för den sjuka lilla flickan eller om det finns killar som inte fiser i bilen....

Kommentarer
Maria. R

Underbara kommentarer Tuva har, skönt ni fick veta vad det var.

2014-02-21 19:19:12



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0