Sommarkväll

Jag tycker att sommarkvällarna som de har på onsdagar här i Gävle är ett superbra påhitt. Tyvärr har jag aldrig tidigare tagit mig ner på en, men det är ju en rolig grej. Idag när jag faktiskt skulle gå så var det nån tjock flintskallig gubbe som sjöng visor som uppträdde...han var visst känd på nåt vis. Trist.
Jag tittade på Fredrik som stog som ordningsvakt där vid scenen. Han var så fin. Han och flickorna har blivit superbruna idag när de solat. Själv har jag stått inne på Flanörhuset hela dagen. Hade fullt ös idag, det var superkul. Jag trivs riktigt bra där. Det känns inte som att jobba, det är mer som att umgås =) Mitt jobb är så fantastiskt roligt!
Tyvärr slutade kvällen lite tråkigt med att Tuva gjorde illa sig massor. Hon skrapade upp både knän, händer och axeln. Det var massor av blod och tårar. Stackars älsklingen. Hon är så rolig nu. Hon säger så mycket kul. Min pappa har en taxibuss som man kör rullstolar i. Här om dan när vi åkte bakom en vanlig taxibil sa hon "Titta mamma, vilken kort taxibil" Hehe, tokfia =) Lilla Snellie är nu 4 månader. Tänk va fort det går. Hon har fått smaka lite potatis. Skruttan. Hon är så himla aktiv, hon kommer garanterat att springa innan hon är ett år =)


Kommentarer
Sofie

Åhhh världens sötaste!!! <3 Pussar i massor!!

2010-07-16 08:46:41
URL: http://www.sofie.sida.blogspot.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0