Hormonsvallningar

Varning: Detta inlägg inehåller en starkt upprörande frånstötande bild!

Min lilla prima ballerina var på dans idag i nya gruppen där föräldrarna inte fick vara med inne i danssalen. Det var så himla mycket bättre för Tuva. Hon levde upp och blev helt exalterad när hon fick göra nånting på egen hand. Barn måste ju få chansen att utvecklas och det tror jag kan vara svårt när mamma står bakom och tittar på hela tiden. Hon har helt otroligt dålig motorik och kunde inte göra 2 saker samtidigt som te.x hoppa och vifta med armarna, utan fick då välja en av dom. (såg jag när jag smygkikade). Så det är perfekt för henne att börja på dans så kanske hon kan träna upp det där.

Jag trodde att jag tidigare hade upplevt vad hormonsvallningar var. Men icke! Nu vet jag...för nu återkommer dom nån gång om dagen. Hela kroppen eller vissa ställen börjar att koka och man kan inte göra nånting åt det. Allra värst är det på kinderna.Mina kinder är ett fenomen i sig själv,eftersom jag har lite grönaktig (som vissa kallar olivfärgad fast det är nog bara för att vara snäll) hy så blir jag i stort sett aldrig röd om kinderna. Färgläran säger ju att grönt tar bort rött så det är ganska logiskt. Men under mina svallningar så får jag två runda ringar på kinderna som är rödare än röd. Som att jag har försökt att måla mig som påskkärring. Har missat att knäppa kort på det, ska försöka komma ihåg det så ska ni få skratta.

Mora Träsk var helt ortroligt mysigt. Tuva var helt galen. Har aldrig sett henne så lycklig över nånting förut =) Gubbarna var hur gamla som helst. Ingela och jag var rädda att dom skulle dö där på  scenen. Men dom gjorde ett fantastiskt jobb dom där gamla gubbarna =)

Jag är nu inne i graviditetsvecka 36. Igår vägde jag mig hos svärisarna (på den våg jag vägt mig hela tiden) Och jag hade gått ner 0,7 kg sen förra veckan. Det kändes ju riktigt skönt med tanke på att det känns som jag håller på att spricka nu. Men man vet ju inte hur bra det är för bebisen. Men den kan gärna få komma ut nu för min del.VARNING: ni ska nu få se el fetto in aktion...


Kommentarer
Louise

hehe du är inte fet, har bara en rund mage :) Men det är ju för att bebisen är där i =P

Så söt tuva var i danskläderna! =))

Kul att hon gillar det.

2010-01-31 18:56:42
linda

jag tycker det är ascoolt! det är ju en person där inne! :D

2010-02-01 21:31:33
URL: http://linda-bloggar.blogspot.com
Linnéa

Ja javlar nu putar det för fullt! Men fint det är det! Jag bara lääääängtar tills min mage är stor som en boll för då närmar sig mötet med bebis ju!

Du får kolla upp när du kan ha junta för jag kan försöka fixa så jag kan när ni kan. Vore roligt om Anna kunde också.

Puss puss

2010-02-02 14:10:24



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0