Fredagsmys i Thailand

Imorse hade vi alla svårt att kliva upp till frukosten. Vid 10.00 släntrade vi in trötta som få och fick resterna av frukosten bara. Så imorgon blir det till att gå dit en timme tidigare om vi ska få någon omelett. Förhoppningsvis kommer vi ikapp med sömnen inatt och slipper vara så trötta imorgon.

Vi har det helt fantastiskt! Här är så lugnt och skönt, inte ens några affärer eller gator. Vi har träffat på 2 svenska familjer och en norsk med barn i tjejernas ålder och trevliga föräldrar som vi kan umgås med. Tuva har fastnat för en mamman i den svenska familjen så idag har hon mest varit med henne :)

Vi har det väldigt varmt. Vi blev lite ledsna idag när vi skulle lägga oss på solstolarna eftersom det var helt igenmulet och såg grått och tråkigt ut. Det visade sig att det inte gjorde någonting alls eftersom det ändå blev så varmt att man var tvungen att hoppa i och bada nästan direkt ändå. Solen måste vara bra stark där bakom molnen.

På kvällen stället de ut stolar och borde på stranden här så man får äta där. Och så tänder de en massa lyktor och har ljusslingor i träden. Supermysigt. Så får man gå efter stranden för att hitta restauranger. Utbudet är ju såklart inte lika stort som på andra ställen vi varit på men det gör ingenting alls. Här är det lugn och ro. Thaimaten levererar än en gång! Så himla gott. Dessutom är det asbilligt! Idag åt vi alla varsin maträtt med dryck och efterrätt för 160kr. Sjukt.

Nellie höll på att smälla av i ekstas av alla ljusballonger som de skickar upp i luften så idag fick de skjuta upp en sådan själva tillsammans med fredrik. Total lycka. Jag hade tänkt lägga ut bilder men får det inte att fungera.

Nellie har frågat ca 100ggr idag " Är det här Thailand?!!?" Och Tuva har frågat ungefär lika många gånger "ska vi vara här jättelänge?!!?" Det kan man tolka som man vill :) hade en bild på paddan från igår när tjejerna somnade som jag bjuder på


Kommentarer
Mamman

Härligt,härligt! Skönt för tjejerna att bada och mysa! Ni verkar ha det super bra :) Fortsätt o njut, här är det grått, grått :( Krama om Gullungarna ❤ Kram kram till er ❤

2012-11-23 20:32:13



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0