Glad

Tuva har varit glad varje dag när hon skulle gå till dagis den här veckan. Det verkar som det har blivit mycket bättre. Så himla skönt!

Idag har vi haft en fantastisk dag. Den började med att Madde och Isac kom hit och hälsade på. Vi har inte hunnit träffats på länge så det var verkligen på tiden och så himla mysigt. De börjar ju bli så stora de små gobitarna! Isac började åla för första gången när han var här idag. Jippie!


Sen åkte jag och Nellie på babysim. Vi började med första pmgången idag. Vi ska gå tillsammans med Linnea och Nils. Gruppen har gptt 2 omgångar redan så vi ska få ta igen de gångerna under andra veckodagar än just torsdagar. Det var supermysigt. Nellie älskar vatten. Linneas syster Elin var med och hon är babysimsinstruktör lika som Linnea och hon dök under vattnet med Nellie. Det gick superbra. Hon grät en liten stund men inte alls länge. Hon sök med Nils också, det gick lika bra. Ser verkligen fram emot alla babysimstorsdagar nu :)

Har tyvärr ingen bild från babysimmet men om Linnea lägger ut nån på sin blogg sen ska jag låna den ;)

Tuva tog med sin en kompis hem från dagis idag. Tänkte att det kunde vara bra för henne nu. Söta Rebeca är ett år yngre än Tuva. De lekte så himla bra och hade så himla roligt! Tuva har alltid lekt bättre med yngre barn. Jag tror att hon kanske är mer på deras nivå än jämngamla barn. Det blev iaf superlyckat och det ska vi absolut göra om. Snart! Rebeca bor på området och jag gillar hennes mamma stenhårt :D Hehe hon är superhärlig! En av alla dessa trevliga grannar vi har.


Tjejerna bakade chokladbollar. Eller föressten, Rebeca rullade och Tuva tittade på eftersom hon var rädd för att bli kladdig om händerna. Hehe


Kommentarer
Linnéa

Åh jaa de kommer bli så mysigt med alla Torsdagar nu :) Längtar redan tills nästa gång! Jag ska lägga ut bilderna så du får dem också men det blir nog i morgon. (Sladden??) Så får vi kolla öppnisar till nästa vecka.



Kram kram

2010-11-11 23:31:25
URL: http://limama.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0