Sömnigt

Igårkväll vaknade först Nellie efter att ha sovit en halvtimme. Hur pigg som helst sprattlade hon runt i hela huset och rev fram grejor och parkerade sina dockor på diverse olika knepiga ställen. Vid 23 snåret när hon faltiskt satt helt stilla och tyst i soffan och tittade på Nalle Puh, började det dunsa i trappen och ner kom Tuva. Jippe....och så ville mamman dö! Hade jag fått välja hade jag lagt mig och sovit för länge sedan. Kombon blev en trött mamma utan tåladmod som skulle försöka tala sina sura trötta kids i säng = Storbråk.
Mamman knödde ner de båda döttrarna i sin säng där de låg alla tre och de mindre tjejerna låg och sparkade varandra och gnällde över att den andra var där. Mamman fick en och annan häl i ansiktet och ville helst slita av sig håret i frustrationen men låg där så snällt och väntade på att de skulle däcka av utmattning. De gjorde de till slut....tack och lov. Men den sena kvällen gjorde att den äldsta dotterna vaknade som ett surkart och den lille bara gråter. Ibland kan man verkligen säga att föräldrarollen är övermäktig! Jag längtar ihjäl mig tills pappan är ledig igen!!!

Kommentarer
Fung @ dagis

Avsluta dagen med fyspass i Bomhusbacken. För varje gnäll blir det: 10 med mamma på ryggen! Det borde göra susen. Sen sjunger du en ljuv gonattvisa tills dom törnar av i frid... :)

2012-06-07 10:48:09



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0