Vardagslunk

Nu har jag inte skrivit på flera dagar. Jag har börjat på några inlägg men sen inte gjort färdigt och lagt ut dem. Det har egentligen inte hänt så mycket. Bara vardags saker. Sova, äta, jobba. Inte så roligt att skriva om. Anna har iaf kommit hem. Det är ju såklart värt att skriva om men då harjag inte hunnit skriva de dagarna jag har träffat henne. Hoppas minsann att hón och karln stannar hemma för gott nu iaf.
De hade visning av alla sina semester bilder hemma hos dem i fredags och då kunde inte jag vara med. Jättetråkigt! Hoppas man kan få se dem senare.
Busungarna lever rövare här hemma hela dagarna lång. Mamman och pappan är utmattade


Kommentarer
Fung är frisk

Men! Nellie har ju blivit en person!! :D Spännande. Mama och jag är iaf redo att fixa frillan igen :) Iaf mamma men jag vet inte om jag kommer kunna låta bli då heller :P Nu ska jag ut och springa (eller jogga som jag gärna säger) har kommit fram till att mama och jag har samma bastakt, bra det finns hopp för tvåmannastrav. Om du sitter och rullar tummarna eller är på språng i ensamhetens tecken så språngar jag gärna med dig i veckan, ser ledigt ut för min del just nu! Hojta :)

2011-04-11 10:54:26



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0