Snellie 6 månader

6 månader.....6 MÅNADER!! 6 månader är ju ett havlt år! Hur kan det möjligen ha gått så snabbt? Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte att hon ska bli nå större. I alla fall inte just nu. Kan man få ett längre hållbarhetsdatum på en bebis om man stoppar in den i kylen, eller frysen? Eller möjligtvis paketerar den i nån sorts vakum förpackning?

Just nu är hon perfekt! Hon börjar precis kunna sitta upp. Hon skrattar och jollrar mest hela tiden. Hon älskar att fördriva tiden med tittut leken. Hon äter lite små mat(puré) portioner. Hon skrattar så fort man tittar på henne. Hon gråter aldrig. Hon sover om nätterna. Hon har fått in rutiner. Hon kan ta sig framåt när hon ligger på golvet. Hon är en riktigt räserförare i gåstolen. Hon hoppas hejvilt i hoppgungan och hon är galen i vattnet på babysimmet. Hon är alldeles underbar!!!!!!

Det värsta med barn nr 2 är att man inser att den här tiden kommer aldrig mer tillbaka. Den är bara nu! Bäst att njuta och verkligen ta vara på den! Jag gör´t!!
Är det säkert att det inte var igår??Alldeles säkert?

Kommentarer
Madde

I minnet är det som igår...skruttisar!

2010-09-12 22:29:25



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0