Myrinvasion

Som i alla andra radhus här i Bomhus så får vi alltod myrinvasion i köket varje vår. Fast tidigare år har vi faktiskt haft vår invasion på vintern. Våra myror verkar inte förstå det där med årstider. Men i år har vi haft sån tur att vi redan har haft en invasion i vinter och fick en ny nu. Det är ju så himla äckligt att ha myror i köket just, där man ska hålla på med mat. BLÄ! Men med strålande sol ute så känns det lättare till sinnes än när det var snöstorm och en massa minus grader.

Trötter =)

Mitt lilla hjärtegryn hade gått upp 100 gram till när vi var och vägde henne på BVC igår så det tar sig. Hon har nu i 2 dagar varit hur snäll som helst och sover mest hela tiden. I natt fick jag väcka henne så att hon skulle få i sig mat. Det hade hon nog helst skippat själv eftersom hon var så trött =) Gohjärtat. Tuva börjar bli lite trött på alla som frågar henne om hon tycker att det är roligt att ha blivit storasyster =) Fast det tycker hon ju, men hon vill bara inte få frågan hela tiden. Nu den här veckan som kommer ser vi fram emot att få lite besök här hemma. Det är ingen annan än familjen som vågat sig hit ännu. Men i veckan blir det nog lite främmande. Förhoppningsvis med fika =)


Kommentarer
Fung Dares to Come

Jaaa jag vågar! Trodde faktiskt bara att du hade proppat med besök mest hela tiden och att det skulle få skingra sig lite :) Men då tar jag bara och sätter igång med storbak (i kakform men som antagligen förflyttar sig till baken efter intaget) och besöker i veckan! PUSSS

2010-03-20 19:24:57



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0