Tuva

Tuva är i en rolig ålder just nu. Hon är ju på väg att bli stor. Hon tänker och tänker. Det är konstigt att det inte knakar inne i skallen på henne. Men sen är det ju också mycket fantasier. Det senast nämnvärda som kommit ur henne var när hon och Linnea bytta blöja på Nils. Då berättade Tuva för Linnea att "
Min pappa har en jättestooooor snopp!" Hon visade även med händerna att den var ca 1 meter lång. Linnea blev visst lite generad men tyckte att det var skönt att höra att Fredrik är välhängd. Jahapp....

I lekparken häromdagen började de andra mammorna skratta åt mig när jag kom för att hämta in Tuva. Jag undrade genast vad hon sagt. De tyckte att det var skönt att det var jag som kom och inte Fredrik eftersom det var lite pinigt att veta att han sköter sitt hygien så dåligt....Tuva hade nämligen sagt " Min pappa tvättar aaaaaldrig stjärten" Schysst....

Hon har även berättat på dagis att hennes pappa bara dricker öl, han tycker inte om nåt annat. Och mamma dricker bara kaffe. Stackars Fredrik som knappt druckit en öl på hela året. Han är numera känd som en lortig, välhängd, alkis. Det är min kille det!

Kommentarer
Louise

Hahaha!! skriv upp allt i en bok så du inte glömmer nåt. Vilka idéer!! =D =D =D

2011-08-16 08:56:02
Hilda

Haha, det är verkligen underbart hur dom kan ställa till det när dom berättar saker!! Håller med tidigare kommentar. Skriv ner och ge henne i 18-årspresent =)Kramar!

2011-08-16 15:00:39
URL: http://hildapw.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0